Jump to content
Dogomania

Bolton, 2,5roczny pitt bull. W nowym domu!! :))))))))))

Recommended Posts

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam sms od Piotrka:
"Bolton zaczyna być coraz bardziej posłuszny,w końcu dał mi sie przed chwilą wykąpać,teraz szaleje po mieszkaniu.Jeszcze trochę mało je ale tez już zaczyna byc z tym coraz lepiej.Jest wesoły!"

I na pewno jest szczęśliwy!!!:lol:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Budrysku jezeli to jest szansa dla Boltona to prosze pozycz gdzies te pieniazki a ja przesle Ci 100 zl. moze jeszcze ktos poratuje Boltona.
POMOCY !!!! nie mozna odebrac mu tej szansy :shake:

Dziekuję za wpłatę!!!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

O matko jedyna, jakie szczescie go spotkalo, ale i my sie tak samo usmiechamy jak Bolton widzac go takim szczesliwym :multi: Teraz my szukamy takiego samego DS dla naszego pieknego Odyna z Grecji.

Posted

Jak cudownie! Właśnie wpadłam spytać sie o wizytę poadopcyjną i ta umowę a tu takie cudności! Czy to oznacza, że nie potrzebna wizyta?;) Choc osobiście chciałabym spotkać Boltona:p

Posted

Basiagk oczywiscie wizyta poadopcyjna jak rowniez podpisanie umowy jak widac w tym przypadku to juz tylko okazanie wlascicielowi naszej wdziecznosci za taka opieke, ale chetnie uslyszalybysmy to wszystko jeszcze od Ciebie, wiec jesli mozesz sie tam wybrac to prosimy.