andzia69 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ????????????????????????????????????? Quote
ANETTTA Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mialam bardzo mieszane uczucia .....ale widze ze decyzja podjeta ... Quote
Tengusia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 czytalam relacje dziewczyn i moge powiedziec ze ja bym im amstaffa ani zadnego bullowatego nie dala :( Quote
Ada-jeje Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Z relacji dziewczyn, facet kompletnie nieodpowiedzialny, :shake: dla mnie szpan a do tego bez rozumu. :mad::angryy: Quote
doddy Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Było do przewidzenia, że facet stracił poważanie za yorka na osiedlu to się dowartościować musi... Quote
BUDRYSEK Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Wielkie Dzięki za wpłatę na hotel Boltona od Tajemniczej Osoby!!!:loveu: Quote
Ada-jeje Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Cieszymy sie ze Bolton nadal bezpieczny, i ma oplacony hotelik, napewno w koncu znajdzie sie ktos kto jest wart Boltona. Quote
BUDRYSEK Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Misiowy bazarek!:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120065 Quote
BUDRYSEK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Szukamy Osoby na wizytę p/adopcyjną w Tarnowie!! Quote
andzia69 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Szukamy Osoby na wizytę p/adopcyjną w Tarnowie!! Basia od Paco jest z Tarnowa... ale rzadko jest na dogo - może Tengusia ją poprosi - ma do niej telefon;) Quote
BUDRYSEK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ada-jeje napisał(a):Budrysek napisz PW do Tengusi. Wysłane! Czekamy na odp! Quote
ANETTTA Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ta osoba z bedzina na 100% wezimie psa pitbula lub amstafa ....miejcie oczy szeroko otwarte ..ja wiem ze my swiata niezbawimy ...ale oni beda szukac az zanjdą Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Anetta ale od nas czyli osob ktore wiedza ze nie sa to odpowiedni ludzie do posiadania tej rasy psa nie dostana, :shake: nie mozemy swiadomie przyczaniac sie do dawania astow ludziom ktorzy zmarnuja psa, i doprowadza do stanu w ktorym pozostanie juz tylko uspienie. :-( Quote
ANETTTA Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 zle mnie zrozumialas ..ja nie chce dac im psa ani tego ani innego ...ja tylko pisze ze oni szukaja dalej ...i dobrzeby było obysmy mieli oczy otwarte ...bo moze znowu zapragna psa z dogo ......zbieg okolicznosci ..:-( Quote
Jenny19 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nie muszą szukać daleko-w sosnowieckim schronisku kilka pięknych astów jest.A tam raczej się nie sprawdza w jakie ręce trafią.:cool1: Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Anetta dobrze Cie zrozumialam, ale Jenny tez potwierdza fakt ze my nie mamy wplywu na to czy ktos dostanie psa z innego zrodla, niemniej masz racje napewno nie dostanie asta przez dogomaniakow. Tu my czuwamy :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jenny19 napisał(a):Nie muszą szukać daleko-w sosnowieckim schronisku kilka pięknych astów jest.A tam raczej się nie sprawdza w jakie ręce trafią.:cool1: oni tam jednego psa oddali Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Szubrawcy :diabloti: i jeszcze maja czelnosc do nas zwracac sie i pytac o nastepnego psa :mad: :angryy: Quote
Tengusia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Budrysek pisala do mnie Basia z Tarnowa, dzisiaj jest zmeczona podroza ale jutro skontaktuje sie z osobami zainteresowanymi i umowi sie na wizyte przedadopcyjna, nam pozostaje trzymac kciuki :thumbs: choc ty pewnie o tym wiesz :mdrmed: Quote
BUDRYSEK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tak wiem! Wysłałam Jej wątek Boltona na dobranoc!:lol: Mam jeszcze jeden problem! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117059 Wczoraj poszedł do adopcji a dzisiaj dzwonia, ze oddaja go,o 2 w nocy bedą na miejscu! I co ja z nim w nocy zrobie?! Ludzie sa beznadziejni-niektórzy!!!:shake: Quote
basiagk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jestem! Przeglądnęłam wątek ale wybaczcie mi ciężko dziś kapuje (chyba aklimatyzuje się s powrotem po powrocie) Budrysek możesz mi tu albo na pw z grubsza opisać psiaka i jego sytuację? Kto to jest ten zainteresowany? itp itd.. Moze jakieś porady na temat przeprowadzenia rozmowy? Jaki ma stosunek do dzieci? Quote
basiagk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Czy będzie spisywana umowa adopcyjna? Quote
BUDRYSEK Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 basiagk napisał(a):Czy będzie spisywana umowa adopcyjna? Tak,poszła juz na pw! Quote
Recommended Posts