Ada-jeje Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Zeby faceta nie korcilo to mozna Boltona przewiezc do Wieliczki, ale musialy by sie tu wypowiedziec jeszcze inne osoby czy zadeklaruja sie wplacac na Boltona i ile miesiecznie bo ja sama na siebie tez takiego ciezaru nie wezme. No i przedewszystkim trzeba Botona oglaszac na forach do adopcji, czy on jest gdzies oglaszany :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
BUDRYSEK Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Rozmawiałam dzisiaj z gościem,ze chcę Boltona przenieść do innego hotelu! Nie spodziewał się tego! Dopóki nie spłacę zaległości to raczej psa nie odda! Jeżeli jest Ktoś w stanie pomóc-konto podam na pw!Dziękuję!!! Quote
Ada-jeje Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Budrysek od kiedy pies jest hotelowany? ile kasy jest juz zaplacone? i kto do tej pory oplacal hotelowanie psa? Zebysmy mogly cos wiecej dla psa zrobic, trzeba znac szczegoly rowniez te ktore dotycza platnosci. Quote
andzia69 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Dziękuje za pomoc w kastracji!!! Allegro Boltonka http://www.allegro.pl/item417544341_bolton_pilnie_potrzebuje_domu_amstaff_pitbull.html czemu allegro zostało usunięte???:crazyeye: czy on jest w tym hotelu co była Abi??? u p. Tomka w Cieszynie? czy w jakimś innym? Quote
andzia69 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 clockwork napisał(a):.. po rozmowie z Budrysek okazuje sie że to pitt bull, a po czym to poznałyscie??? jak dla mnie to ast... Quote
Ada-jeje Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Bo to jest ast, nikt nie wie dlaczego zostalo usuniete ogloszenie z Allegro, Bolton nie jest w Cieszynie u p. Tomka, on jest u jego znajomego. Budrysek podaj mi na PW Twoje dane do przelewu to ja Ci wplace 100 zl. na hotelowanie Boltona. Quote
Jenny19 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Zaktualizowałam i dorobiłam Boltonkowi nowe ogłoszenia.Łącznie: www.4lapy.pl/ogloszenia www.adopcje.org www.animalia.pl/ogloszenia www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl www.gielda.bai.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=27434 www.ogloszenia.24polska.pl www.psy.pl/adopcje www.dogs.pl/ogloszenia www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1677306_oryginalnie_umaszczony_amstaff_bolton.html www.autogielda.pl http://www.eoferty.com.pl/id81928.html www.kupsprzedaj.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.ogloszenia.interpress.net.pl www.viva.org.pl Quote
BUDRYSEK Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dziekuje bardzo za ogłoszenia!!! Bolton w książeczce ma wpisane pitt bull! W hotelu przebywa od lipca-15 zł/doba,wcześniej był w dt,kupowałam tylko karmę. Hotel opłacam sama na raty,zostało jeszcze 300 zł! Z niebieskiego forum aga1234 przesłała 200 zł,z czego 60 zł musiałam oddac byłemu właścicielowi za szczepienia,odrobaczenie,kupiłam Boltonowi obrożę. Wczoraj rozmawiałam z gosciem z hotelu,ze prawdopodobnie zabiore Boltona do innego-tańszego hotelu,zdziwiony był bardzo!? Wydaje mi się,ze przemysli calą ta sprawę i bedzie skłonny zostawic psa za dotychczasowa cenę?! Buduje nowe boksy,widac ze chce na tym zarabiac! Do tej pory był w porzadku!Bolton czuje sie tam bardzo dobrze! Quote
Jenny19 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ogłaszałam Boltona jako amstaffa,bo dla mnie on jest bardziej astowaty niż pitowaty;) Quote
Ada-jeje Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wybacz Budrysek za moje ostre slowa krytyki ale jak moglas oddac facetowi za szczepienie i odrobaczenie psa. :mad: To ten DEBIL ktory oddawal psa a ktorego rzekomo chcial uspic powinien doplacic Tobie.:diabloti::angryy::angryy::angryy: Przeciez eutanazja plus kremacja to sa koszty o wiele wyzsze niz 60 zl. Quote
BUDRYSEK Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 On nie chciał zrobic szczepień! A ja i tak musiałam je zrobic! Dogadałam sie z nim,ze zrobi szczepienia a ja za nie zapłacę,poniewaz nie miałam chwilowo samochodu. Quote
Ada-jeje Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Budrysek nie przeczytalas mojego posta 557 :angryy: Quote
BUDRYSEK Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ada-jeje napisał(a):Budrysek nie przeczytalas mojego posta 557 :angryy: :evil_lol:Juz sie poprawiam!!! Quote
Ada-jeje Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Przelew poszedl, teraz Ty wypatruj na koncie :crazyeye: Quote
BUDRYSEK Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ada-jeje napisał(a):Przelew poszedl, teraz Ty wypatruj na koncie :crazyeye: Przelew doszedł! DZIĘKUJĘ BARDZO!!! Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Budrysek informuj nas dziewczyno czy facet, podniosl, cene :angryy: :mad: Quote
andzia69 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=432168810 Quote
BUDRYSEK Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Szukam osoby z Będzina na wizyte p/adopcyjną!!!:lol: Quote
rufusowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ależ on ma ciekawe umaszczenie! :crazyeye: :loveu: Quote
Jenny19 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Wrzuciłam na katowicki wątek czy ktoś z Będzina jest. z będzina jest Martynka146 Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A ja kibicuje z niecierpliwoscia :razz: Quote
ANETTTA Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 okolice bedzina to tez ja .....czekam na inf ....ale nie mma czasu czytac całego watku ..kurcze ale sie za niego zabiore .......podszepnijcie o co najbardziej naciskac ...i czeka na inf Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dostalam PW od Budryska, wiem juz ze przyszly osobnik ma Yorka, przede wszystkim psy musza sie zapoznac na neutralnym terenie nie w domu. Jedzenie rzecz najwazniejsza w nowym domu, nie mozna dopuscic zeby jeden pies podszedl do miski drugiego, zabawki, jezeli York ma swoje zabawki musza byc one schowane na gorna polke a zabawa tylko pod kontrola. Aneta wyczuj faceta czy bedzie sluchal Twoich rad, czy tez on bedzie wiedzial wszystko najlepiej. :mad: Nie powinien wychodzic z psem bez kaganca i bez smyczy jezeli mieszka w bloku. Na dworze moze mu sciagnac kaganiec ale musi zawsze uwazac na inne psy, to jest ast i o tym nie wolno zapominac. Tak samo nie moga dzieci wyprowadzac psa same, a dzieci tez powinni powoli zapoznawac sie z psem, a nie potraktowac go na dzien dobry jakby mieszkal z nimi od poczatku. Czekamy na relacje z wizyty przed adopcyjnej. :crazyeye: Quote
ANETTTA Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 wizyta dzisiaj o 18 ...jade tam z DG32 Quote
Recommended Posts