BUDRYSEK Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Do jutra mamy hotel! A co potem?! Jaki ten świat jest głupi!!!!!!!!!! Quote
Jenny19 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jenny19 napisał(a):wrzuciłam Boltona na: www.aaaby.pl www.4lapy.pl www.adopcje.org www.bono-polska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.kupiepsa.pl www.dwukropek.pl www.polskastrefa.eu www.psy.pl dorzuciłam boltona jeszcze tutaj: www.dziennikmetro.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.oferta.com www.kupsprzedaj.pl www.eoferty.com www.drobne.centrumofert.pl Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]DZiewczyny ...a co z Sieradzem ????[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gościu nie odzywa się! Telefonu nie odbiera?! Jezdzi z towarem może nie ma czasu?! Oby! Quote
BUDRYSEK Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dodzwoniłam się! Ale gościu chyba coś ściemnia?! Teraz mówi,że będzie w środe! Mówię mu żeby posłał adres i czeka,czekam i nic!!! A bez wizyty w domu Boltona nie dam!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Boltonku ja wierzę w cuda!!! Znajdziemy domek dla Ciebie!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Gościu z Sieradza nie posłał adresu!!! Przez tel wszystko jest ok-"alez oczywiście zaraz pośle smska z adresem"! I co? Aż sie boję dzwonić do Cieszyna! Quote
doddy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 BUDRYSEK, bez urazy ale odpuść tego faceta z Sieradza. Raczej facet niezbyt godny uwagi. Zadzwoń do Cieszyna, powiedz że adoptujący się wycofał. Zapytaj, czy Bolton może u tego pana zostać na hotel w dalszym ciągu czy masz go zabrać. Jeśli zabrać to najwyższy czas rozejrzeć się za hotelem i tyle. Ja zaraz poogłaszam chłopaczka trochę. Trzeba skupić się na dalszym szukaniu dla niego domu, zbiórce funduszy i szukaniu ewentualnie hotelu, DT. Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Raczej nie może bo to nie jest typowy hotel tylko hodowla. Ma w domu szczeniaczki, wiec dlatego mial wolny boks,ale mowil cos o remoncie i dlatego Bolton nie moze zostac tam na dluzej! Quote
doddy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zapytać nie zaszkodzi. Zapytaj do kiedy najdłużej może go u siebie zatrzymać. Do jakiej miejscowości jesteście w stanie zawieźć najdalej Boltona? Czy może trafić do hotelu gdzieś w PL czy wolicie u siebie, gdzieś pod ręką? Czy on już jest wykastrowany? Czy dogada się z psem, sunią, kotem? Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Wolałabym zeby był blizej ale jak nie bedzie innego wyjścia to zawioze go dalej. Nie jest kastrowany. Za kotami i malymi pieskami nie przepada! Kury,któliki tez odpadają! Z psami,suczkami o podobnej posturze "dogaduje" sie! Quote
doddy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 BUDRYSKU, ja umiem czytać. Chce Ci pomóc a Ty mi posty kopiujesz... Zajmij się konkretną pomocą dla tego psa, bo jak na razie to niezbyt konkretne działania tu widzę poza lamentem typowym dla dogomanii. Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Skopiowalam go przez przypadek! Jestem poczatkujaca!:oops: Wpadam w lekka panike bo nigdy nie szukalam hotelu itp! A do tego jestem straszna pesymistka!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzwoniłam do hodowli,Bolton mógłby zostać do końca miesiaca ale juz za 25 zł/dobę. Nie ukrywał,ze w wakacje on na wolnym boksie zarabia do 50 zł/dobę! A zapotrzebowanie na hotele jest b.duze! Quote
doddy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Czy Bolton jest wykastrowany? Bo rozumiem, że jest na wszystko zaszczepiony? I bardzo proszę o odpowiedź na moją powyższą serie pytań. Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Tak ma wszystkie szczepienia ! Odpowiedzialam w poscie 314! Quote
Ada-jeje Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Budrysek nie odpowiedzialas na pytanie doddy, czy pies jest wykastrowany, moge dac wam namiary na hotel w Wieliczce tam placimy 15 zl. za dobe, ale znow koszt paliwa wchodzi w gre. Quote
karusiap Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ja widze na gorze odp,ze nie jest kastrowany;) w Wieliczce ciezko z miejscami,ale sprobowac nigdy nie zaszkodzi Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 W poscie 314 napisalam ze pies nie jest wykastrowany,nie lubi kotow,malych pieskow,kur,królikow. Z duzymi psiakami dogaduje sie,z suczkami tez. Prosze podaj ten nr do Wieliczki! Dziekuje! Quote
Ada-jeje Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Budrysek, dzwonilam teraz do Wieliczki, niestety ani pol miejsca tak jak napisala Karusiap, trzeba pytac koncem tygodnia, ale chyba pan Tomek z Cieszyna tez juz wkrotce konczy urlop, byloby blizej. Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzieki!Jutro bede w Cieszynie to spytam kiedy wraca-ten hodowca to jego kolega.Ale o ile dobrze pamietam,on mowil ze wraca za 2 tyg z urlopu. Quote
Ada-jeje Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Budrysek w poscie 245 masz wszystkie dane pana Tomka z Cieszyna, i tel. kontaktowy. Quote
Recommended Posts