BUDRYSEK Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dopiero niedawno wróciłam!!! Bolton jest w Cieszynie u znajomego p.Tomka,hodowcy Leonbergerów! Gosciu konkretny! Mam płacic 15 zł za dobe! Ma kojec z ocieplona budą,troche piszczał bo nigdy nie byl zamykany!!!:-( Jutro gosciu z Sieradza ma "kontrolke" w domu!!! Zobaczymy co z tego wyniknie?! Ma spotkac sie z Ta Osoba w Łodzi a wieczorem Ona pojedzie do niego do domu-troche to dziwne,ale on wyjezdza w trase i beda tylko dziadkowie. W Gliwicach tez jutro bedzie "kontrolka"!!! Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]Zaciskam już dziś ... :kciuki: zobacz co mam :-( http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10422358[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Alicja!!! Napisałam na Jego watku! Moze warto to przemyslec?! Kasa sie znajdzie! Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jak się uda to Jola_K wklei fotki Boltona z podróży!!!!!!!!!!! Taki był grzeczny z niego kociaczek!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 dzielny byl, pysk ciagle w szparce uchylonej szyby ;) mam zdjecia z trasy jutro wkleje Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ok.17:30 bedzie wiadomo co z gosciem z Sieradza?! Aga na pewno dobrze go przemagluje!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
doddy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 BUDRYSEK, na niebieskim forum TERMINATOR1, który/która ma sprawdzić dom w Gliwicach ma do Ciebie zapytania. Może się zarejestruj na forum i odpowiedz bądź zdzwoń się z tą osobą. Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 doddy napisał(a):BUDRYSEK, na niebieskim forum TERMINATOR1, który/która ma sprawdzić dom w Gliwicach ma do Ciebie zapytania. Może się zarejestruj na forum i odpowiedz bądź zdzwoń się z tą osobą. Juz rozmawialm z Nim! Dzieki! Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Niestety zmiana planów!!!:-( Wizyta w Sieradzu przełozona na wtorek, ale ten pan dalej jest zainteresowany Boltonem,tylko ma mały kocioł w firmie i musial zmienic plany! Szkoda!!!:-( Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Z Gliwicami nie wyszło!!! Okazało sie ze to jakis gnojek! Okolica menelska!!! Na klatce w bloku czuc bylo odor wody!!!Masakra!!! Tomek ktory był na wizycie p/adopcyjnej opisze swoje wrazenia na niebieskim forum a ja to przekopiuje tutaj! Wiedziałam ze cos jest nie tak, poniewaz podczas rozmowy spytał czy pies obronilby go, gdyby ktos go, zaatakował,czy głosno szczeka ???itp!!! Quote
Alicja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]:shake:........ to teraz cała nadzieja w domku sieradzkim :kciuki:[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Rozmawiałam z Panem u którego jest Bolton-wszystko jest ok! Jest Nim zachwycony!!! Bolton jest zakochany w Nim!!!:lol: Jak tylko Go zobaczy-ogon jak helikopter,jęzor do ziemi,"uśmiech"!!! Zazdrosny jest,że głaszcze inne pisiulki!!! Bawi sie z Jego bratankiem! Apetyt dopisuje! Wystarczyły 24 godz.zeby Bolton uznał Go za swojego "pana"!!!! Biedactwo!!!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]nie mam czasu tu zaglądać ale ciągle trzymam kciuki za Boltonka.... i za naszego astka, który może znknąć w każdej chwili:-( [/FONT] Quote
Recommended Posts