basiagk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 No trochę to trwało ale wczoraj spotkałam przystojniaka Boltona. Przywitał mnie bardzo wylewnie i śliniasto. Wymamłał mnie dokładnie tak jak lubię. Pochwalił się swoja zabawką i troszkę poszarpaliśmy ze sobą. Potem Pan pochwalił się umiejętnościami Boltusia. W miedzy czasie Bolton latał po mieszkaniu, sprawdzał mój aparat i umowę adopcyjną żebym wszystko dobrze wypełniła:lol: Szczerze to nie chciałam wyjść bo Bolton jest przekochany, pełen miłości dla wszystkich (prócz małych piesków i kotków ale to normalka). Jeździ z Panem w pracy, jest bardzo zadbany i choć nie wiem czy Pan będzie tym zachwycony to już się wprosiłam na kolejna wizytę bo to sama przyjemność. a to fotorelacja: Nie oddam! Ja chcę! Proszę! cdn Quote
basiagk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 mmmm jaki miły zapaszek tej Basi:lol: aż mi się pić zachciało, idę do kuchni... troszke odpocznę... ojej Basia juz idzie! To tyle, mam nadzieję że to nie koniec:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dzięki Basiu cieszę się,że Boltonek w końcu jest szczęśliwy :multi: Quote
basiagk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mnie też miło:loveu: A co zrobić z umową? Quote
Ada-jeje Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jak znajdziesz chwile wolnego czasu i pojdziesz w strone poczty to nam przyslij umowe.:lol: Quote
rufusowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wspaniałe fotki i relacja :loveu: widac, ze chłopak super trafił :multi: Quote
Ada-jeje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Chyba cos jest w skrzynce ale jestem padnieta i jutro napisze czy to ten list jest w skrzynce. :roll: Quote
BUDRYSEK Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 niestety urwał mi sie kontakt z właścicilem Boltona :( moze ktoś tam podskoczyć? Quote
Recommended Posts