basiagk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Umówiłam sie z facetem na jutro na 16, nie dzis bo jest zmęczony bo przywoził syna ze szpitala (chyba dobrze zrozumiałam). Takie pierwsze wrażenie było całkiem całkiem... no ale zobaczymy jutro:p Quote
andzia69 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Basiu tylko przetrzep pana od góry do dołu - Bolton musi trafić w pewne ręce;) Quote
BUDRYSEK Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wizyta przebiegła pomyślnie!!!:lol: basiagk napisze wieczorem pare słow!!! Quote
Ada-jeje Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nie zapeszajac :shake: czekamy z niecierpliwoscia. :roll: Quote
basiagk Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 A oto raport: Nie będzie on strasznie dokładny ale Budrysek pierwsza sie dowiedziała co i jak a to jest najważniejsze. Wizyta przebiegła bardzo pomyślnie. Zainteresowany psem zna rasę ponieważ jego brat miał przez 14 lat amstaffa. Zdaje sobie również sprawę z wad i zalet tej rasy (zainteresowani wiedzą o co chodzi;)). Co prawda mieszka w bloku ale często wyjeżdża do rodziny gdzie jest dom z ogrodem. Poza tym w okolicach tego osiedla jest teren do wybiegania. Ogólnie odniosłam dobre wrażenie:razz: ale decyzja należy nie do mnie:p. Quote
Ada-jeje Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 To w takim razie na czyja decyzje czekamy :crazyeye: Budryska czy tego faceta :roll: Quote
BUDRYSEK Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jutro dogram z gościem sprawe transportu Najlepiej by było gdyby mógł przyjechac do Cieszyna-zeby w razie czego nie wracac z psem! Gdybym ja musiała jechac do Tarnowa-to moge tylko w weekend Quote
BUDRYSEK Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Bolton jedzie jutro do domku!!!:multi: Pan ktory jest zainteresowany przyjedzie po niego!!! Trzymajcie kciuki!!! Jest jeszcze cos! Musze jutro zapacic za 12 dni 180 zl i tu zaczna sie problem!!! Quote
Ada-jeje Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Budrysku jezeli to jest szansa dla Boltona to prosze pozycz gdzies te pieniazki a ja przesle Ci 100 zl. moze jeszcze ktos poratuje Boltona. POMOCY !!!! nie mozna odebrac mu tej szansy :shake: Quote
basiagk Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ja prześle 20 zł, tylko gdzie?. A jesli chodzi i wizytę po adopcyjną to ja bardzo chętnie!:multi: Quote
BUDRYSEK Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Gosciu bedzie o 16 w Bielsku-B. Jak wroce z Cieszyna to zaraz napisze wszystko-o ile bedzie działało dogo?! Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Budrysek - ja ci dzisiaj wysłałam pieniażki z bazarku;) Trzymam kciuki za domek:p Quote
BUDRYSEK Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Bolton jedzie juz do domku,do Tarnowa!!!:multi: Mysle,że bedzie Mu tam dobrze! Pana bedzie miał całkiem,całkiem...!!!:evil_lol: Boltonkowi tez sie spodobał! Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie! Nie jakis szczawik,czy dres-facet na poziomie! Piotr dzwonił,że Bolton grzecznie siedzi na fotelu-tylko ciekawe czy wytrzyma tak 170 km?!:lol: Trzymajcie kciuki zeby sie udało!!! Bestia nie chciała stanąc do fotek! Niestety mam tylko takie! Quote
ANETTTA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 a jak zareagowal p. bedzinski ze psa nie dostanie ...:diabloti: Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 cudownie!!!!:multi::multi::multi::multi: Basia - to teraz umawiaj sie na wieczne pogawędki o psach mordercach z tym panem:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 :multi: :multi: :multi: supcio ...zaciskam :kciuki: za obu ...Boltonka i pana ;) Quote
Tengusia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Basia bierz aparat i jedz do pana foteczki pstrykac ale juz :mdrmed: Quote
BUDRYSEK Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tengusia napisał(a):Basia bierz aparat i jedz do pana foteczki pstrykac ale juz :mdrmed: :lol: Ja tez proszę!!! ;) Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Kamien z serca, jedna bida uratowana, wszystkiego naj dla nowego pana i Boltonka. :multi::multi::multi: Quote
BUDRYSEK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Wczoraj Piotr dzwonił,że dojechali szczesliwie! Bolton latał po mieszkaniu zapoznajac sie ze wszystkim! Dzisiaj maja iść kupic szelki i do weta na kontolę. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC DLA BOLTONA!!! TO DZIĘKI WAM MA NOWY DOMEK!!! Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 W pozniejszym okresie oczekujemy od Basiagk wizyty poadopcyjnej i fotek.:evil_lol: Quote
basiagk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ada-jeje napisał(a):W pozniejszym okresie oczekujemy od Basiagk wizyty poadopcyjnej i fotek.:evil_lol: Oczywiście, z wielką przyjemnością!:multi: Quote
Recommended Posts