Tengusia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 mi sie strasznie ale to strasznie podoba jego umaszczenie :loveu: jest takie nietypowe :grins: Quote
Ada-jeje Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Budrysek faktura dotarla, kasa przelana, mozesz tylko zadzwonic i upewnic sie czy sa juz pieniazki na koncie weta. Bolton !!! juz nic nie stoi na przeszkodzie zebys znalazl sie w DS. :loveu: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja także dziękuję za fakturę. Już dotarła. Pieniążki przelałam. Quote
BUDRYSEK Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dziękuje za pomoc w kastracji!!! Allegro Boltonka http://www.allegro.pl/item417544341_bolton_pilnie_potrzebuje_domu_amstaff_pitbull.html Quote
BUDRYSEK Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 U Boltonka bez zmian!:-( Odezwała sie pani z Wrocławia i czekamy na odpowiedz! Quote
Agnieszka Co. Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ja już myślałam, że na niego czekają... dzięki za koszulki - pieniążki Ci dam jak się zobaczymy - może przy najbliższej akcji. Quote
Jola_K Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 taki piekny pies gdzie ten odpowiedzialny dom? :shake: Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 U Boltonka wszystko ok! Zakochany w 8 szczeniaczkach leonbergera!:loveu: Jest jedno "ale"!!! Napiszę jak wrócę z Portosem! Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 :cool1:ile ja się Was naszukałam .....pisz co u Boltonka :razz::razz: Quote
BUDRYSEK Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 U Boltona wszystko ok poza jedną rzeczą!!! Znajomy tego hodowcy bardzo chce Boltona do budy! Jest Ukraińcem i myśli ze jak on chce psa to ja musze mu go dac i to natychmiast! Wyzwał mnie od najgorszych,ze okaleczylam tak wspanialego psa-kastracja!!! Nie będe przytaczała jego słow-juz wystarczajaco sie tam wkurw...! On zabiera go juz!!!Bude juz mu zrobil!W zimie tez tam bedzie-bo jego poprzedni pies zył 13 lat i nic mu nie bylo!!! Gosciu podpadł mi na maxa!!! Mówił ze jak mu go nie oddam to on i tak go wezmie w nocy! Hodowca poparł go! Powiedziałam mu ze pies nalezy do fundacji! Nagadałam mu ze jak pies zniknie to jego hodowla straci renome,poza tym fundacja dobierze sie mu do tyłka! Powiedział,ze jasne,rozumie wszystko i....podniósł koszt pobytu Boltona!!! Nie jestem w stanie zapłacic 650 zł za miesiąc! Ten miesiąc jeszcze cały nie zapłaciłam! Boje się, ze przyjade a on powie ze pies uciekł!!!!!!!!! Albo tamten palant go "ukradnie"!!! Bolton miał allegro ale z nieznanych przyczyn zostało usuniete?! Choc spełniało wszystkie wymogi narzucone przez moderatora! Quote
Ada-jeje Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Skoro facet podniosl stawke to trzeba Boltona zabrac do innego hoteliku gdzie doba kosztuje 15 zl. Jutro podzwonie i dam Ci znac. Quote
andzia69 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ada-jeje napisał(a):Skoro facet podniosl stawke to trzeba Boltona zabrac do innego hoteliku gdzie doba kosztuje 15 zl. Jutro podzwonie i dam Ci znac. koniecznie...w tej sytuacji to aż niebezpiecznie, żeby on tam został:shake: Quote
BUDRYSEK Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To wszystko rozbija się o kasę-sama nie jestem w stanie uzbierać nawet tych 450 zł.:-( Gościu i tak poszedł mi na rękę,że mogłam płacić w ratach! Quote
Ada-jeje Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Gdzie indziej tez mozna placic w ratach, my sie doprosic o fakture nie mozemy pomimo ze pies byl w hoteliku od 20 czerwca a przed kilkoma dniami odszedl a my jeszcze nie zaplacilysmy ani centa bo gosciu nie ma czasu wypisac faktury i nam przyslac. Tylko ze to jest w Wieliczce. Ale tam jak bedziesz trzymac psa to spokojnie mozesz robic bazarki i zbierac kase, bez szantazu. :angryy: Quote
Ada-jeje Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Budrysek w Wieliczce u p. Tomka jest miejsce dla Boltonka, jezeli Ci to odpowiada, to daj znac wysle Ci wszystkie namiara na p. Tomka na PW. Quote
Ada-jeje Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Przeczytalam PW od Budryska, niestety dziewczyna nie jest w stanie dalej finansowac Boltona bo tonie w dlugach przez psy, czy to znaczy ze nikt nie pomaga przy finansowaniu Boltona !!!!! to wstyd zeby zostawic diewczyne sama z problemami. Wywnioskowalam z PW ze dziewczyna bedzie musiala oddac Boltona do schroniska lub, moze tak sie stac ze facet u ktorego Bolton jest hotelowany odda go ukraincowi. Czy po to tak dlugo ratowala psa zeby teraz tak marnie skonczyl.:angryy::angryy::angryy: Milosnicy bollowatych gdzie jestescie, trzeba myslec o kasie dla Boltona na hotelik. Mozna robic przeciez bazarki a i na Allegro cegielki dla niego wystawic no i ogloszenia dla psiaka, ze szuka domu. Dziewczyna jest zalamana. PROSZE POMOZMY BOLTONOWI. :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
an1a Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Pdonoszę... Ile jeszcze długu zostało?? Jest możliwość zabrania stamtąd psa przed wpłaceniem reszty kwoty? I na jakie konto wpłacać kasę? :oops: Quote
Ada-jeje Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Tu musi sie Budrysek wypowiedziec, ile jest do zaplacenia za Boltona w hoteliku tam gdzie jest teraz, no i koniecznie trzeba go do Wieliczki przewiezc jezeli facet naprawde chce wiecej za dobe. Quote
Ada-jeje Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 W tej chwili rozmawialam z Aga, jest jeszcze do zaplacenia 300 zl. ale facet nie wystawia faktury tylko ona placi mu do reki. Wieczorem bedziemy wiedziec czy mozna zabrac psa, czy tez pozostaje przy kwocie 15 zl. za dobe. Wtedy nie bylo by sensu przewozic psa do Wieliczki. Facet jest zly :diabloti: na Budrysek za nie dala Boltonka jego znajomemu ukraincowi do budy. :mad::mad::mad: Quote
an1a Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Facet jest zly :diabloti: na Budrysek za nie dala Boltonka jego znajomemu ukraincowi do budy. :mad::mad::mad: Taki dobry dom się zmarnuje :roll: Może lepiej go usunąć z oczu facetowi, będzie go korcić cały czas... Quote
Recommended Posts