doddy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Tak. Kasuję jak muszę wziąć psa w potrzebie, któremu szalona dogomaniaczka nie może pomóc. EOT Quote
BUDRYSEK Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Mojemu tez nie mozesz pomoc! Ale damy sobie rade! Quote
Ada-jeje Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Budrysek doddy ma racje, wiem ze z kasa trudno ale jesli Bolton moze znalezsc DS tak jak pisze doddy to ja wam doloze 100 zl. do kastracji oczywiscie tylko i wylacznie na fakture. Wiadomo ze tych psow nie mozna wydawac bez kastracji, wystarczajaca ilosc jest ich nieszczesliwych. Quote
doddy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 W końcu konkretna kobita przyszła a nie hopsa hopsa :multi: My dołożymy resztę należności za zabieg jako fundacja. Oczywiscie także na fakturkę. Quote
an1a Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 doddy napisał(a):W końcu konkretna kobita przyszła a nie hopsa hopsa :multi: My dołożymy resztę należności za zabieg jako fundacja. Oczywiscie także na fakturkę. Czyli jednak jest szansa, że państwo wezmą Boltona? Quote
Ada-jeje Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Przestancie juz prosze zadawac pytania, tylko juz robcie termn na kastracje a reszte juz znacie my z doddy sie dogadamy co do faktury. Quote
an1a Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ada-jeje napisał(a):Przestancie juz prosze zadawac pytania, tylko juz robcie termn na kastracje a reszte juz znacie my z doddy sie dogadamy co do faktury. Spoko już o nic więcej nie pytam Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Ada-jeje']Przestancie juz prosze zadawac pytania, tylko juz robcie termn na kastracje a reszte juz znacie my z doddy sie dogadamy co do faktury. tak trzeba , bo widzimy że psiaki po kastracji mają szanse dużo większe ....bo przyszły właściciel nie chce zaczynać znajomości od bólu ... Nefcio będzie miał zabieg w BB na DT Quote
BUDRYSEK Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja doskonale wiem ze Bolton musi byc wykastrowany!!!!!!! Bolton jest w hotelu ok 70 km ode mnie-to sie wiaze z czasem,ktorego nie mam za duzo! Nie wiem dlaczego robicie taki problem z brakiem kastracji? Jezeli bylyby jakies konkrety pies zaraz zostalby wykastrowany! Prosze o dane na fakture,na pw! Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Ja doskonale wiem ze Bolton musi byc wykastrowany!!!!!!! Bolton jest w hotelu ok 70 km ode mnie-to sie wiaze z czasem,ktorego nie mam za duzo! Nie wiem dlaczego robicie taki problem z brakiem kastracji? Jezeli bylyby jakies konkrety pies zaraz zostalby wykastrowany! Prosze o dane na fakture,na pw! Aga , będzie dobrze .... nasza sunia w poniedziałek idzie na sterylke , więc Magda napewno teraz już da rade zorganizować spotkanko z tym facetem o którym pisała....moze wam spasuje .... Quote
BUDRYSEK Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Dzięki Alicja!!! Dobranoc Boltonku!!!!!!!!!!! Quote
Ada-jeje Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dane do wystawienia faktury wyslalam na PW do Budryska. Quote
BUDRYSEK Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Bolton w poniedziałek rano jedzie na kastracje do BB Koszt ok.140 zł Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Bolton w poniedziałek rano jedzie na kastracje do BB Koszt ok.140 zł zaciskam :kciuki:za zabieg Boltonka Quote
BUDRYSEK Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Boltonek jest juz w klinice w BB. Odbieram Go wieczorem. Kochany jest i bardzo grzeczny! Quote
Ada-jeje Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Od jutra jego szanse na adopcje zwiekszaja sie. :crazyeye: Jest juz bez diamentow. :evil_lol: Quote
Jola_K Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 prosze o pilny kontakt a Budryskiem jej numer telefonu 607488598 klinika majac w pamieci zle doswiadczenia, nie wydaje faktur przelewowych trzeba zaplacic z gory Agnieszka zaplaci ale co z przelewem na prywatne konto??? Quote
BUDRYSEK Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Jola_K']prosze o pilny kontakt a Budryskiem jej numer telefonu 607488598 klinika majac w pamieci zle doswiadczenia, nie wydaje faktur przelewowych trzeba zaplacic z gory Agnieszka zaplaci ale co z przelewem na prywatne konto??? Juz wszystko załatwione! Bolton wrócił do Cieszyna o "pół kilo" lżejszy!!!;) Quote
Ada-jeje Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jezeli jest wystawiona faktura na nasza fundacaje a Budrysek zaplacila, to po dotarciu do mnie faktury moge przelac jej kase na prywatne konto. Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No to Boltonek już na nowej drodze ;).... Nefcia ta przyjemność czeka za 1-2 tygodni :razz: Quote
clockwork Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 aaale sie porobiło.... bez jaj :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts