BUDRYSEK Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Bazarek dla Boltusia!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10585382#post10585382 Zapraszamy!!! Quote
doddy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Czy Bolton jest już wykastrowany? Bo zgłosiła się do nas rodzina z sunią. My niestety nie mamy żadnego wykastrowanego psiaka gotowego do adopcji. Quote
BUDRYSEK Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 doddy napisał(a):Czy Bolton jest już wykastrowany? Bo zgłosiła się do nas rodzina z sunią. My niestety nie mamy żadnego wykastrowanego psiaka gotowego do adopcji. Nie jest jeszcze wykastrowany Quote
doddy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Szkoda, bo rodzina chciała w weekend pojechać i go poznać. Idę więc pisać do nich mail, że nie jest i szukać dalej. Quote
doddy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Dostałam zapytanie od tej rodziny, czy Bolton będzie w niedługim czasie kastrowany? Quote
BUDRYSEK Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Jak tylko bede miala pewnosc ze znalazl odpowiedni dom zaraz go wykastrtuje . Czy te zaineresowane osoby maja dom,ze moga sobie pozwolic na 2 psy? Quote
doddy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Zainteresowani Boltonem mają mieszkanie 120m2. Niestety zrezygnowali, bo jest niewykastrowany i napisałam im, że nie wiem kiedy zostanie wykastrowany. Quote
Alicja Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Aga , najpóźniej po niedzieli Magda sprawdzi chętny na bulowatego domek , więc moze są szanse z 2 giej strony szkoda że Ci państwo tak szybko zrezygnowali :shake: Quote
doddy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Oni szybko nie zrezygnowali, tylko mają sunie i MUSZĄ mieć wykastrowanego psa. O kastracji Boltona piszę od czasu gdy został pozyskany i nic nie idzie na przód w tym kierunku. Niestety ale pozostaje nam się wyłączyć z tego wątku bo BUDRYSEK zamiast działać tylko pisze: "dzień dobry", "dobranoc" i inne tego typu spamy. Jak by były konkrety już dawno było by po sprawie. Pozdrawiam więc i napiszę w stylu dogomanii: "Hop, hop Boltoniku, niech Ci się przyśni dobry domek, dobranoc itd." Quote
Alicja Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='doddy']Oni szybko nie zrezygnowali, tylko mają sunie i MUSZĄ mieć wykastrowanego psa. O kastracji Boltona piszę od czasu gdy został pozyskany i nic nie idzie na przód w tym kierunku. Niestety ale pozostaje nam się wyłączyć z tego wątku bo BUDRYSEK zamiast działać tylko pisze: "dzień dobry", "dobranoc" i inne tego typu spamy. Jak by były konkrety już dawno było by po sprawie. Pozdrawiam więc i napiszę w stylu dogomanii: "Hop, hop Boltoniku, niech Ci się przyśni dobry domek, dobranoc itd." aaaa to zwracam honor ... myślałam , że to nowi zainteresowani Quote
BUDRYSEK Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Alicja']aaaa to zwracam honor ... myślałam , że to nowi zainteresowani To byli nowi zaineresowani!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 doddy napisał(a):Oni szybko nie zrezygnowali, tylko mają sunie i MUSZĄ mieć wykastrowanego psa. O kastracji Boltona piszę od czasu gdy został pozyskany i nic nie idzie na przód w tym kierunku. Niestety ale pozostaje nam się wyłączyć z tego wątku bo BUDRYSEK zamiast działać tylko pisze: "dzień dobry", "dobranoc" i inne tego typu spamy. Jak by były konkrety już dawno było by po sprawie. Pozdrawiam więc i napiszę w stylu dogomanii: "Hop, hop Boltoniku, niech Ci się przyśni dobry domek, dobranoc itd." Napisałas dzisiaj o nich-wiec szybko zrezygnowali!!! Jezeli napisałabys ze Bolton idzie np.w sobote do nowego domku-jutro byłby wykastrowany!!! Chociaz jest problem z kasa-musze zaplacic za hotel-to pozyczyłabym pieniadze!!! Nie jestem tak jak Ty z fundacji!!!! Nikt mi nie pomoze zebrac kasy ani na kastracje ani na hotel!!! Nie podoba Ci sie watek to poszukaj innego!!!!! Od samego poczatku cos Ci tu nie pasuje!!!!!!!! Quote
doddy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Szukam, szukam innego psiaka już od 29.07. ;) Domeną konkretnych ludzi jest to, że raczej nie interesuje ich współpraca z tymi mniej konkretnymi. Zauważ, że nic się nie dzieje w wątku tu i na astowym forum. Piszesz głównie monologi. Może zastanów się dlaczego. Oby ten biedny Bolton znalazł NORMALNY dom. Tego mu życzę z całego serca. Quote
BUDRYSEK Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 doddy napisał(a):Szukam, szukam innego psiaka już od 29.07. ;) Domeną konkretnych ludzi jest to, że raczej nie interesuje ich współpraca z tymi mniej konkretnymi. Zauważ, że nic się nie dzieje w wątku tu i na astowym forum. Piszesz głównie monologi. Może zastanów się dlaczego. Oby ten biedny Bolton znalazł NORMALNY dom. Tego mu życzę z całego serca. Ja przynajmnie pisze a Ty kasujesz swoje KONKRETNE posty!!!!! Quote
Recommended Posts