BUDRYSEK Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Boltoniu dobranoc!!!!! Znowu deszcz!!! Mam nadzieję,ze nie jest Ci tam zimno?! Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Boltonku mam nadzieje,ze nie przeziebisz sie w tym kojcu?! Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]dzięki za skarpetusie :multi: Boltonku .......musi się udać [/FONT] Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Boltusiu a Twój domeczek gdzie?!:-( [FONT=Arial] shanti wrzuciła taki nr do Neferka ...spróbuj [/FONT] To nr babki, która dzwoniła do mnie w sprawie 3-nóżki 518597970. Ona adoptowana, więc pytała o innego dużego psa. Powiedziałam o bokserze i amstafie. Zainteresował ją ten ostatni, kastracja tak, narzeczony ma rotka, kobieta jest z chorzowa ma starego psa do uśpienia i póki go nie uśpi amstaf byłby u narzeczonego. Tak szczerze jakoś mnie nie przekonała, ale przekazuję dla spokoju sumienia. Już Wy ją odpowiednio przemaglujecie. niewiele z tego wynika ale rozmowa , wizyta , moze coś sie wykluje , poza tym nadal szukamy ....nie zostawimy was Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dzięki!!! Jutro rano tam zadzwonie,teraz jade do kliniki z kicią Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]A jak Boltonek do kotków , bo u nas jeszcze jeden kontakt ale dom z kotkiem [/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nie przepada za nimi!!!!!!! Niestety!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Nie przepada za nimi!!!!!!! Niestety!!!!!!!!! [FONT=Arial]no nic szukamy dalej ...[/FONT] Quote
clockwork Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]Boltonku....musi sie udać.... naszemu Nefciowi w końcu też :-([/FONT] Quote
_bubu_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Bolton w kojcu ogląda ten deszcz kolejny dzien... a powinien lezec na kanapie.. Quote
BUDRYSEK Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]shanti wrzuciła taki nr do Neferka ...spróbuj [/FONT] To nr babki, która dzwoniła do mnie w sprawie 3-nóżki 518597970. Ona adoptowana, więc pytała o innego dużego psa. Powiedziałam o bokserze i amstafie. Zainteresował ją ten ostatni, kastracja tak, narzeczony ma rotka, kobieta jest z chorzowa ma starego psa do uśpienia i póki go nie uśpi amstaf byłby u narzeczonego. Tak szczerze jakoś mnie nie przekonała, ale przekazuję dla spokoju sumienia. Już Wy ją odpowiednio przemaglujecie. niewiele z tego wynika ale rozmowa , wizyta , moze coś sie wykluje , poza tym nadal szukamy ....nie zostawimy was Dzwoniłam tam dzisiaj i chyba troche porażka z ta dziewczyna?! Lada dzień usypia swojego 11 letniego kundelka!Podobno nie opłaca się go juz leczyc?! Ma małą sunię a chłopak ma rotka-4 lata,mieszka w tym samym bloku. Bolton mieszkałby z małą sunią-mówię jej ze Bolton nie lubi raczej małych piesków ale nie przejeła sie tym zbytnio! Bolton i rotek?!:shake: Po co jej tyle psów?! Pytała co je,bo ona ma "10 różnych karmów"!I nie będzie mu zle! Nie spodobała mi sie!!!!!! Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Dzwoniłam tam dzisiaj i chyba troche porażka z ta dziewczyna?! Lada dzień usypia swojego 11 letniego kundelka!Podobno nie opłaca się go juz leczyc?! Ma małą sunię a chłopak ma rotka-4 lata,mieszka w tym samym bloku. Bolton mieszkałby z małą sunią-mówię jej ze Bolton nie lubi raczej małych piesków ale nie przejeła sie tym zbytnio! Bolton i rotek?!:shake: Po co jej tyle psów?! Pytała co je,bo ona ma "10 różnych karmów"!I nie będzie mu zle! Nie spodobała mi sie!!!!!! [FONT=Arial]o nie nie nie .....jak ma takkie podejście to absolutnie nie dostanie od nas psiaczków :shake::shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Arial]Boltonku ....nie zostawaj w tyle [/FONT] Quote
Recommended Posts