Jump to content
Dogomania

Bolton, 2,5roczny pitt bull. W nowym domu!! :))))))))))

Recommended Posts

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Boltusiu a Twój domeczek gdzie?!:-(

[FONT=Arial]
shanti wrzuciła taki nr do Neferka ...spróbuj
[/FONT]

To nr babki, która dzwoniła do mnie w sprawie 3-nóżki 518597970. Ona adoptowana, więc pytała o innego dużego psa. Powiedziałam o bokserze i amstafie. Zainteresował ją ten ostatni, kastracja tak, narzeczony ma rotka, kobieta jest z chorzowa ma starego psa do uśpienia i póki go nie uśpi amstaf byłby u narzeczonego. Tak szczerze jakoś mnie nie przekonała, ale przekazuję dla spokoju sumienia. Już Wy ją odpowiednio przemaglujecie.

niewiele z tego wynika ale rozmowa , wizyta , moze coś sie wykluje , poza tym nadal szukamy ....nie zostawimy was

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]shanti wrzuciła taki nr do Neferka ...spróbuj [/FONT]

To nr babki, która dzwoniła do mnie w sprawie 3-nóżki 518597970. Ona adoptowana, więc pytała o innego dużego psa. Powiedziałam o bokserze i amstafie. Zainteresował ją ten ostatni, kastracja tak, narzeczony ma rotka, kobieta jest z chorzowa ma starego psa do uśpienia i póki go nie uśpi amstaf byłby u narzeczonego. Tak szczerze jakoś mnie nie przekonała, ale przekazuję dla spokoju sumienia. Już Wy ją odpowiednio przemaglujecie.

niewiele z tego wynika ale rozmowa , wizyta , moze coś sie wykluje , poza tym nadal szukamy ....nie zostawimy was

Dzwoniłam tam dzisiaj i chyba troche porażka z ta dziewczyna?!
Lada dzień usypia swojego 11 letniego kundelka!Podobno nie opłaca się go juz leczyc?!
Ma małą sunię a chłopak ma rotka-4 lata,mieszka w tym samym bloku.
Bolton mieszkałby z małą sunią-mówię jej ze Bolton nie lubi raczej małych piesków ale nie przejeła sie tym zbytnio!
Bolton i rotek?!:shake:
Po co jej tyle psów?!
Pytała co je,bo ona ma "10 różnych karmów"!I nie będzie mu zle!
Nie spodobała mi sie!!!!!!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Dzwoniłam tam dzisiaj i chyba troche porażka z ta dziewczyna?!
Lada dzień usypia swojego 11 letniego kundelka!Podobno nie opłaca się go juz leczyc?!
Ma małą sunię a chłopak ma rotka-4 lata,mieszka w tym samym bloku.
Bolton mieszkałby z małą sunią-mówię jej ze Bolton nie lubi raczej małych piesków ale nie przejeła sie tym zbytnio!
Bolton i rotek?!:shake:
Po co jej tyle psów?!
Pytała co je,bo ona ma "10 różnych karmów"!I nie będzie mu zle!
Nie spodobała mi sie!!!!!!

[FONT=Arial]o nie nie nie .....jak ma takkie podejście to absolutnie nie dostanie od nas psiaczków :shake::shake:[/FONT]