BUDRYSEK Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Boltonku znowu pojawiła się nadzieja!!! Zobaczymy co z tego wyniknie?! Quote
Jola_K Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Boltonku znowu pojawiła się nadzieja!!! kciuki juz zacisniete!!!!!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
agnieszka24 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Boltonku! Dlaczego nikt cię nie chce? :placz: Mam nadzieję, że znajdzie się dla ciebie kochający domek! Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Dzień doberek psiaczku ....Nefer też samotny :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Boltonku ......musi nadejść ten dzień[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Śnij o domku Boltoniu!!!!!!! Może juz za wkrótce i Ty będziesz miał Swoją szansę?!!!!!! Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Boltonku :kciuki: bedzie domeczek ...wierze w to [/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Aga , a co z tym panem z BB ??[/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Myślałam , ze ten pan który miał przyjechać ze swoja suczką / wysterylizowaną ;)/ do Jastrzebia zobaczyć Nefka , do was też mial podjechać ... my nie moglismy już czekać ... Nefer się wycofywał , nie chciał wracać do kojca , a i w schronie źle się dzieje i bałam się ze stracimy kontrole nad psem ....a Mateusz pozytywnie przeszedł wizytę i w schronisku też był ... więc zdecydowałysmy że bedzie Nefek z nim szczęśliwy , w razie potrzeby jest blisko i służymy im pomocą [/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Super ze Nefer ma juz domek!!! Śpi sobie juz w cieplutkim domeczku i pewnie juz nie pamieta o schronie!!! Quote
doddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Alicja, Państwo z Bielska to chyba byli zainteresowani Neferem, Bossem i Pomponem i chyba do tych psiaków chcieli jeździć. Tak mi się przynajmniej kojarzy z wątków. Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 doddy napisał(a):Alicja, Państwo z Bielska to chyba byli zainteresowani Neferem, Bossem i Pomponem i chyba do tych psiaków chcieli jeździć. Tak mi się przynajmniej kojarzy z wątków. [FONT=Arial]aaaa Bossem ...a ja pomyliłam z Boltonem :oops:...za dużo mi sie nazbierało :roll:sorka[/FONT] Quote
Recommended Posts