Ada-jeje Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 jak tylko jutro osobom zainteresowanym astkiem bedzie pasowal termin na wizyte przeadopcyjna to przeczytacie decyzje o jego wydaniu. Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wizyta przeadopcyjna o godzinie 12.30 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Ada-jeje']Wizyta przeadopcyjna o godzinie 12.30 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial] czyli po południu bedzie wiadomo czy Któryś z ASTów pojedzie ...:kciuki: [/FONT] Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Alicjo ja mysle ze tu chodzi o Boltona, nic mi nie wiadomo zeby to mial byc inny ast. :shake: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Ada-jeje']Alicjo ja mysle ze tu chodzi o Boltona, nic mi nie wiadomo zeby to mial byc inny ast. :shake: [FONT=Arial]dostałyśmy na Nefera te same namiary od Doddy ... nie wiem czy pani jest już zdecydowana na konkretnego psa...ale ważne zeby cokolwiek ruszyło ...zawsze któryś musi być 1szy i każdemu życzę domeczku :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Ada-jeje']A gdzie mam szukac watku Nefera. :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114252&page=11 Quote
BUDRYSEK Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Zeby tylko ta pani nadawała się dla naszych Piesków!!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Zeby tylko ta pani nadawała się dla naszych Piesków!!! :evil_lol: [FONT=Arial]dokładnie :p a teraz już :kciuki: [/FONT] Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Budrysek wyslij pani smsem nr. tel. do szkoleniowca u ktorego jest Bolton, pani chce bezposrednio rozmawiac z nim, a w przyszlym tygodniu podjechalybysmy z pania wstepujac do Jastrzebia ogladnac Nefera i wtedy by pani zdecydowala ktorego zabrac. Pani jest zakochana w astach i obojetne jej ktory ast do niej trafi, wazne zeby nie zrobil krzywdy jej poltorarocznej coreczce ktora jest dosc smiala, i wiem ze dziecko nie bedzie sie balo psa wrecz odwrotnie chetnie bedzie mialo ochte na zabawe z psem. Quote
BUDRYSEK Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dzięki! Posłałam juz nr. Czyli pani "zdała"test?!:lol: Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Znamy ta pania juz od ponad roku, dzialala kiedys w zakopianskim TOZie. Ja nie widze zadnych przeciwwskazan. Sama zaproponowalam dojazd do psa gdzie na miejscu bedzie juz mogla sie z nim zapoznac i wracac z nim razem, mysle ze to lepsza wersja, na kastracje wyrazaja zgode ale tez jestem zdania zeby najpierw pies sie u nich zadomwil a pozniej dogramy termin kastracji. Quote
BUDRYSEK Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Porazka! Pani posłała sms,ze mąż zabronił jej brac TAKIEGO psa! Albo pies albo on!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Porazka! Pani posłała sms,ze mąż zabronił jej brac TAKIEGO psa! Albo pies albo on!!!!!!!!!! [FONT=Arial]o masz ci los :evil: kolejny kowalski słuchający mediów :angryy::angryy: mam nadzieje że wybierze psa :roll::roll::cool1:[/FONT] Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jak bylam na rozmowie facet nie sprzeciwial sie, :shake: to znaczy prawie wogole sie nie odzywal. :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]Beznadziejny facet:shake: .........wystawiłabym za okno na 10 piętrze :angryy:[/FONT] Quote
andzia69 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 cholera:angryy::angryy::angryy::angryy: i co teraz:placz::placz::placz: Quote
BUDRYSEK Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Boltonku jak Ty tam w tym kojcu wytrzymujesz te deszcze?!Biedactwo!!! Jesteś przeciez Psem domowym !!!! Quote
clockwork Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Arial]ehhh boltonku- myślałam że choć Ty już w domciu :shake:[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Boltonku trzyma sie !!! Wierzę,ze się uda!!! Quote
Recommended Posts