Jump to content
Dogomania

Bolton, 2,5roczny pitt bull. W nowym domu!! :))))))))))

Recommended Posts

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada-jeje']Wizyta przeadopcyjna o godzinie 12.30 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[FONT=Arial]
czyli po południu bedzie wiadomo czy Któryś z ASTów pojedzie ...:kciuki:
[/FONT]

Posted

[quote name='Ada-jeje']Alicjo ja mysle ze tu chodzi o Boltona, nic mi nie wiadomo zeby to mial byc inny ast. :shake:
[FONT=Arial]dostałyśmy na Nefera te same namiary od Doddy ... nie wiem czy pani jest już zdecydowana na konkretnego psa...ale ważne zeby cokolwiek ruszyło ...zawsze któryś musi być 1szy i każdemu życzę domeczku :loveu:
[/FONT]

Posted

Budrysek wyslij pani smsem nr. tel. do szkoleniowca u ktorego jest Bolton, pani chce bezposrednio rozmawiac z nim, a w przyszlym tygodniu podjechalybysmy z pania wstepujac do Jastrzebia ogladnac Nefera i wtedy by pani zdecydowala ktorego zabrac. Pani jest zakochana w astach i obojetne jej ktory ast do niej trafi, wazne zeby nie zrobil krzywdy jej poltorarocznej coreczce ktora jest dosc smiala, i wiem ze dziecko nie bedzie sie balo psa wrecz odwrotnie chetnie bedzie mialo ochte na zabawe z psem.

Posted

Znamy ta pania juz od ponad roku, dzialala kiedys w zakopianskim TOZie.
Ja nie widze zadnych przeciwwskazan. Sama zaproponowalam dojazd do psa gdzie na miejscu bedzie juz mogla sie z nim zapoznac i wracac z nim razem, mysle ze to lepsza wersja, na kastracje wyrazaja zgode ale tez jestem zdania zeby najpierw pies sie u nich zadomwil a pozniej dogramy termin kastracji.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Porazka!
Pani posłała sms,ze mąż zabronił jej brac TAKIEGO psa!
Albo pies albo on!!!!!!!!!!

[FONT=Arial]o masz ci los :evil:

kolejny kowalski słuchający mediów :angryy::angryy:

mam nadzieje że wybierze psa :roll::roll::cool1:
[/FONT]