BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pomóżcie znalezć kogoś z Sieradza!!!!!!!!!!!! Sprawa bardzo pilna!!!!!!!! Quote
agpol Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pilnie poszukiwana osoba z Sieradza !!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]Kto zna kogoś z Sieradza ?????????[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Kontrole w domku juz mamy!!!!!! :lol: Dziewczyna,która juz pomogła Boltonowi ( z niebieskiego forum),pojedzie tam we czwartek wieczorkiem! Teraz jeszcze tylko dt na 5 dni!!!!!!!!!! Quote
agpol Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cieszę się, że przynajmniej wizyta załatwiona :multi: Od dwóch godzin próbuję kogoś znaleźć i doopa :shake: Myślę, że w tej sytuacji szybki hotel to jedyna wyjście, tylko, czy miejsce się znajdzie........ Jakby co, dorzucę stówkę, więcej niestety nie mogę :shake: Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]uffff to już coś .... a gdzie był ten hotelik ??[/FONT] Quote
agpol Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Tak mi się przypomniało, że Doddy ma wolne kojce, tylko kasy na pomoc nie ma, więc może u niej możnaby psiura przetrzymać... Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dzieki za pomoc!!! Gdzie mieszka Doddy? Wszystkie hoteliki w poblizu pozajmowane!!! Quote
agpol Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Doddy mieszka gdzieś pod Warszawą, nie mogę sobie przypomnieć miejscowości, u niej w fundacji są kojce i wiem, że teraz w części stoją puste ze względu na brak finansów, więc może za niewielką odpłatnością mogłaby pomóc. Myślę, że byłoby trochę taniej niż hotel, w końcu to "fundacja ast" Quote
andzia69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 agpol napisał(a):Doddy mieszka gdzieś pod Warszawą, nie mogę sobie przypomnieć miejscowości, u niej w fundacji są kojce i wiem, że teraz w części stoją puste ze względu na brak finansów, więc może za niewielką odpłatnością mogłaby pomóc. Myślę, że byłoby trochę taniej niż hotel, w końcu to "fundacja ast" Doddy mieszka w Warszawie, kojce stoją pod W-wą - Piaseczno...ale z tego co wiem to niestety, kocje są zajęte - przynajmniej na bank 2:shake: na pewno...a poza tym w takim tempie raczej nie znajdzie się transportu do W-wy... naprawdę nie ma bliżej jakiegos hoteliku???? Quote
andzia69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 agpol napisał(a):Wychodzi, że na bieżąco to ja nie jestem :oops: kojce pod W-wą są zajęte przez nieadopcyjnego biednego Basterka:-( i Loleczkę, która jest młoda, ładna, grzeczna i nie może domku znaleźć:-(:-(:-( i doddy musi zabrać od Darii Tyrona i Focusa, bo gotują się w kojcach, które są wewnątrz budynku... Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jutro będę jeszcze dzwoniła po hotelach! Ale jest ciężko! Lepiej byłoby gdzies blizej,ze względu na to,ze byc moze w sobote pojedzie do nowego domku! No i kasa!!!! Transport plus pobyt! A na bazarku Boltona cisza! Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 A w Cieszynie u pana Tomka pytalyscie, ja lub Tengusia mamy nr tel. do p. Tomka, mozna go tez znalezc na jego stronie Tomdog. Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jak mozesz to napisz mi ten tel do p.Tomka,nie moge znalezc jego str-sa same wypowiedzi na forum:oops: Kto jest w stanie przygarnąć psa na te pare dni??!! :-( Quote
agpol Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tomdog-szkolenia i hotel dla psów Doba 15-25zł, ustalana indywidualnie adres: Tomasz Bylok ul.Piękna 57 43-419 Zamarski koło Cieszyna (57km od Żywca) Tel 033/8569723; kom 604 950 331 strona internetowa http://tomdog.piesek.com/ dzwoń i błagaj :cool1: Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Miejsc nie mają ale mam zadzwonic za 15 min.moze cos sie znajdzie?! Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Niestety u p.Tomka m-c nie ma,zreszta i tak wyjezdza na urlop! Ale podał nr do kolegi, hodowcy i byc moze on przetrzyma Boltonka do soboty?! Dzwoniłam ale jest poza zasiegiem! Posłałam sms do Dawida,u ktorego jest jeszcze Bolton,zeby sie ostatecznie okreslil ile moze go jeszcze przetrzymac? Jest w pracy ,wiec czekam az odpisze! Ale znajac zycie powie ze mam go zabrac wieczorem!!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Juz wszystko wiem!!!! Dawid kazał psa zabrac dzisiaj!!! Pan z hodowli zgodził sie !!!!!!!!!!!!! do soboty!!!!!!!!!!! Nie wiem ile będzie kosztowała doba - mamy rozmawiac wieczorem,jak przyjedziemy! Quote
agpol Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Targuj się maleńka :cool3: Wielkie kciuki, żeby się udało No i myślę, że trzeba w dalszym ciągu szukać jakiegoś awaryjnego tymczasu lub hotelu, na wypadek, gdyby jednak chętny domek się nie nadał. Quote
Recommended Posts