Jump to content
Dogomania

Bolton, 2,5roczny pitt bull. W nowym domu!! :))))))))))

Recommended Posts

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kontrole w domku juz mamy!!!!!! :lol:
Dziewczyna,która juz pomogła Boltonowi ( z niebieskiego forum),pojedzie tam we czwartek wieczorkiem!

Teraz jeszcze tylko dt na 5 dni!!!!!!!!!!

Posted

Cieszę się, że przynajmniej wizyta załatwiona :multi:
Od dwóch godzin próbuję kogoś znaleźć i doopa :shake:
Myślę, że w tej sytuacji szybki hotel to jedyna wyjście, tylko, czy miejsce się znajdzie........
Jakby co, dorzucę stówkę, więcej niestety nie mogę :shake:

Posted

Doddy mieszka gdzieś pod Warszawą, nie mogę sobie przypomnieć miejscowości, u niej w fundacji są kojce i wiem, że teraz w części stoją puste ze względu na brak finansów, więc może za niewielką odpłatnością mogłaby pomóc. Myślę, że byłoby trochę taniej niż hotel, w końcu to "fundacja ast"

Posted

agpol napisał(a):
Doddy mieszka gdzieś pod Warszawą, nie mogę sobie przypomnieć miejscowości, u niej w fundacji są kojce i wiem, że teraz w części stoją puste ze względu na brak finansów, więc może za niewielką odpłatnością mogłaby pomóc. Myślę, że byłoby trochę taniej niż hotel, w końcu to "fundacja ast"

Doddy mieszka w Warszawie, kojce stoją pod W-wą - Piaseczno...ale z tego co wiem to niestety, kocje są zajęte - przynajmniej na bank 2:shake: na pewno...a poza tym w takim tempie raczej nie znajdzie się transportu do W-wy...

naprawdę nie ma bliżej jakiegos hoteliku????

Posted

agpol napisał(a):
Wychodzi, że na bieżąco to ja nie jestem :oops:

kojce pod W-wą są zajęte przez nieadopcyjnego biednego Basterka:-( i Loleczkę, która jest młoda, ładna, grzeczna i nie może domku znaleźć:-(:-(:-(

i doddy musi zabrać od Darii Tyrona i Focusa, bo gotują się w kojcach, które są wewnątrz budynku...

Posted

Jutro będę jeszcze dzwoniła po hotelach!
Ale jest ciężko!
Lepiej byłoby gdzies blizej,ze względu na to,ze byc moze w sobote pojedzie do nowego domku!
No i kasa!!!! Transport plus pobyt!
A na bazarku Boltona cisza!

Posted

Niestety u p.Tomka m-c nie ma,zreszta i tak wyjezdza na urlop!
Ale podał nr do kolegi, hodowcy i byc moze on przetrzyma Boltonka do soboty?!
Dzwoniłam ale jest poza zasiegiem!
Posłałam sms do Dawida,u ktorego jest jeszcze Bolton,zeby sie ostatecznie okreslil ile moze go jeszcze przetrzymac? Jest w pracy ,wiec czekam az odpisze!
Ale znajac zycie powie ze mam go zabrac wieczorem!!!!!!!

Posted

Juz wszystko wiem!!!!
Dawid kazał psa zabrac dzisiaj!!!
Pan z hodowli zgodził sie !!!!!!!!!!!!! do soboty!!!!!!!!!!!
Nie wiem ile będzie kosztowała doba - mamy rozmawiac wieczorem,jak przyjedziemy!

Posted

Targuj się maleńka :cool3:
Wielkie kciuki, żeby się udało
No i myślę, że trzeba w dalszym ciągu szukać jakiegoś awaryjnego tymczasu lub hotelu, na wypadek, gdyby jednak chętny domek się nie nadał.