BUDRYSEK Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Cimi']A macie jakieś nazwisko tego chłopaka ?[/quote Nazwisko-- Wiśniewski Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....dogo krzaczy ....znów skaczą post :angryy:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 :razz:[FONT=Arial]i nadal nic w sprawie domków ??[/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Niestety nie ma domków!!!!!!!!! [FONT=Arial]a facio z Gliwic ?? Bo mam osobę chętną do sprawdzenia domku ...jak aktualne to podam Ci na PW nr telefonu i GG [/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Super! Podaj mi namiar na ta osobe! Boltonku jade dzisiaj do Ciebie!!!!! Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Super! Podaj mi namiar na ta osobe! Boltonku jade dzisiaj do Ciebie!!!!! [FONT=Arial] wysyłam PW ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Arial]Udało Ci się skontaktować ??[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Napisałam do Niej na gg-ma w opisie ,ze jest z Myszka w Zabrzu. Nie odbiera tel. wiec czekam na odpowiedz z gg Quote
BUDRYSEK Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Hm ...teraz juz wiem ze ta osoba to chłopak!:evil_lol: Juz jestesmy umowieni na wizyte p/adopcyjna!!!!!!! I znowu czekamy!!!!!! Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Hm ...teraz juz wiem ze ta osoba to chłopak!:evil_lol: Juz jestesmy umowieni na wizyte p/adopcyjna!!!!!!! I znowu czekamy!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........no to :kciuki: Quote
BUDRYSEK Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Przed chwila miałam tel.od Pana z Sieradza!!!!!!!!!!!! Z ogłoszenia od osoby z Suchej Besk.--Dzięki!!!!!!!!! Wiec teraz poszukujemy osoby na wizyte p/adopcyjna z Sieradza!!! Znacie kogos? Po rozmowie tel mam wrazenie ze to fajny gosciu. Ma duzy ogrod,zgodzil sie na wizyte Mozna sprobowac!!!!!!!!!!!! Jezeli nie Bolton to moze jakis inny wiekszy psiak znalazlby domek?! Chce psa spokojnego ale budzacego respekt!!!!!!!!!! Boltona jak ktos zobaczy pierwszy raz to tez sie boi!!!!!!!!!:evil_lol: Aa potem okazuje sie ze to wielki kociak!!!!!!!!!! Trzeba dzialac!!!!!!!!!!! I szukac kontaktow w Sieradzu!!!!!!!!!!!! Pomożecie?!!!!!:lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Arial]Jakby nadbywał domek to mamy cudnego ASTa mlodziutkiego .....słodziak [/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Zapraszam na bazarek dla Boltona!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10412055#post10412055 Majteczki i skarpeteczki!!!!!!!!!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Bolton nie ma już dt!!!!!!!!!!!!!!! Jutro mam go zabrac! a jutro mnie nie ma!!!!!!!! Masakra!!!!!!!! Chłopak kt.opiekował sie nim bedzie mial szczeniaczka i nie moze sie juz nim zajac! Chciałam zeby do soboty Go przetrzymał,ale odłożył słuchawke?! Pomóżcie!!!!!!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Może w sobotę coś się wyjaśni z potencjalnym domkiem ale co jutro?! Potrzeba czegos na 5 dni!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]A ten domeczek w Gliwicach ?? Sa jakieś wieści ...no i Sieradz?? Masz możliwość do tego hoteliku ....??Cholerka .....czasu nie ma :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 O Gliwicach moze dopiero jutro bede wiedziala? A gosciu z Sieradza przyjedzie w sobote Quote
Recommended Posts