doddy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://www.fundacja-ast.pl/content/view/483/65/ Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]Dziewczyny , jest wystawa zaraz na początku lipca w Ustroniu ....chyba 6 , a jakby na terenie wystawy papierowe ogłoszonka z fotkami wrzucić .....to tak do przodu ...chociaż nadal wierze ze państwo z Wadowic sie zdecydują i u nich zostanie :kciuki:[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dzięki za pomoc w ogłaszaniu!!!!!!!!!!! Dzisiaj jade do Boltona - mam dla niego nowa obrożę,na ta kolczatke nie mogłam juz patrzeć!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Byłam z wizytką u Boltona-zawiozłam karmę,miseczki i obrożę. Nie wiem czy nie lepsze byłyby dla niego szelki niz smycz? Kto się zna na tych sprawach? Poza tym wszystko ok! Rozmawiałam z Dawidem(opiekun tymczas.) o możliwości dłuższego pobytu Boltona u niego i zgodził się na tych samych warunkach jak dotąd!!!!!!!! Czyli jedzonko!!!!!!!:lol: Tylko na ile on tam zostanie to nie wiem?! Wystawę bazarki w weekend bo karma i puszki troche kosztuja a ja sama mam w domu "mały"zwierzyniec--swoje 3 koty,psa i 8 kocich tymczasków!:lol: Jezli ktoś mógłby pomóc w jakiejkolwiek formie to WIELKIE DZIĘKI!!!!!! Zobaczymy czy jutro zadzwonią z Wadowic?! Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]trzymam za Wadowiczan aby zadzwonili :kciuki: szelki są wygodne ale piesek musi sie przyzwyczaić[/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Arial]Czy wiadomo coś juz w sprawie Wadowic ??[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 I nie wyszło z Wadowicami!!!!!!!!!:-( Pani mowiła,ze maja male dzieci i trochę sie boją!!!! Czyli dalej szukamy domku!!! Dzwoniła jeszcze dzisiaj Pani z Krakowa-jutro ma dzwonic,dzisiaj spytała tylko czy adopcja dalej aktualna? Być może ,że będzie ktos potrzebny do wizyty przedadopcyjnej,najlepiej z K-kowa--znajdzie się ktoś taki?!:lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='BUDRYSEK']I nie wyszło z Wadowicami!!!!!!!!!:-( Pani mowiła,ze maja male dzieci i trochę sie boją!!!! Czyli dalej szukamy domku!!! Dzwoniła jeszcze dzisiaj Pani z Krakowa-jutro ma dzwonic,dzisiaj spytała tylko czy adopcja dalej aktualna? Być może ,że będzie ktos potrzebny do wizyty przedadopcyjnej,najlepiej z K-kowa--znajdzie się ktoś taki?!:lol: [FONT=Arial]z Krakowa jest jagienka42[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dzięki!!! Zobaczymy jutro po rozmowie co bedzie dalej?! Ale cieszę się,ze Bolton jest bezpieczny i wierzę,ze Mu sie uda!!! Jednej pitt bulce nie udało mi sie juz pomóc!!!:-( Dowiedziałam się o Niej za pózno!!! Babie(mam ochotę inaczej ja nazwac!!!!) nie chcialo sie wychodzic na spacery,a syn-wlasciciel pisiuni,wyjechal---to uspała Ja! Choc wiedziala,ze moja znajoma zaczeła cos szukac dla Niej!!! Nie dała Jej szansy!!!!!!!!!!! Porazka!!! I to robi wet ,który ma Im pomagac!!!!?????? Zrobiłabym mu taki sam zastrzyk!!!! Z dziką rozkoszą!!!!!!!!! A ta wredna baba--MORDERCZYNI!!! -do Koscioła pierwsza leci-pod sam ołtarz!!! Naplułabym jej prosto w twarz jakbym ja spotkała-ale ona doskonale wie o tym i jak tylko mnie widzi spierd....!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jest jeszcze chętny z Gliwic-jeżeli ktoś mogłby goscia sprawdzic? ul.Kozielska 13/6 Krzysiek tel.518-293-039-trzeba sie z nim umowic tel.-nie wiem czy mozna tu podawac takie dane,ale dzisiaj nie ma mnie caly dzien w domu a moze ktos bedzie chetny? Tylko tak dziwnie sie pytal czy pies broni wlasciciela jak go zaatakuja,czy domu broni,czy szczeka?!!!!!!! Dla mnie to jest troche podejrzane!!! Quote
clockwork Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Jest jeszcze chętny z Gliwic-jeżeli ktoś mogłby goscia sprawdzic? ul.Kozielska 13/6 Krzysiek tel.518-293-039-trzeba sie z nim umowic tel.-nie wiem czy mozna tu podawac takie dane,ale dzisiaj nie ma mnie caly dzien w domu a moze ktos bedzie chetny? Tylko tak dziwnie sie pytal czy pies broni wlasciciela jak go zaatakuja,czy domu broni,czy szczeka?!!!!!!! Dla mnie to jest troche podejrzane!!! [FONT=Arial]sprawdzić zawsze można.... tylko kto jest z Gliwic??? są dziewczyny z Zabrza, niech pomyśle jakie nicki :hmmmm: np.[/FONT] Mysia_ Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]na niebieskim fo bullowatym są na 100% osoby z Gliwic ....powysyłam potem PW z zapytaniem ...[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]na niebieskim fo bullowatym są na 100% osoby z Gliwic ....powysyłam potem PW z zapytaniem ...[/FONT] Dzięki bardzo za pomoc!!! Zaraz jade z kiciuskam do weta,a potem rozwoże Je na dt, więc mam mały kocoł!!!! Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]Wysłałam kilka PW ... oprócz tego napisałam info w temacie Boltona Aga podobno w allegro brakuje ci 1 cyferki w nr fona [/FONT] Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Cimi']A macie jakieś nazwisko tego chłopaka ? [FONT=Arial] aaaa przecie ty z Gliwic chyba ze Aga ma pełne dane [/FONT] Quote
Cimi Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 BUDRYSEK napisał(a): Nazwisko-- Wiśniewski Ok, spytam się znajomej może będzie znać bo mieszka na tym osiedlu. Quote
Recommended Posts