Jola_K Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 znowu nie pokolei sie posty ulozyly :) albo karolina1 czyta w myslach ;) udal sie kontakt w srawie Boltona? Quote
BUDRYSEK Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 kontakt sie nie udal-nie dzwonilam ,poniewaz ta osoba zapadla sie pod ziemie?! nie ma z nia kontaktu! jezeli tylko sie odezwie,bede dzwonic pod podany nr,bubu tez mi wyslala nr osoby chetnej do wizyty dzieki wam za pomoc! Quote
karolina1 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jola_K napisał(a):znowu nie pokolei sie posty ulozyly :) albo karolina1 czyta w myslach ;) udal sie kontakt w srawie Boltona? Niestety układają się nie pokolei..:roll: a czytanie w myslach było by fajne :evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 http://img378.imageshack.us/img378/3765/obraz007kg3.jpg posylam nowe zdjecie Boltona Quote
BUDRYSEK Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 http://img378.imageshack.us/img378/3765/obraz007kg3.jpg Quote
BUDRYSEK Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jolu jak bedziesz miala chwilke to wklej te fotki Boltona-poslalam Ci je wczoraj probowalam to zrobic ale jeszcze nie bardzo mi to idzie! to pierwsze zdjecie nie jest za ciekawe!ale przynajmniej widac jaki dorodny z niego piesiu! Quote
BUDRYSEK Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 kurcze wkleilam 2 takie same!:( duzo musze sie jeszcze nauczyc!!! Boltonku dla ciebie zrobie wszystko!!! Trzymaj sie!!!! Quote
Jola_K Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 nie sprawdzalam poczty :oops: zaraz to zrobie! powyzsze linki do zdjec sa wielkie jak je podlinkowujesz na imageshacku zaznacz opcje resize i wybierz wymiar 640x480 lub mniejszy pozniej kopiujesz direct link Quote
Tengusia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 BUDRYSEK napisał(a):kontakt sie nie udal-nie dzwonilam ,poniewaz ta osoba zapadla sie pod ziemie?! nie ma z nia kontaktu! jezeli tylko sie odezwie,bede dzwonic pod podany nr,bubu tez mi wyslala nr osoby chetnej do wizyty dzieki wam za pomoc! czy masz na mysli mnie czy zle to rozumie, ja podawalam swoj telefon ktory tobie podobno dziewczyna do ciebie wyslala ale nikt do mnie nie dzwonil a ja sama bylam kilka dni poza dogo. telefon mam przy sobie przez 24h wiec kontakt ze mna nie jest jakims problemem. co do Boltona to czy on nadal jest w swoim domku czy juz w nowym bo widze foty ale nie wiem skad one czy z domku czy z nowego domku ??? Quote
BUDRYSEK Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 dziewczyna ktora byla zainteresowana Boltonem z Katowic nie odezwala sie?! nie wiem co sie stalo? nie odbiera telefonu nie lubie takich ludzi ktorzy daja nadzieje a potem znikaja!!!! Quote
BUDRYSEK Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Bolton jest jeszcze u siebie,ale zaraz po zakonczeniu roku szkolnego tj.20.06 oni wyjezdzaja za granice a pies musi zostac Mysla nawett o uspieniu,ale ja na to nie pozwole!!!! Quote
Jola_K Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Tengusia napisał(a):czy masz na mysli mnie czy zle to rozumie, ja podawalam swoj telefon ktory tobie podobno dziewczyna do ciebie wyslala ale nikt do mnie nie dzwonil ... kolejne posty wyjasnily ze chodzi o niedoszly domek dla Boltona, ktory wlasnie nalezalo sprawdzic ja zaraz po naszej pw-rozmowie wyslalam Twoj nr telefonu do Budryski Quote
Jola_K Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 BUDRYSEK napisał(a):dziewczyna ktora byla zainteresowana Boltonem z Katowic nie odezwala sie?! nie wiem co sie stalo? nie odbiera telefonu nie lubie takich ludzi ktorzy daja nadzieje a potem znikaja!!!! ech, szkoda gadac :shake: trudno, szukamy dalej Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 A u Boltonka cisza!!!!:-( Zostalo coraz mniej czasu dla niego!!!:-( Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nikt nie odwiedza Boltonka?!:-( Puk,puk!!!!! Odezwijcie sie!!!!:placz: Przeciez jest ktos kto pokocha takiego wspanialego pieska!!!! Quote
agpol Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Odwiedza, odwiedza, tylko nijak nie może pomóc :shake: Quote
Recommended Posts