GrubbaRybba Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Uff... dobrze, że Tofik pojechał. Jak Kiiniaa znajdzie domek, to można być pewnym, że domek będzie wspaniały, więc przed Tofikiem przyszłość rysuje się w jasnych barwach. :multi::multi::multi: Na pewno będzie szczęśliwy. Oby tylko chłopak dogadał się z kotem tej pani. Quote
ocelot Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Kiiniaa bardzo Ci dziękuję, bardzo bardzo;) Zapraszam częściej do naszego schroniska. Papudraczku też jesteś nieoceniony;) Quote
andzia69 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to trzymam kciuki za kota:loveu::loveu::loveu: Quote
kiiniaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tofi od wczoraj jest u mnie, bo polował na koty bardzo, domek w którym był bardzo się w nim zakochał i zaangarzowł- jutro parogodzinne spotkanie spotkanie z kotami w obecno Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='kiiniaa']Tofi od wczoraj jest u mnie, bo polował na koty bardzo, domek w którym był bardzo się w nim zakochał i zaangarzowł- jutro parogodzinne spotkanie spotkanie z kotami w obecno [FONT=Arial]:mdleje: Tofficzku ......plissss.... nie poluj na kotki :shake:[/FONT] Quote
kiiniaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ... w obecności zoopsychologa, puki co ja dzisiaj zdaję mieszkanie a Tofi będzie tymczasowo u mojej siostry- na szczęście dogadują się z jej astką Po południu postaram się odwiedzić weta bo Tofek ma kłopoty z oddychaniem, prawdopodobnie na tle nerwowym ale w związku z ogromną krzywicą spowodowaną niedożywieniem i niedorozwojem klatki piersiowej dobrze by było żeby ocenił to fachowiec Tofek ma góra 10 miesięcy- zazwyczaj siusia w kucki i nie ma odruchu znaczenia terenu, zachowuje czystość w domu nie jest agresywny do psów ale nie przejawia chęci obcowania i zabawy z nimi; narazie przyzwyczaja się do sytłacji w której człowiek karmi i głaszcze a nie bije i maltretuje; Tofik zdecydowanie boi się mężczyzn, z moim dwunożnym oswoił się dopiero wieczorem ( warczał ze strachu jak mój TZ zwijał kable albo trzymał coś dużego ) może być problem z zostawaniem w domu- z Tofkiem bardzo się pokochaliśmy jak wyszłam na chwilkę wyrzucić śmieci drapał w drzwi a nie był sam- ale nad tą sprawą jeszcze popracujemy Tofi bardzo chętnie,szybko się uczy i socjalizuje aż brak mi słów zachwytu nad jego ogromną chęcią bycia "dobrym psem" ktoś mu zrobił ogromną krzywdę zaj...ła bym skór...la Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Arial]:-( takie psie dziecko ....... Tofciu :kciuki:[/FONT] Quote
agatkia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mam nadzieje, ze Toffi spisze sie na medal i wykorzysta swoja szanse na cudowny dom... Quote
GrubbaRybba Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Mam nadzieję, że sesje z zoopsychologiem pomogą i Tofik oswoi się z kotem. Dziewczyny, dzięki za transport i domek dla Tofika. :loveu: Oby chłopak zaakceptował kota. Quote
ocelot Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Czyli te blizny na skórze to ślady bicia, a nie pogryzień? jaki on jest młodziutki... Quote
andzia69 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Borys - cc ze schronu też na początku nie akceptował kotów...ale chęci szczere i lektura: http://behawiorysci.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2 pomogła i teraz jest ok;) Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 zobaczcie co znalazłam ...jaki podobny http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10405363#post10405363 Quote
AgaUzi Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dzisiaj Nasza wspaniała Kinia obchodzi urodziny (16-ste:D oczywiście)!!! Więc składamy Naszemu Skarbowi najserdeczniejsze życzenia, płynące prosto z serducha:* Obyś mogła pomagać(tak jak to robisz dotychczas:)) jak największej liczbie psiaków, okazując im tyle ciepła, miłości i cierpliwości!!! Oby nigdy nie zabrakło Ci siły do działania a wręcz abyś nabrała jej jeszcze więcej:) (o ile to wogóle możliwe:)) Rób dalej to co robisz, bo jesteś w tym najlepsza!!! i za to Cię kochamy:*:*:* Zoja, Uzi, Gucio, Toffik... i cała reszta czworonogów które zawdzięczają Ci szczęście jakie spotkało ich w życiu:D STO LAT!!! :tort::new-bday: Quote
ocelot Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 To i ja składam najserdeczniejsze życzenia. Wszystkiego naj, naj, naj...:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]Sto Latek ....:Rose: oczywiście jak najwiecej wśród czworonogów [/FONT] Quote
kiiniaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dziękuję:biggrina: to jeden z tych niewielu momemntów kiedy nie wiem co powiedzieć:oops: Quote
kiiniaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 byłam z Tofem u weta jest wszystko O.K stare urazy których nie jest mało nie wymagają interwencji, dzisiaj mamy spotkanie z zoopsychologiem:cool3: w celu wzbudzenia w nim miłości do kotów w co osobiście wątpię bo jak czuje jakiegoś miałczka to zapomina o cichutkim i nieśmiałym Toffim co do psów jest O.K teraz zresztą mieszka z astką, w zasadzie to obydwoje mieszkamy bo AgaUzi wielkodusznie przygarneła nas na tymczas:evil_lol: to nowe allegro http://www.allegro.pl/item392610110_mlody_pies_w_typie_amstafa_wciaz_wierzy_.html Quote
andzia69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pomóżmy wygrać BetBet w konkursie foto na www.bewet.pl: http://www.bewet**********/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaii,52.html Chce w wygranej wspomóc schronisko w Sopocie i asty:lol: głosowanie tylko do 3 lipca!!!! Quote
Recommended Posts