Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff... dobrze, że Tofik pojechał. Jak Kiiniaa znajdzie domek, to można być pewnym, że domek będzie wspaniały, więc przed Tofikiem przyszłość rysuje się w jasnych barwach. :multi::multi::multi: Na pewno będzie szczęśliwy. Oby tylko chłopak dogadał się z kotem tej pani.

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tofi od wczoraj jest u mnie, bo polował na koty bardzo, domek w którym był bardzo się w nim zakochał i zaangarzowł- jutro parogodzinne spotkanie spotkanie z kotami w obecno

Posted

[quote name='kiiniaa']Tofi od wczoraj jest u mnie, bo polował na koty bardzo, domek w którym był bardzo się w nim zakochał i zaangarzowł- jutro parogodzinne spotkanie spotkanie z kotami w obecno

[FONT=Arial]:mdleje: Tofficzku ......plissss.... nie poluj na kotki :shake:[/FONT]

Posted

... w obecności zoopsychologa, puki co ja dzisiaj zdaję mieszkanie a Tofi będzie tymczasowo u mojej siostry- na szczęście dogadują się z jej astką
Po południu postaram się odwiedzić weta bo Tofek ma kłopoty z oddychaniem, prawdopodobnie na tle nerwowym ale w związku z ogromną krzywicą spowodowaną niedożywieniem i niedorozwojem klatki piersiowej dobrze by było żeby ocenił to fachowiec
Tofek ma góra 10 miesięcy- zazwyczaj siusia w kucki i nie ma odruchu znaczenia terenu, zachowuje czystość w domu
nie jest agresywny do psów ale nie przejawia chęci obcowania i zabawy z nimi; narazie przyzwyczaja się do sytłacji w której człowiek karmi i głaszcze a nie bije i maltretuje; Tofik zdecydowanie boi się mężczyzn, z moim dwunożnym oswoił się dopiero wieczorem ( warczał ze strachu jak mój TZ zwijał kable albo trzymał coś dużego )
może być problem z zostawaniem w domu- z Tofkiem bardzo się pokochaliśmy jak wyszłam na chwilkę wyrzucić śmieci drapał w drzwi a nie był sam- ale nad tą sprawą jeszcze popracujemy
Tofi bardzo chętnie,szybko się uczy i socjalizuje aż brak mi słów zachwytu nad jego ogromną chęcią bycia "dobrym psem"
ktoś mu zrobił ogromną krzywdę zaj...ła bym skór...la

Posted

Dzisiaj Nasza wspaniała Kinia obchodzi urodziny (16-ste:D oczywiście)!!!
Więc składamy Naszemu Skarbowi najserdeczniejsze życzenia,
płynące prosto z serducha:* Obyś mogła pomagać(tak jak to robisz dotychczas:))
jak największej liczbie psiaków, okazując im tyle ciepła,
miłości i cierpliwości!!! Oby nigdy nie
zabrakło Ci siły do działania a wręcz abyś nabrała jej jeszcze więcej:) (o ile to wogóle możliwe:))
Rób dalej to co robisz,
bo jesteś w tym najlepsza!!! i za to Cię kochamy:*:*:*
Zoja, Uzi, Gucio, Toffik... i cała reszta czworonogów które
zawdzięczają Ci
szczęście jakie spotkało ich w życiu:D
STO LAT!!!
:tort::new-bday:

Posted

byłam z Tofem u weta jest wszystko O.K stare urazy których nie jest mało nie wymagają interwencji, dzisiaj mamy spotkanie z zoopsychologiem:cool3: w celu wzbudzenia w nim miłości do kotów w co osobiście wątpię bo jak czuje jakiegoś miałczka to zapomina o cichutkim i nieśmiałym Toffim
co do psów jest O.K teraz zresztą mieszka z astką, w zasadzie to obydwoje mieszkamy bo AgaUzi wielkodusznie przygarneła nas na tymczas:evil_lol:
to nowe allegro
http://www.allegro.pl/item392610110_mlody_pies_w_typie_amstafa_wciaz_wierzy_.html