Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domek bardzo bardzo fajny, sprawdzony
Na 99% domek zdecydowany, potrzebuję zmotoryzowanego chętnego na wycieczkę do tomaszowa w piątek po południu... jacyś ochotnicy?

Posted

Nie ma kto:shake:
Na miejscu jestem tylko ja, a ja w piątek jestem w pracy do 18.oo i mamy remont, więc nikt urlopu mi nie da.
Proponuję zadzwonić do kierownika i się z nim umówić, podać wstępną godzinę, to w sumie dobry człowiek powinien pójść na ustępstwo.
Albo weekend od 11 do 14

Posted

podać wstępną godzinę ale na co, skoro chętnych brak
żeby sprawa była jasna: jestem gotowa zerwać się z pracy żeby wyruszyć z warszawy o 12:30, dopilnować wszystkich formalności, a psiaka całą drogę trzymać na kolanach
ale do cholery nie mam prawka i samochodu więc potrzebuję kogoś kto ze mną tam pojedzie i wróci
pytałam czy są jacyś chętni a nie kto by chciał a nie może bo to można przeczytać na każdym kroku

Posted

[quote name='kiiniaa']podać wstępną godzinę ale na co, skoro chętnych brak
żeby sprawa była jasna: jestem gotowa zerwać się z pracy żeby wyruszyć z warszawy o 12:30, dopilnować wszystkich formalności, a psiaka całą drogę trzymać na kolanach
ale do cholery nie mam prawka i samochodu więc potrzebuję kogoś kto ze mną tam pojedzie i wróci
pytałam czy są jacyś chętni a nie kto by chciał a nie może bo to można przeczytać na każdym kroku

Ja zaraz napiszę na wątku ogólnym tomaszowskim czy któraś dziewczyna z Warszawy wybiera się do nas do schronu, ale raczej wchodzi w rachubę sobota, niedziela, zresztą zobaczymy...
Ciotka nie wymagaj ode mnie cudów, jest jak jest . Jestem w Tomaszowie, prawka nie mam (żałuję bardzo), a czas swój dzielę między pracę, dzieci, schron...
Tu słyszę zarzuty, w domu zarzuty w odwrotną stronę i pomału wszystkiego mi się odechciewa...

Posted

ja nie mam czasu się w tyłek podrapać, na dogo nie wchodziłam tydzień bo nie miałam nawet 5 minut, dlatego czekam na konkrety
bardzo mi zależy na piątku bo w sobotę nie mam nawet cienia szansy zerwać się z pracy przed 16, a poza tym kobitka chce brać psa tak żeby mieć na przystosowanie go do nowego otoczenia i kota jak najwięcej czasu, niestety jest w gronie tych nieszczęsliwych pracujących

Posted

coprawda napisałam na wątku ogólnym że planuję wyjazd ew. w niedzielę, bo robotki aż strach!! ale jak tak sprawa wygląda!! jak Tofik ma starcić po raz kolejny domek to ja postaram się poprzekladać piątkowe spotkania i być gotowa do jazdy około 12 w pt.

Posted

Rewelacja bo domek jest na 100% właśnie rozmawiałam z przyszłą panią Toffika już nie może się doczekać ale musi to być piątek... (ona pracuje poniedziałek piątek, chce mieć czas na zaaklimatyzowanie zwierzaków z nowa sytłacją)

Posted

Mam jeszcze pytanko? trzeba bedzie wszystkie formalności zalatwić? więc na kogo bedzie adoptowany? trzeba wszystkie dane, bo piesy mają czipy!!
Ocelot kierownik zrezygnował z opłaty czy trzeba bedzie za niego zapłacić??

Posted

kiiniaa bedziesz miała wszystkie dane nowej Pani, żeby na nią wyadoptować od razu Tofika?? no i czy pani zapłaci 50 zł za jego "wykup"?
Ocelot myślisz że kierownik zgodzi się żebyśmy my odebrały a adopcja poszła na kogoś innego??

Posted

wczoraj rozmawiałam z kierownikiem, odniosłam wrażenie że to bardzo komunikatywny facet, wszystko już jest ustalone i "dopięte na ostatni guzik"- uważam się za osobę raczej odpowiedzialną
nie ma problemu żebym ja go odebrała w czyimś imieniu

Posted

kiiniaa napisał(a):
wczoraj rozmawiałam z kierownikiem, odniosłam wrażenie że to bardzo komunikatywny facet, wszystko już jest ustalone i "dopięte na ostatni guzik"- uważam się za osobę raczej odpowiedzialną
nie ma problemu żebym ja go odebrała w czyimś imieniu

No to czekamy do piątku;)
Piorunem znalazłaś ten domek, może podrzucić Ci wątek jakiegoś biedaka?

Posted

ocelot napisał(a):
No to czekamy do piątku;)
od początku mówiłam że 3 tygodnie to kuuuupa czasu:evil_lol:
Piorunem znalazłaś ten domek, może podrzucić Ci wątek jakiegoś biedaka?

zbytek łaski:cool3: ja mam wyjątkowy talent do wynajdywnia bidaków
Jutro o 12:30 jesteśmy umówione z Papudraczek i migiem do tomaszowa, bo o 18:30 przychodzi po Toffika nowa pańcia z pełną wyprawką:loveu:
już dzisiaj mu nagotowała ryżu z wołowinką...
a mi nie ma kto gotować:placz:

Posted

kiiniaa napisał(a):
zbytek łaski:cool3: ja mam wyjątkowy talent do wynajdywnia bidaków
Jutro o 12:30 jesteśmy umówione z Papudraczek i migiem do tomaszowa, bo o 18:30 przychodzi po Toffika nowa pańcia z pełną wyprawką:loveu:
już dzisiaj mu nagotowała ryżu z wołowinką...
a mi nie ma kto gotować:placz:

Może jednak?:cool3: