Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]................zaciskam :kciuki:[/FONT] Quote
kiiniaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 domek bardzo bardzo fajny, sprawdzony Na 99% domek zdecydowany, potrzebuję zmotoryzowanego chętnego na wycieczkę do tomaszowa w piątek po południu... jacyś ochotnicy? Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 W piątek schron czynny do 15, później psa im nikt niestety nie wyda:shake: Quote
andzia69 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 to moze niech ktoś biedaka wyciągnie wcześniej...szkoda by było zmarnować okazję ds dla psiaka:shake: Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nie ma kto:shake: Na miejscu jestem tylko ja, a ja w piątek jestem w pracy do 18.oo i mamy remont, więc nikt urlopu mi nie da. Proponuję zadzwonić do kierownika i się z nim umówić, podać wstępną godzinę, to w sumie dobry człowiek powinien pójść na ustępstwo. Albo weekend od 11 do 14 Quote
kiiniaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 podać wstępną godzinę ale na co, skoro chętnych brak żeby sprawa była jasna: jestem gotowa zerwać się z pracy żeby wyruszyć z warszawy o 12:30, dopilnować wszystkich formalności, a psiaka całą drogę trzymać na kolanach ale do cholery nie mam prawka i samochodu więc potrzebuję kogoś kto ze mną tam pojedzie i wróci pytałam czy są jacyś chętni a nie kto by chciał a nie może bo to można przeczytać na każdym kroku Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='kiiniaa']podać wstępną godzinę ale na co, skoro chętnych brak żeby sprawa była jasna: jestem gotowa zerwać się z pracy żeby wyruszyć z warszawy o 12:30, dopilnować wszystkich formalności, a psiaka całą drogę trzymać na kolanach ale do cholery nie mam prawka i samochodu więc potrzebuję kogoś kto ze mną tam pojedzie i wróci pytałam czy są jacyś chętni a nie kto by chciał a nie może bo to można przeczytać na każdym kroku Ja zaraz napiszę na wątku ogólnym tomaszowskim czy któraś dziewczyna z Warszawy wybiera się do nas do schronu, ale raczej wchodzi w rachubę sobota, niedziela, zresztą zobaczymy... Ciotka nie wymagaj ode mnie cudów, jest jak jest . Jestem w Tomaszowie, prawka nie mam (żałuję bardzo), a czas swój dzielę między pracę, dzieci, schron... Tu słyszę zarzuty, w domu zarzuty w odwrotną stronę i pomału wszystkiego mi się odechciewa... Quote
kiiniaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ja nie mam czasu się w tyłek podrapać, na dogo nie wchodziłam tydzień bo nie miałam nawet 5 minut, dlatego czekam na konkrety bardzo mi zależy na piątku bo w sobotę nie mam nawet cienia szansy zerwać się z pracy przed 16, a poza tym kobitka chce brać psa tak żeby mieć na przystosowanie go do nowego otoczenia i kota jak najwięcej czasu, niestety jest w gronie tych nieszczęsliwych pracujących Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Napisałam na ogólnym wątku tomaszowskim - zobaczymy, miejmy nadzieję, że się uda. Quote
papudraczek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 coprawda napisałam na wątku ogólnym że planuję wyjazd ew. w niedzielę, bo robotki aż strach!! ale jak tak sprawa wygląda!! jak Tofik ma starcić po raz kolejny domek to ja postaram się poprzekladać piątkowe spotkania i być gotowa do jazdy około 12 w pt. Quote
kiiniaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Rewelacja bo domek jest na 100% właśnie rozmawiałam z przyszłą panią Toffika już nie może się doczekać ale musi to być piątek... (ona pracuje poniedziałek piątek, chce mieć czas na zaaklimatyzowanie zwierzaków z nowa sytłacją) Quote
papudraczek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Mam jeszcze pytanko? trzeba bedzie wszystkie formalności zalatwić? więc na kogo bedzie adoptowany? trzeba wszystkie dane, bo piesy mają czipy!! Ocelot kierownik zrezygnował z opłaty czy trzeba bedzie za niego zapłacić?? Quote
ocelot Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Sądzę, że trzeba zapłacić, zrezygnował tylko przy Heniu, ale to z innych całkiem powodów Quote
papudraczek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 kiiniaa bedziesz miała wszystkie dane nowej Pani, żeby na nią wyadoptować od razu Tofika?? no i czy pani zapłaci 50 zł za jego "wykup"? Ocelot myślisz że kierownik zgodzi się żebyśmy my odebrały a adopcja poszła na kogoś innego?? Quote
kiiniaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 wczoraj rozmawiałam z kierownikiem, odniosłam wrażenie że to bardzo komunikatywny facet, wszystko już jest ustalone i "dopięte na ostatni guzik"- uważam się za osobę raczej odpowiedzialną nie ma problemu żebym ja go odebrała w czyimś imieniu Quote
ocelot Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 kiiniaa napisał(a):wczoraj rozmawiałam z kierownikiem, odniosłam wrażenie że to bardzo komunikatywny facet, wszystko już jest ustalone i "dopięte na ostatni guzik"- uważam się za osobę raczej odpowiedzialną nie ma problemu żebym ja go odebrała w czyimś imieniu No to czekamy do piątku;) Piorunem znalazłaś ten domek, może podrzucić Ci wątek jakiegoś biedaka? Quote
kiiniaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ocelot napisał(a):No to czekamy do piątku;) od początku mówiłam że 3 tygodnie to kuuuupa czasu:evil_lol: Piorunem znalazłaś ten domek, może podrzucić Ci wątek jakiegoś biedaka? zbytek łaski:cool3: ja mam wyjątkowy talent do wynajdywnia bidaków Jutro o 12:30 jesteśmy umówione z Papudraczek i migiem do tomaszowa, bo o 18:30 przychodzi po Toffika nowa pańcia z pełną wyprawką:loveu: już dzisiaj mu nagotowała ryżu z wołowinką... a mi nie ma kto gotować:placz: Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial];)to ja już chcę żeby było jutro :loveu::loveu:[/FONT] Quote
ocelot Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 kiiniaa napisał(a):zbytek łaski:cool3: ja mam wyjątkowy talent do wynajdywnia bidaków Jutro o 12:30 jesteśmy umówione z Papudraczek i migiem do tomaszowa, bo o 18:30 przychodzi po Toffika nowa pańcia z pełną wyprawką:loveu: już dzisiaj mu nagotowała ryżu z wołowinką... a mi nie ma kto gotować:placz: Może jednak?:cool3: Quote
agatkia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Osz, w morde jeża! (przepraszam jeże) :lol: Cudnie. Ja już myślałam, ze do Toffika szczęście nigdy się nie uśmiechnie. Quote
ocelot Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tofik już w drodze:loveu::loveu::loveu: Podobno przylepa i całuśny chłopak;););) Quote
Recommended Posts