GrubbaRybba Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 A moje najukochańsze serduszko nadal czeka na swój wymarzony domek. :-( Kiedy nadejdzie ta piękna chwila? Quote
GrubbaRybba Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Podnoszę najukochańszego psiaka pod słońcem. Quote
ZUZANNA11 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Wyjątkowy pies czeka na wyjątkowego człeka ! Quote
GrubbaRybba Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Ja też żałuję, jak cholera, że od razu nie nakłamałam kierownikowi, że to ds. Ale skąd mogłam wiedzieć. On wcześniej nie robił takich problemów i zawsze dawał psy na dt. :shake: Ech... z nim to nigdy nic nie wiadomo. Quote
ZUZANNA11 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To nie twoja wina. :-? Wszyscy chcemy być wobec kierownika fair, chcemy, aby nabrał do nas zaufania. Napewno była by to ogromna szansa dla Tofika, ale cóż...:roll: Pamiętajmy, że... KŁAMSTWO MA ZAWSZE KRÓTKIE NOGI I SZYBKO WYCHODZI NA JAW ! Miejmy nadzieję, ze wszystko się dobrze ułoży i Tofik będzie najszczęśliwszym psem pod słońcem... :kciuki: A tymczasem...HOP...na wirtualny spacerek !:painting: Quote
GrubbaRybba Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Zuziu, wszystko racja, ale to jest wątek Tofika, a nie Hienka. ;) Quote
papudraczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 tyle ich jest że się mieszają!! ja też uważam że nie ma co okłamywać kierownika i kombinować!! no może nie oklamywać, bo to brzydko brzmi, ale nie mówić całej prawdy!!:lol: trzeba go konsekwentnie przyzwyczajac że DT są dobre i nie ma z tym większego problemu!!! jak uda mi się w niedziele pojechać do Tomaszowa po Daisy to z nim pogadam!! Quote
ocelot Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 papudraczek napisał(a):tyle ich jest że się mieszają!! ja też uważam że nie ma co okłamywać kierownika i kombinować!! no może nie oklamywać, bo to brzydko brzmi, ale nie mówić całej prawdy!!:lol: trzeba go konsekwentnie przyzwyczajac że DT są dobre i nie ma z tym większego problemu!!! jak uda mi się w niedziele pojechać do Tomaszowa po Daisy to z nim pogadam!! I na to liczę, że go przekonasz, GoniaP chce Daisy na siebie wyadoptować Quote
ZUZANNA11 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Zuziu, wszystko racja, ale to jest wątek Tofika, a nie Hienka. ;) Już chyba mózg mi się lansuje...:eviltong: To wszystko przez tą szkołę...:mad: Quote
GrubbaRybba Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Ruszyła strona naszego schroniska. Zapraszam: http://schronisko-tomaszow.pl/ :lol: Quote
ocelot Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tofik to najwspanialszy pies pod słońcem. Łasi się do ludzi, prawdopodobnie byłby super towarzyszem dla dzieci, ale domek raczej bez innych psów. Troszkę w boksie psiaki ustawia. Quote
papudraczek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Oj Toffiku!! niech wypatrzy cię jakieś wrażliwe ludzkie oko, bo mi serduszko peka!! Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Tofik, spójrzcie w te dobre oczka. Quote
papudraczek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 On jest taki słodki i kochany!!! domku gdzie jesteś............ Quote
kiiniaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 mam wstępnie do stały dl tofika, czy mogę jechać do tomaszowa w niedzielę może podajcie mi jakiś namiar na właściciela żebym się z nim ugadała- domek sprawdzony wyślijcie mi instrukcję jak tam jechać Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Już wszystko opisałam na pw. Teraz trzymamy kciuki. Kiiniaa zdradź nam, co to za domek? :cool3: Quote
ocelot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No i byłoby super:loveu: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=2]Adres schroniska: ul. Kępy 3, 97-200 Tomaszów Maz. tel: 44/ 724 69 87 Jak wjedziesz do Tomaszowa to trzeba przejechać prawie całe miasto kierując się na Opoczno, przed mostem na Pilicy w lewo i za ok. 100 m. schronisko jeśli chcesz rozmawiać przez tel. z kierownikiem to mów o Tofim, miksie boksera z boksu 1 [/FONT] Quote
papudraczek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cudnie:multi::multi: Trzymam mocno kciuki!!!!!!!! co to za domek?? jeśli nieśmiało mogę zapytać?? Quote
Recommended Posts