Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też żałuję, jak cholera, że od razu nie nakłamałam kierownikowi, że to ds. Ale skąd mogłam wiedzieć. On wcześniej nie robił takich problemów i zawsze dawał psy na dt. :shake: Ech... z nim to nigdy nic nie wiadomo.

Posted

To nie twoja wina. :-?
Wszyscy chcemy być wobec kierownika fair, chcemy, aby nabrał do nas zaufania.
Napewno była by to ogromna szansa dla Tofika, ale cóż...:roll:

Pamiętajmy, że...

KŁAMSTWO MA ZAWSZE KRÓTKIE NOGI I SZYBKO WYCHODZI NA JAW !

Miejmy nadzieję, ze wszystko się dobrze ułoży i Tofik będzie najszczęśliwszym psem pod słońcem... :kciuki:

A tymczasem...HOP...na wirtualny spacerek !:painting:

Posted

tyle ich jest że się mieszają!!
ja też uważam że nie ma co okłamywać kierownika i kombinować!! no może nie oklamywać, bo to brzydko brzmi, ale nie mówić całej prawdy!!:lol:
trzeba go konsekwentnie przyzwyczajac że DT są dobre i nie ma z tym większego problemu!!! jak uda mi się w niedziele pojechać do Tomaszowa po Daisy to z nim pogadam!!

Posted

papudraczek napisał(a):
tyle ich jest że się mieszają!!
ja też uważam że nie ma co okłamywać kierownika i kombinować!! no może nie oklamywać, bo to brzydko brzmi, ale nie mówić całej prawdy!!:lol:
trzeba go konsekwentnie przyzwyczajac że DT są dobre i nie ma z tym większego problemu!!! jak uda mi się w niedziele pojechać do Tomaszowa po Daisy to z nim pogadam!!

I na to liczę, że go przekonasz, GoniaP chce Daisy na siebie wyadoptować

Posted

Tofik to najwspanialszy pies pod słońcem. Łasi się do ludzi, prawdopodobnie byłby super towarzyszem dla dzieci, ale domek raczej bez innych psów.

Troszkę w boksie psiaki ustawia.

Posted

mam wstępnie do stały dl tofika, czy mogę jechać do tomaszowa w niedzielę może podajcie mi jakiś namiar na właściciela żebym się z nim ugadała- domek sprawdzony
wyślijcie mi instrukcję jak tam jechać

Posted

No i byłoby super:loveu:
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=2]Adres schroniska:
ul. Kępy 3, 97-200 Tomaszów Maz.
tel: 44/ 724 69 87

Jak wjedziesz do Tomaszowa to trzeba przejechać prawie całe miasto kierując się na Opoczno, przed mostem na Pilicy w lewo i za ok. 100 m. schronisko

jeśli chcesz rozmawiać przez tel. z kierownikiem to mów o Tofim, miksie boksera z boksu 1
[/FONT]