Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiiniaa napisał(a):
to dobrze
uff, dzięki za taką informacę bo od wczoraj miałam bardzo wysokie ciśnienie

Wiem, ja też sie wkurzyłam. Ale naprawdę nic się nie dało zrobić. Dobrze jednak, że kierownik zrozumiał moje wkurzenie i powiedział tym ludziom, aby do mnie dryndnęli. Ufff... odetchnęłam, bo naprawdę ludzie są w porządku.

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Jak to z którego?
Może ja głupia jestem, ale wydawało mi się, że jest jeden i nie dopytywałam. :oops:

czyli z Bielska -Białej ;)...to blisko nas :multi:

mnie kiedyś ktoś oświecił ze na Podlasiu też jest Bielsko ...stąd moje pytanie :oops:

Posted

[quote name='Alicja']czyli z Bielska -Białej ;)...to blisko nas :multi:

mnie kiedyś ktoś oświecił ze na Podlasiu też jest Bielsko ...stąd moje pytanie :oops:

Ja z geografii jestem noga, bo bardzo nie lubiłam nauczycielki z geografii i na złość jej się nie uczyłam. :oops: Zapytam jutro, z którego Bielska są. Wiem tylko, ze mają daleko do Tomaszowa.

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Ja z geografii jestem noga, bo bardzo nie lubiłam nauczycielki z geografii i na złość jej się nie uczyłam. :oops: Zapytam jutro, z którego Bielska są. Wiem tylko, ze mają daleko do Tomaszowa.

bo jest Bielsko -Biała i Bielsk Podlaski

ha ha ...skąd ja to znam ....na złość nie będę się uczyć ;)

Posted

Aha, nie mówiłam wam, Tofik wczoraj złamał mi serce po raz drugi... jak do niego podeszłam, od wspiął się na kraty, żeby lepiej się nastawić do smerania i drapania i stał taki wydłużony, brzuchem nastawiony do mnie. Miał taką błogą minę, gdy go miziałam. Jestem zakochana. :loveu: Dobrze, że ten domek jest już tuż tuż.

Posted

No i się nie udało. Ludzie stwierdzili, że Toffi jest za mały, że oni szukają większego psa. Że myśleli, że on jest większy, a on taki pędrak nieduży. :placz:
Bidulek.... dziś jakiś dzień złych wiadomości jest. Jeden pies wrócił z adopcji po 1 dniu. Toffik nie ma domu. :placz:

Posted

kiiniaa napisał(a):
mieli być boscy o okazały się fiuty...

Wiem. K... tak żałuję, ale kierownik nie da mi psa na dt. Bo się uparł i kropka. Jestem spalona w tym względzie. A ten biedak tkwi w schronisku. :placz::placz::placz:

Posted

K.... mać. :angryy:
Przeczytałam cały wątek. Dziewczyny, jak rozumiem, jest szansa na dom tymczasowy, tak? Wsród Waszych znajomych, kolegów, koleżanek, sąsiadów, nie ma kogos, kto fikcyjnie wziąłby psa na dom stały? Nie oszukujmy się, Toffi ma ogromną szanse na adopcje- ma urodę rasowca i łagodny charakter- jakos nie mam wątpliwości, ze to kwestia czasu. Tylko on tego czasu nie ma!!!

Musi być w tych okolicach miejsca przebywania boksia ktoś, kto podejmie sie zadania fikcyjnego adoptowania- nie wierze , ze nie. Przecież taki dom tymczsowy ratuje mu życie! I naprawde uczciwość jest tutaj drugorzędną sprawą. Młody ma szanse na adpopcje teraz, zanim okaleczy sie doszczętnie i całkowicie straci nadzieje....:cry:

Od kiedy ten pies przebywa w schronisku i czy został oddany czy znaleziony?

Posted

miał być u mnie na DT chciałam do schroniska podać swoje dane i po prostu go adoptować,wiele osób bardzo się zaangażowało,chciałam jechać do tomaszowa, nie udało się...
miał iść do domu miałobyć pięknie.. i gówno z tego wyszło,
zaoferowałam już dom innemu psu który ma zagwarantowane miejsce gdzie indziej od lipca
przepraszam dziewczyny, ale skoro wiedziałyście że właściciel nie chce wydawać psów na tymczasy to dlaczego go poinformowałyście że to DT a nie DS, nawet jeżeli byli chętni to jak im zależało to przyjechali by do mnie po psa

Posted

Kierownik nie był przekonany do tymczasów, ale dwa psy dał na tymczas, dlatego sądziłyśmy, że i jego da.

Akurat zbiegła się adopcja Mony z DT do DS i to wyprowadziło go z równowagi.

My nie jesteśmy w stanie wszystkiego przewidzieć, chociażby jego humorów.

Posted

Uważam, że trzeba szukać DT i znaleźć kogoś, kto adoptuje Tofika na siebie. Kogoś, kogo kierownik nie zna.

Proszę też o pomoc w ogłoszeniach. Jeśli ktoś z was ma czas i chęć, pomóżcie nam z ogłoszeniami. Tekst można ściągnąć z moich ogłoszeń na allegro i alegratce.