Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Napiszcie krótki text .....będzie łatwiej przy ogłoszeniach ...jak sie nas więcej zabierze za to to damy radę

To musimy poczekać na Rybę, ona teksty pisze rewelacyjne

Posted

Wczoraj byłam w schronisku. Toffi jest wspaniały. Jest niższy od boksia, ale charakter ma boksikowy. I tak pięknie się przytula. Nie ma w nim za grosz agresji. Sama miłość do ludzi. Przytulał się do mnie z taką błogością i ciągle mlaskał, gdy go głaskałam. On jest wspaniały. Złamał mi serce. Gdy odchodziłam, tak płakał, abym została. :placz:

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Wczoraj byłam w schronisku. Toffi jest wspaniały. Jest niższy od boksia, ale charakter ma boksikowy. I tak pięknie się przytula. Nie ma w nim za grosz agresji. Sama miłość do ludzi. Przytulał się do mnie z taką błogością i ciągle mlaskał, gdy go głaskałam. On jest wspaniały. Złamał mi serce. Gdy odchodziłam, tak płakał, abym została. :placz:

Rybko , napisz ile ma latek , i namiary na kogo ....chociaż kilka ogłoszeń zrobimy , może to coś pomoże

Posted

[quote name='Alicja']Rybko , napisz ile ma latek , i namiary na kogo ....chociaż kilka ogłoszeń zrobimy , może to coś pomoże

Nie wiem ile ma latek, ale ząbki ma białe, wygląda i zachowuje sie jak młody pies, więc podejrzewam, że ok 1,5 roku.
Namiary na mnie: mruwa257@wp.pl i 500 160 728.
Dzięki! :loveu:

Posted

dziewczyny czy mozecie sprawdzic jak on bedzie zachowywał się podczas kontaktu z innym mlodym psiakiem.
Jest osoba chetna dac mu Dt ale ma 4 m-cznego szczeniaka bullowatego wiec dobrze by było aby chłopcy sie dogadywali;)

Posted

ruda76 napisał(a):
dziewczyny czy mozecie sprawdzic jak on bedzie zachowywał się podczas kontaktu z innym mlodym psiakiem.
Jest osoba chetna dac mu Dt ale ma 4 m-cznego szczeniaka bullowatego wiec dobrze by było aby chłopcy sie dogadywali;)

Kurczę, nie wiem, czy damy radę sprawdzić jego reakcje na inne psy. Postaram się przekonać kierownika, ale gwarancji nie dają.

Moim zdaniem to on będzie łagodny. On jest łagodny do wszystkiego, co żyje. Łasi się jak kot. Wchodzi na kolanka. Przytula się całym sobą i delektuje, gdy się go głaszcze. No i nawet nie piuknął, gdy psy z boksu obok szczekały. To takie zagubione dziecko, które pragnie dotyku i uwagi.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Kurczę, nie wiem, czy damy radę sprawdzić jego reakcje na inne psy. Postaram się przekonać kierownika, ale gwarancji nie dają.

poznałam kierownika osbiscie i sadzę, ze Wasz urok osobisty i kierownik nie bedzie robił problemu;);)

Posted

ruda76 napisał(a):
poznałam kierownika osbiscie i sadzę, ze Wasz urok osobisty i kierownik nie bedzie robił problemu;);)

Wiem, też tak myślę, ale on miewa humory i humorki. Oby w niedzielę miał dobry humor.

Posted

U siebie mogę zorganizować spotkanie z młodym bulowatym jeśli to coś pomoże...
rozsyłam maile może coś się ruszy
trzymam kciuki za DT a jeszcze mocniej za DS:happy1:

Posted

Ten młody bullowaty z ktorym powinien dogadac się Toffi to 4 miesieczny staffik;)
W domu jest jeszcze małe dziecko ale chyba Toffi nie powinien robic problemow:cool3: