ocelot Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Zrobiłam alegratkę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1341419_amstaf_mix_z_bokserem_mlody_pies_w.html dzięki;););) Quote
GrubbaRybba Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Biedaku.... kto cię zabierze? Do serca przytul psa. Quote
andzia69 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 czy on ma jakieś ogłoszenia?????allegro??? bo jak widzę tylko w 2 miejscach jest ogłoszony - alegratka i forum niebieskie bullowatych...to za mało:shake: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Napiszcie krótki text .....będzie łatwiej przy ogłoszeniach ...jak sie nas więcej zabierze za to to damy radę Quote
ocelot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']Napiszcie krótki text .....będzie łatwiej przy ogłoszeniach ...jak sie nas więcej zabierze za to to damy radę To musimy poczekać na Rybę, ona teksty pisze rewelacyjne Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='ocelot']To musimy poczekać na Rybę, ona teksty pisze rewelacyjne to czekamy i do dzieła bo chłopak się nam marnuje Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Wczoraj byłam w schronisku. Toffi jest wspaniały. Jest niższy od boksia, ale charakter ma boksikowy. I tak pięknie się przytula. Nie ma w nim za grosz agresji. Sama miłość do ludzi. Przytulał się do mnie z taką błogością i ciągle mlaskał, gdy go głaskałam. On jest wspaniały. Złamał mi serce. Gdy odchodziłam, tak płakał, abym została. :placz: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Wczoraj byłam w schronisku. Toffi jest wspaniały. Jest niższy od boksia, ale charakter ma boksikowy. I tak pięknie się przytula. Nie ma w nim za grosz agresji. Sama miłość do ludzi. Przytulał się do mnie z taką błogością i ciągle mlaskał, gdy go głaskałam. On jest wspaniały. Złamał mi serce. Gdy odchodziłam, tak płakał, abym została. :placz: Rybko , napisz ile ma latek , i namiary na kogo ....chociaż kilka ogłoszeń zrobimy , może to coś pomoże Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Alicja']Rybko , napisz ile ma latek , i namiary na kogo ....chociaż kilka ogłoszeń zrobimy , może to coś pomoże Nie wiem ile ma latek, ale ząbki ma białe, wygląda i zachowuje sie jak młody pies, więc podejrzewam, że ok 1,5 roku. Namiary na mnie: mruwa257@wp.pl i 500 160 728. Dzięki! :loveu: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1220 www.drobne.centrumofert.pl tu czeka na zatwierdzenie http://warszawa.olx.pl/item_page.php?Id=10331993&g=6 jutro jeszcze tylko dziś mi zamula net :angryy: Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dziś tylko alergo: http://allegro.pl/item376441001_wychudzony_w_depresji_mlody_pies_mix_bokser_i_ast.html Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 póki co podnoszę ... jak wrócę dalej będą ogłoszonka robione Quote
ruda76 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 dziewczyny czy mozecie sprawdzic jak on bedzie zachowywał się podczas kontaktu z innym mlodym psiakiem. Jest osoba chetna dac mu Dt ale ma 4 m-cznego szczeniaka bullowatego wiec dobrze by było aby chłopcy sie dogadywali;) Quote
Selket Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Toffik, masz szanse i wykorzystaj ją, proszę ładnie się zachowuj do małego pieska :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
GrubbaRybba Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 ruda76 napisał(a):dziewczyny czy mozecie sprawdzic jak on bedzie zachowywał się podczas kontaktu z innym mlodym psiakiem. Jest osoba chetna dac mu Dt ale ma 4 m-cznego szczeniaka bullowatego wiec dobrze by było aby chłopcy sie dogadywali;) Kurczę, nie wiem, czy damy radę sprawdzić jego reakcje na inne psy. Postaram się przekonać kierownika, ale gwarancji nie dają. Moim zdaniem to on będzie łagodny. On jest łagodny do wszystkiego, co żyje. Łasi się jak kot. Wchodzi na kolanka. Przytula się całym sobą i delektuje, gdy się go głaszcze. No i nawet nie piuknął, gdy psy z boksu obok szczekały. To takie zagubione dziecko, które pragnie dotyku i uwagi. Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :mdleje: poproś by pozwolił sprawdzić na szczeniorkach .......plizzzzzzzz Quote
GrubbaRybba Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja']:mdleje: poproś by pozwolił sprawdzić na szczeniorkach .......plizzzzzzzz Oczywiście, że poproszę. Aha.... Zrobiłam bazarek na deski dla schroniska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112051 Zapraszam do licytacji! Quote
ruda76 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Kurczę, nie wiem, czy damy radę sprawdzić jego reakcje na inne psy. Postaram się przekonać kierownika, ale gwarancji nie dają. poznałam kierownika osbiscie i sadzę, ze Wasz urok osobisty i kierownik nie bedzie robił problemu;);) Quote
GrubbaRybba Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 ruda76 napisał(a):poznałam kierownika osbiscie i sadzę, ze Wasz urok osobisty i kierownik nie bedzie robił problemu;);) Wiem, też tak myślę, ale on miewa humory i humorki. Oby w niedzielę miał dobry humor. Quote
kiiniaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 U siebie mogę zorganizować spotkanie z młodym bulowatym jeśli to coś pomoże... rozsyłam maile może coś się ruszy trzymam kciuki za DT a jeszcze mocniej za DS:happy1: Quote
ruda76 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ten młody bullowaty z ktorym powinien dogadac się Toffi to 4 miesieczny staffik;) W domu jest jeszcze małe dziecko ale chyba Toffi nie powinien robic problemow:cool3: Quote
Recommended Posts