Jump to content
Dogomania

Griso bez łapki - nie szuka już domu - on go ma - najwspanialszy u Wiosny:):):)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po długich obliczeniach:evil_lol: wyszło mi że w tym miesiącu moge na Hienia pzeznaczyć około 30 złotych, niestety tyle tylko, ale poszłam z torbami przez bazarki w tym miechu:lol:, wiec ocelotku nie pozabieram Ci tych ksiazek z bazarku, tylko zrobie niedlugo przelewe:multi:

Posted

Olena84 napisał(a):
Po długich obliczeniach:evil_lol: wyszło mi że w tym miesiącu moge na Hienia pzeznaczyć około 30 złotych, niestety tyle tylko, ale poszłam z torbami przez bazarki w tym miechu:lol:, wiec ocelotku nie pozabieram Ci tych ksiazek z bazarku, tylko zrobie niedlugo przelewe:multi:

Olenko to i tak super, a książek u mnie cała masa, więc od czasu do czasu jakieś wystawię, ale z niektórymi się nie rozstanę;)

Posted

wiosna napisał(a):
Można, oczywiście - kwota się zgadza:

41 1050 1298 1000 0023 1942 8674
Marta Wanetzky
Batalionu Kosynierów 61
44-100 Gliwice

bardzo proszę o odpowiedni dopisek, abym wiedziała, że chodzi o Hienka.

GRINIA - masz nr konta ;)

Posted

Ciotki jestem pod wrażenie, ale proszę pamiętajcie, że Heniek naszej pomocy będzie potrzebował nie tylko teraz, ale i później, bo do schronu z powrotem nie może wrócić

Nie znaczy to, że nie szukamy nadal DT, albo DS

Posted

Grinia, Justynamm bardzo Wam dziękuję, przy Waszej pomocy na pewno uda się uzbierać na operację.

Czy ktoś ewentualnie mógłby złożyć deklarację comiesięczną - nawet najmniejszą, ale Henia w hoteliku też trzeba będzie utrzymać

Posted

Ja za chwilkę zrobię przelewik na Hienka/ Heńka na 100 zł. jak bedzie wiadomo co z łapą bedę wpłacać dalej na jego leczenie.
i oczywiście puszczę maila do moich niezawodnych znajomych z rozkazem wpłaty:evil_lol:. mam nadzieję ze ja zwykle się spiszą!!!!
cioteczki my tak zbieramy tą kaskę, wszyscy się cieszą a co z transportem?? jest jakaś szansa czy widoki na transporcik??

aha Wiosna powiedz mi jak wyglądają możliwości leczenia Hienka(mnie się tam podoba to imię) u Ciebie?? są dobrzy wetowie i mozliwości techniczne typu usg, rentgen itp??

Posted

Finansowo to ja,niestety,nie pomogę...:shake: Straszna cienizna u nas...:oops: Dobrze,że Caritas dał nam paczkę z zapasami artykułów spożywczych...:oops: Tak ciężko jeszcze nigdy nie było...:shake:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Finansowo to ja,niestety,nie pomogę...:shake: Straszna cienizna u nas...:oops: Dobrze,że Caritas dał nam paczkę z zapasami artykułów spożywczych...:oops: Tak ciężko jeszcze nigdy nie było...:shake:

Raz z górki, raz pod górkę...takie życie.:glaszcze:

Trzymaj się mocno, i tak jesteś super za to co robisz...:calus:

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Trzymaj się mocno, i tak jesteś super za to co robisz...:calus:

No kiedy ja...NIC nie robię...:-( Czuję się taka...nieużyteczna...:shake: Tylko sobie siedzę i KLIK...KLIK...:oops: I co z tego???Tyle biednych psiaków...:placz::placz::placz: Chciałabym dać DT,ale mam tylko miejsce,na dodatek TZ,który...:drinka: No i nic,tylko...:flaming:A ja tak bardzo chcę pomagać...:placz::placz::placz: Chcę dać DT...:placz::placz::placz: Wiem,że może nie jestem idealnym DT,bo mam tylko miejsce,nie gotuję psom papu,mam TZ takiego,jakiego mam...Ale wiem,że jeśli trafiłby do mnie psiak,miałby dobrze...Może nie jadł by real canis czy jakoś tak...Ale...Takiego DT,jaki ja oferuję,NIKT nie potrzebuje...:placz::placz::placz: A samo KLIK...KLIK...Co ono daje???:shake:

Posted

klik klik tez cos daje, bo trzyma watek na pierwszej stronie, a wtedy moze akurat ktos nawet nie zalogowany wejdzie na "psy do adopcji" i moze choc dolozy kaske na Hienka.. Klik klik duzo daje i bede tego bronic:D. Ja jak mowilam dorzuce 30 złoty, mysle ze powinnam to spelniac co miesiąc jak Hienek bedzie w hoteliku.

Posted

Wet-siostro ale my nie odrzucamy Twojego DT, po prostu bliżej do Opola, po drugie psiak będzie na Wiosnę wyadoptowany... a to był główny problem.

Posted

ocelot napisał(a):
Wet-siostro ale my nie odrzucamy Twojego DT, po prostu bliżej do Opola, po drugie psiak będzie na Wiosnę wyadoptowany... a to był główny problem.

Ale ja nie o was mówię...:shake: zanim trafiam na wątek Henia,parokrotnie oferowałam DT...I co???NIC!!!:placz::placz::placz: Jeszcze krytyka,co to za DT,który prosi o pomoc...Ale ja nie chciałam kasy,tylko karmę dla psiaka i zwrot ewentualnych kosztów szczepień czy leczenia...:oops: A raz odpadłam,bo"nie jestem pewnym DT"...No,nie jestem,fakt...:oops:Ale nie odpowiadam za mego TZ...Za jego pomysły...:shake:A wszelka niepewność wychodzi przez niego,nie przeze mnie...Bo"ten za stary,ten za duży,ten za agresywny",ten to,ten tamto...za długo nie ma transportu... :shake: :oops: I musiałam świecić oczyma,bo JA wyraziłam zgodę...JA zawiodłam...A przecież nie jestem sama...Dlatego teraz od razu piszę,co oferuję-jeśli nie oficjalnie,to na PW...

Posted

Wet-siostro ja bardzo poważnie rozważałam Twoje Dt i jeśli poczekasz na Henia to nie wiadomo, hotelik u Wiosny jest pewniejszy z tej przyczyny, że ona decyduje który psiak, jest bliżej i ona zaadoptuje go na siebie, już na jej prośbę Heniek ma mieć kastrację. Nie wiem na jak długo starczy wpłat na hotelik...

To, że z nami jesteś to bardzo wiele.