wiosna Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Zresztą - co ja Ci będę gadać - zobacz co wyprawia ;) [SIZE="1"]Kto ma więcej łapek? [SIZE="1"]Akrobata ;) [SIZE="1"]Śnieżek się spodobał ;) I co, wygląda na biednego, nieruchliwego smutasa? Quote
Olena84 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 wiosna napisał(a): Kiedy nie ma nas w domu, nigdy, ale to nigdy, nawet troszeczkę nie dokłada do pieca.. Nawet jak mu zimno, nawet, jak już prawie wygasa. Pewnie praworęczny jest, i trudno mu lewą drzwiczki otworzyć.. Podpisywać się też nie chce i kartek w książkach przerzucać, to śpi leniuch, jak sam zostaje, zamiast mądre książki czytać ;) Co za pies niewychowany :shake:! Quote
ZUZANNA11 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wpadałam na pomysł, żeby psiakowi zrobić ogłoszenie w "Moim Psie". Co wy na to ? Quote
Negri Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Mam pytanie. Mogę poszukać psiakowi domku w Niemczech. Tylko czy zgadzacie się na taką adopcje? Quote
ocelot Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Negri napisał(a):Mam pytanie. Mogę poszukać psiakowi domku w Niemczech. Tylko czy zgadzacie się na taką adopcje? Tu już decyzja do Wiosny należy. Wiosna dzięki za zdjęcia Grisiaka:lol: Quote
Negri Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 wiosna napisał(a):To jest na tyle trudne pytanie, że odpowiemy jutro. Chcemy przespać się z tą decyzją, bo trudno jest nam podjąć decyzję. Jak narazie wizja jego adopcji była na tyle odległa, że byliśmy "na tak". Ja jednak trzeci raz zabieram się za odpowiedź i nie potrafię. Gryzek wrósł już w nasz dom i byłoby nam ciężko go oddać, chociaż tak byłoby rozsądniej.. Ok, w pełni rozumiem. Jeśli zdecydujecie że możemy szukać domu w Niemczech to dajcie znać. Quote
wiosna Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 To jest na tyle trudne pytanie, że odpowiemy jutro. Chcemy przespać się z tą decyzją, bo trudno jest nam podjąć decyzję. Jak narazie wizja jego adopcji była na tyle odległa, że byliśmy "na tak". Ja jednak trzeci raz zabieram się za odpowiedź i nie potrafię. Gryzek wrósł już w nasz dom i byłoby nam ciężko go oddać, chociaż tak byłoby rozsądniej.. Quote
nescca Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wiosno...........błagam Cie.................... nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Olena84 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 nescca napisał(a):Wiosno...........bagam Cie.................... nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: ale co??? Quote
wiosna Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Gryzek zostaje z nami, nie ma co go ogłaszać. Zastanawialiśmy się mocno, ale to taki paskud, że nie można go nikomu wciskać, więc.. chyba temat można przenieść ;) A przy okazji - zajrzyjcie proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/olkuskie-husky-pomoz-wyrwac-z-piekla-131725/#post11804306 Może ktoś będzie mógł wspomóc je choć troszeczkę :roll: Quote
Pinesk@ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :multi: No to zabieram się za usuwanie ogłoszeń Grisiaka ;) Quote
ocelot Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Wiosno???!!!!;);););) Naprawdę?????!!!!!;);););) to najlepsza z możliwych wiadomości, ja nie wiem co mam napisać. A chyba, że Wam go zazdroszczę:cool1: Dziękuję za wszystko. Quote
ZUZANNA11 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ocelot, moja intuicja mi pospowiada, że wlaśnie w tym momencie skaczesz z radości. Chyba się nie mylę, prawda ? :razz: Grisiak u wiosny !!! :multi: Quote
ocelot Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 ZUZANNA11 napisał(a):Ocelot, moja intuicja mi pospowiada, że wlaśnie w tym momencie skaczesz z radości. Chyba się nie mylę, prawda ? :razz: Grisiak u wiosny !!! :multi: Niezła ta Twoja intuicja;););) Oj niezła;) Quote
Doda_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super :multi: Cieszę się.. A co to za dogo? Niewygodny jest teraz :angryy: Quote
nescca Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super Wiosno.... cieszę się ,że bede mogła go miziać przy okazji odwiedzin u Nikodema. Quote
Olena84 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja mam nadzieje, że nie zwiększą sie opłaty za miesiac psów dzięki temu:-(, bo jak tak to Gryzek ma u mnie minusa:diabloti:. Quote
Lu_Gosiak Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Grisku:loveu::loveu: czułam, że tak bedzie :multi::multi::multi: Quote
Negri Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja także bardzo się cieszę z takiej decyzji ;) Quote
ocelot Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Negri napisał(a):Ja także bardzo się cieszę z takiej decyzji ;) A jak ja?;);););) Quote
Olena84 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 To przerzucasz młodego do "w nowym domu"? Quote
ocelot Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Olena84 napisał(a):To przerzucasz młodego do "w nowym domu"? Chyba powinnam;), ale czekam jeszcze, aż mi Wiosna potwierdzi;) Quote
wiosna Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 co tu jeszcze potwierdzać ? przerzucaj, bo sie ktoś jeszcze rozmyśli i co wtedy? :evil_lol: Quote
ocelot Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 wiosna napisał(a):co tu jeszcze potwierdzać ? przerzucaj, bo sie ktoś jeszcze rozmyśli i co wtedy? :evil_lol: Skoro tak to robię to błyskawicznie już;) Quote
Olena84 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No to usuwam jego ogłoszenia. Lune na razie zostawiam, bo chyba jeszcze nie wiadomo. Kurczę, Grysiak to kolejny zwierzak, którego umieściłam "ot tak sobie" na naszej klasie, jako nie mój i znalazł domek, chyba szczęście przynosze:eviltong::cool3:, nie chwaląc się:oops:. Quote
Recommended Posts