Olena84 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Czy ja będę mogła prosić o fotki Griso na maila, żebym mogła je gdzieś dodać? Quote
wiosna Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 mhm, pewnie - tylko które i na jaki adres ? Quote
wiosna Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 nowe Allegro, wyróżnione (Ocelit, jeśli Twoja propozycja jest aktualna, będę bardzo wdzięczna :oops:) GRISO - zobacz, co potrafi pies bez łapy! (534889291) - Aukcje internetowe Allegro Olena, udało się ze zdjęciami, czy jednak wysłać ? Quote
Olena84 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Tak, zamieściłam u siebie na razie na n-k:loveu:. Quote
Doda_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ocelot napisał(a):Co u Grisiaka mojego?;) 'Co u Grisiaka NASZEGO':mad: Quote
wiosna Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pewnie rozszarpałybyście na nim koszulkę, jakby miał, co ? :evil_lol: Śpi chłopak, przy piecu jak zawsze. Teraz to się musi trochę zwijać bardziej w kłębek, żeby się i Fago zmieścił obok, bo Fago po kastracji, a więc dzielą razem swój exclusive apartment :p Quote
Olena84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Grisiak jest tez na pineska.pl/id=58847 . Quote
ocelot Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Ale nam się ciotka rozochociła z tymi ogłoszeniami:loveu: Quote
wiosna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Olena, kochana jesteś :loveu: (a jakby Ci psów do ogłaszania brakło, to krzycz, mamy Lunkę i Fagusia... ;) ) Quote
wiosna Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 dziękuję Olena :loveu: Gryzek dziś znowu kumpla od szaleństw stracił (mam na myśli Aspera), i nas molestuje o mizianie. On uzależniony chyba jest po prostu.. ;) Quote
ocelot Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 A ja się nie dziwię, że uzależniony;) Takie uzależnienie może być:loveu: Quote
Olena84 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 wiosna napisał(a):Grisek dziś znowu kumpla od szaleństw stracił (mam na myśli Aspera) Jak to stracił - domek znalazł? Quote
wiosna Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ano, domek - a jaki fajny ! zastanawialiśmy się przez chwilę, czy Gryzka tam 'gratis' nie dorzucić, bo tam jego uzależnienie z pewnością byłoby zaspokajane :loveu: Quote
Olena84 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 A jak Grisiak sobie w ogóle radzi bez łapy - przeszkadza mu to bardzo, daje sobie rade na schodach? Quote
ocelot Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Olena84 napisał(a):A jak Grisiak sobie w ogóle radzi bez łapy - przeszkadza mu to bardzo, daje sobie rade na schodach? Więcejpowie wiosna, ale tyle co widziałam to świetnie sobie radzi:loveu: Na czwarte piętro i z czwartek śmigał jakby mial cztery łapy;) Quote
nescca Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Griso jest tak cudny i kochany,że każdy kto Go przygarnie musi zakochać się w nim bezwarunkowo. Ja tak zrobilam i Gosia też. To nie do opowiedzenia....kocha się go po pierwszym mizianiu.....cudo,cudo po trzykroć cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiosna Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 U Gryzaka braku łapy się nie zauważa, naprawdę ani przez moment. Biega, skacze, szaleje, łapę podaje, choć zawsze lewą tylko :evil_lol: Ze schodami radzi sobie chłopak naprawdę bez kłopotu, a Wet powiedział nawet, że nie ma przeciwwskazań do mieszkania na wyższych piętrach - bo łapka po prostu będzie w lepszej kondycji i przywyknie do takiego wysiłku. Jest jedna rzecz, której Gryzek robić ciągle nie chce, i to pewnie przez brak tej łapki właśnie. Kiedy nie ma nas w domu, nigdy, ale to nigdy, nawet troszeczkę nie dokłada do pieca.. Nawet jak mu zimno, nawet, jak już prawie wygasa. Pewnie praworęczny jest, i trudno mu lewą drzwiczki otworzyć.. Podpisywać się też nie chce i kartek w książkach przerzucać, to śpi leniuch, jak sam zostaje, zamiast mądre książki czytać ;) Quote
Recommended Posts