ocelot Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 I następny bazarek na Grisa trochę z przymrużeniem oka i nie wiem czy będą chętni... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11029635 Quote
wiosna Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Griso czuje się dobrze, będziemy u Weta mniej więcej za tydzień na kontroli, zobaczymy, co dalej. Prawdę mówiąc, to czas już najwyższy, żeby chłopak na własne nogi już całkiem stanął ;) Czas spędza - jak zawsze - chodząc po domu za mną i Patrykiem, przytuając się to tu, to tam ;) Czasem jeszcze zdarzają mu się jakieś łobuzerskie napady na wiaderko z kompostem, na śmieci już przestał się czaić, bo tam zresztą żadnych mięsnych 'pysznych' odpadków u nas się znaleźć nie da.. ;) Skoro jednak pisałam tutaj o kocie, napiszę - okazało się, że kociak zawirusowany, chory biedak, po próbach leczenia, kroplówce i całej ogólnej reanimacji nie udało się :-( a myszy się na strych wprowadziły i teraz już nie ma kto ich łapać.. Quote
ocelot Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 czekamy z niecierpliwością na wieści od weta. Grisiątko mam dla Ciebie znowu 203 zł. szczegółowe rozliczenie jak wszystkie pieniążki wpłyną i przekażę Quote
mimiś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 i co u naszego pasiastego faworyta? pewnie szaleje przy tak pieknej pogodzie? Quote
ocelot Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Griso kochany dostaniesz jakieś prezenty z Holandii;) Quote
wiosna Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 szaleć nie szalał (przynajmniej nei na dworze, ale za to gonił się z Patrykiem w kółko, bo u nas można biegać przez dwa pokoje i korytarz wokół jednej ze ścian :evil_lol: ), ale za to pół dnia wczoraj wylegiwał się jak placek na słońcu :) coż to za prezenty ? Quote
ocelot Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Jeszcze dokładnie nie wiem, ale na pewno jakieś cudowne maści i pewnie coś jeszcze Quote
ocelot Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Kiedy gips ściągamy? mam dla Grisiaka już 244,50:loveu: Niedługo prześlę;) Quote
wiosna Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 mam nowe wieści, chociaż sama nie wiem, czy bardzo się cieszyć, czy zacząć już smucić.. Łapka Grisa ma się naprawdę dobrze, Wet był za niego bardzo, bardzo zadowolony. Kości się zrosły, właściwie zrastają, rana się goi. Griso ma jeszcze na dwa tygodnie założony gips, choć to właściwie zapobiegawczo, aby nie rozwalił jeszcze nie do końca utwardzonych kości. Po gipsie - jeśli wszystko będzie ok - chyba kończyć się będzie leczenie.. I to właśnie ten moment, który mnie mocno zasmuca - bo oznacza to, że nasz Griso będzie mógł szukać DS.. Quote
ocelot Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 No co Ty przecież to super nowiny. Tak w pierwsze lepsze ręce to my go Wiosenko nie oddamy, o nie:p To ma być dom najlepszy pod słońcem, a w ogóle to najlepiej gdzieś w Twojej okolicy, cobyś pieczę nad Grisiastym miała. O. mam 294 zł... Dziś postaram się przelać i podać szczegółowe rozliczenie. Olena wpłaca po cichutku pieniążki i nic na wątku się nie odzywa.:mad: Dziękujemy Quote
Madziek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 z tego co tak szybko udało mi się dojrzeć w tej paczuszce dla Grisa to oprócz wszelakich bandaży, opatrunków, maści, gazików, podkładów i etc. to jest jeszcze kostka do gryzienia, jakieś zabawki, smakołyki ;-) wiosna czy Ty bywasz w Opolu i mogłabyś to któregoś pięknego dnia odebrać czy mam przekazać paczuszkę przez kolegę do Kluczborka? Quote
wiosna Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 w Opolu bywamy, ale dosć rzadko, a niedawno byliśmy (jest tam najbliższe tesco, bo u nas to same malutkie sklepiki ;p) Jeśli dałoby się podrzucić to do Kluczborka, byłoby nam dużo łatwiej - jeśli nie, po prostu dam znać jadąc do Opola i odbierzemy. Dziękuję w imieniu szaraka :) Quote
wiosna Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dotarły pieniążki - dziękuję. Na koncie Ogryzka :) jest w tej chwili 441,50zł. Za kilka dni 'dobijemy' do kolejnego miesiąca. Quote
mimiś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 o jakie dobre wieści o zdrowiu Grisiaczka. domek musi być pierwsza klasa! Quote
ocelot Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 A co tu tak cicho? szczegółowe rozliczenie jutro, bo mnie grypa atakuje. Quote
wiosna Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 cicho, bo my narazie w rozjazdach, wyjazdach, i przygotowaniach (pochwale sie, a co - do slubu :razz: ) Quote
ocelot Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 wiosna napisał(a):cicho, bo my narazie w rozjazdach, wyjazdach, i przygotowaniach (pochwale sie, a co - do slubu :razz: ) O gratulujemy:loveu: Czy Griso będzie świadkiem tej wiekopomnej chwili? Wiosenko zaraz wyślę pw. Quote
Olena84 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Twój ślub wiosna? To Griso może być prezentem dogomaniaków:razz:. Griso sie przypomina i na pierwszą wskakuje! Quote
wiosna Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 dziękuję :) Griso prezentem, kurcze - nie mogę! Jak narazie to on sam prezent dostał, bo nasza Zofka mieszka też chwilowo w domu i brykają dzień i noc całą (zofka niewysterylizowana jeszcze i dlatego w domu :oops:) Quote
mimiś Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 to moze DWA sluby?:evil_lol: Ocelot, nie choruj, taka ładna pogoda dzisiaj! Quote
ocelot Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 mimiś napisał(a):to moze DWA sluby?:evil_lol: Ocelot, nie choruj, taka ładna pogoda dzisiaj! No czuję się fatalnie... Wczoraj doprawiłam się łapaniem dzikiej suni... Ale minie, a Sunia złapana z młodym;) Quote
kALIA Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 dalej nieiwem gdzie napisac ale pisze juz teraz tu chciałabym zakupic ksiazke o Runach ,która jeszcze nie została zakupiona ..prosze o ajkies wskazówki dziekuje bardzo Quote
Recommended Posts