Jump to content
Dogomania

Griso bez łapki - nie szuka już domu - on go ma - najwspanialszy u Wiosny:):):)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Griso czuje się dobrze, będziemy u Weta mniej więcej za tydzień na kontroli, zobaczymy, co dalej. Prawdę mówiąc, to czas już najwyższy, żeby chłopak na własne nogi już całkiem stanął ;)
Czas spędza - jak zawsze - chodząc po domu za mną i Patrykiem, przytuając się to tu, to tam ;) Czasem jeszcze zdarzają mu się jakieś łobuzerskie napady na wiaderko z kompostem, na śmieci już przestał się czaić, bo tam zresztą żadnych mięsnych 'pysznych' odpadków u nas się znaleźć nie da.. ;)

Skoro jednak pisałam tutaj o kocie, napiszę - okazało się, że kociak zawirusowany, chory biedak, po próbach leczenia, kroplówce i całej ogólnej reanimacji nie udało się :-(
a myszy się na strych wprowadziły i teraz już nie ma kto ich łapać..

Posted

czekamy z niecierpliwością na wieści od weta.
Grisiątko mam dla Ciebie znowu 203 zł. szczegółowe rozliczenie jak wszystkie pieniążki wpłyną i przekażę

Posted

szaleć nie szalał (przynajmniej nei na dworze, ale za to gonił się z Patrykiem w kółko, bo u nas można biegać przez dwa pokoje i korytarz wokół jednej ze ścian :evil_lol: ), ale za to pół dnia wczoraj wylegiwał się jak placek na słońcu :)

coż to za prezenty ?

Posted

mam nowe wieści, chociaż sama nie wiem, czy bardzo się cieszyć, czy zacząć już smucić..
Łapka Grisa ma się naprawdę dobrze, Wet był za niego bardzo, bardzo zadowolony. Kości się zrosły, właściwie zrastają, rana się goi. Griso ma jeszcze na dwa tygodnie założony gips, choć to właściwie zapobiegawczo, aby nie rozwalił jeszcze nie do końca utwardzonych kości. Po gipsie - jeśli wszystko będzie ok - chyba kończyć się będzie leczenie.. I to właśnie ten moment, który mnie mocno zasmuca - bo oznacza to, że nasz Griso będzie mógł szukać DS..

Posted

No co Ty przecież to super nowiny.
Tak w pierwsze lepsze ręce to my go Wiosenko nie oddamy, o nie:p
To ma być dom najlepszy pod słońcem, a w ogóle to najlepiej gdzieś w Twojej okolicy, cobyś pieczę nad Grisiastym miała. O.

mam 294 zł... Dziś postaram się przelać i podać szczegółowe rozliczenie.

Olena wpłaca po cichutku pieniążki i nic na wątku się nie odzywa.:mad:
Dziękujemy

Posted

z tego co tak szybko udało mi się dojrzeć w tej paczuszce dla Grisa to oprócz wszelakich bandaży, opatrunków, maści, gazików, podkładów i etc. to jest jeszcze kostka do gryzienia, jakieś zabawki, smakołyki ;-)
wiosna czy Ty bywasz w Opolu i mogłabyś to któregoś pięknego dnia odebrać czy mam przekazać paczuszkę przez kolegę do Kluczborka?

Posted

w Opolu bywamy, ale dosć rzadko, a niedawno byliśmy (jest tam najbliższe tesco, bo u nas to same malutkie sklepiki ;p)
Jeśli dałoby się podrzucić to do Kluczborka, byłoby nam dużo łatwiej - jeśli nie, po prostu dam znać jadąc do Opola i odbierzemy.

Dziękuję w imieniu szaraka :)

Posted

wiosna napisał(a):
cicho, bo my narazie w rozjazdach, wyjazdach, i przygotowaniach (pochwale sie, a co - do slubu :razz: )

O gratulujemy:loveu:

Czy Griso będzie świadkiem tej wiekopomnej chwili?
Wiosenko zaraz wyślę pw.

Posted

dziękuję :)

Griso prezentem, kurcze - nie mogę! Jak narazie to on sam prezent dostał, bo nasza Zofka mieszka też chwilowo w domu i brykają dzień i noc całą (zofka niewysterylizowana jeszcze i dlatego w domu :oops:)

Posted

mimiś napisał(a):
to moze DWA sluby?:evil_lol:
Ocelot, nie choruj, taka ładna pogoda dzisiaj!

No czuję się fatalnie...
Wczoraj doprawiłam się łapaniem dzikiej suni... Ale minie, a Sunia złapana z młodym;)

Posted

dalej nieiwem gdzie napisac
ale pisze juz teraz tu
chciałabym zakupic ksiazke o Runach ,która jeszcze nie została zakupiona ..prosze o ajkies wskazówki
dziekuje bardzo