Jump to content
Dogomania

Griso bez łapki - nie szuka już domu - on go ma - najwspanialszy u Wiosny:):):)

Recommended Posts

Posted

a Griskowy narazie ma się dobrze, ma teraz nowego kumpla, bo wczoraj przywieźliśmy sobie schroniskowego kota :razz:
Uprzejmie więc donoszę, że Griso jest dla kotów uprzejmu, choć nieco natrętny, przynajmniej narazie. Krzywdy im jednak nie robi :) Myślę, że to cenna wiadmość do ogłoszeń.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hee, zabawne, bo własnie z tym pytaniem pojawiłam się na watku :lol: W "przygarnę" jest osoba z warszawy, która chce adoptować psa lubiącego koty i dzieci. Wydaje mi się, że z tym drugim Grisio też nie ma problemów(?).

Posted

Tak, padło na Grisia, z kim mam się kontaktować?:) Mogę go odebrać nawet dzisaj...
Jeśli tylko zdążę kupić wszelkie potrzebne gadzety:)

zulugula napisał(a):
hee, zabawne, bo własnie z tym pytaniem pojawiłam się na watku :lol: W "przygarnę" jest osoba z warszawy, która chce adoptować psa lubiącego koty i dzieci. Wydaje mi się, że z tym drugim Grisio też nie ma problemów(?).

Posted

nilem napisał(a):
Tak, padło na Grisia, z kim mam się kontaktować?:) Mogę go odebrać nawet dzisaj...
Jeśli tylko zdążę kupić wszelkie potrzebne gadzety:)

Bardzo się cieszę, ale Griso jeszcze cały czas jest leczony i pod opieką kliniki w Gliwicach

Posted

witaj Nilem :)

no wiec wlasnie - Griso jeszcze na leczeniu, nie moze wiec byc adoptowany, chyba, ze domek bedzie leczyl go u tego samego Weta, czyli musialby byc gdzies z okolic gliwic. Mysle, ze na oglaszanie Grisa jeszcze za wczesnie, bo nie wiadomo, ile potrwa leczenie i jak sie zakonczy, a zmiana lekarza w takim momencie bylaby dosc nierozsadnym posunieciem - przynajmniej moim zdaniem :roll:
Pamietajcie, ze ciagle wisi nad Grisem ryzyko amputacji lapy, a dla ewentualnych zainteresowanych bedzie to na pewno mialo znaczenie.
mam nadzieje, ze mimo wszystko z lapa bedzie dobrze..

Posted

tego nikt okreslic nie moze, wszystko odbywa sie od wizyty do wizyty, Griso ciagle utrudnia sprawe rozwalajac lape, w tej chwili jest ona z blaszkami i drutem, nie wiadomo, jak sie to wszystko rozwinie..
teoretycznie Griso juz mialby byc do adopcji, a poukladalo sie tak, ze narazie nie jest.
jesli bedzie dobrze, za jakies 3tyg ma miec wyjete blaszki i zdjety gips. jesli bedzie zle, nie wiem. nie wiadomo, ile to wszystko potrwa, mysle, ze zaczniemy szukac domu gdy cokolwiek bedzie pewne.

Posted

Olena84 napisał(a):
Jakto to Griso będzie mogł być adoptowany??? Dziewczyny to szansa dla niego!

Na Grisa po prostu trzeba poczekać co najmniej trzy tygodnie. Wtedy będziemy wiedziały na czym stoimy, a właściwie na czym Griso stoi.

Posted

Grisek dobrze, narazie łapka (odpukać) dobrze się trzyma. Jeszcze ponad tydzień do wizyty u Weta, mam nadzieję, że żadnych rewelacji nie będzie.
Nasz kot niestety okazał się być chory i wczoraj musieliśmy zawieżć go do Gliwic, Griso jest więc nieco zawiedziony samotnością.
Spędza jednak dnie przy piecu, a noce przy łóżku, chyba więc narzekać nie może ;)

Posted

I tak:
1. Pucka69 - 20 zł (bazarek - żaba)
2. Kara. - 5,50 zł (bazarek - żaba)
3. Perfi - 10 zł. (bazarek - kombinezon)
4. Aska7 - 50 zł (bazarek- albumy)
5. Waldi481 - 20 zł. (bazarek - albumy)
6. Magda z. - 22 zł. (bazarek - albumy)
7. brązowa1 - 20 zł. (bazarek - słowniki)
8. mimiś - 50 zł. (bazarek - słowniki + opłata za październik)
9. ocelot - 32, 50

I jeszcze zostało u mnie 7 zł. na rozmnożenie majątku;)

Posted

wiosna napisał(a):
..a Grisiak mojego TZa molestuje, przytula się i przytula, podgryza i zaczepia, jakiś wygłodniały ostatnio chyba :evil_lol:

chyba TZ Griso polubił;)

Posted

ocelot napisał(a):
Tez bym chciała wiedzieć:p

Dostaliśmy 100 zł. od GrubbejRybby. dziękujemy:)

Nie ma sprawy. Dostałam te pieniądze od dobrej osoby z przeznaczeniem na psy w potrzebie. Uznałam, że Grisiak jest w największej potrzebie i już.

A jak się czuje Griso?
Jak łapka?

Czy już robicie jakieś ogłoszenia?