ocelot Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 wiosna napisał(a):nakolankowy bardzo, wręcz powiedziałabym, że do kieszeni włazi :loveu: dotarł kocyk - bardzo, bardzo dziękuję!! Jeszcze poszperam, może coś jeszcze znajdę;) Koc podniszczony, ale psiakom się przyda;) Quote
wiosna Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 kocyk jest taki milutki i pachnacy, ze ja z tymi psiakami bede na nim przesiadywac ;) Quote
ocelot Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 wiosna napisał(a):kocyk jest taki milutki i pachnacy, ze ja z tymi psiakami bede na nim przesiadywac ;) Skoro chcesz;) Ale on nie jest taki milutki, swoje lata ma;) Zresztą dostałam go w prezencie ślubnym, choć nie wygląda na to w tej chwili:evil_lol: Quote
papudraczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 dawno mnie ne było!! teraz już niestety coraz rzadziej bede zaglądała!:placz: cieszę się że Grisiątko po operacji i wierzę całym sercem że wszystko bedzie dobrze!! Wiosno masz wspaniałych wetów!! a taki milusińcki jak Griso szybciutko znajdzie kochający domek!!! Quote
wiosna Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ..jedziemy niedlugo z Grisem do Gliwic - dzisiaj ma miec zdjety gips, zobaczymy wiec, jak z lapka i czy wszystko goi sie tak, jak powinno. Gips zostanie zalozony znowu, bo to jeszcze nie calkiem koniec, ale trzeba sprawdzic, jak i co pod spodem. Papudraczku - Wetow mam wymarzonych :loveu: ..mysle, ze trzebaby na pierwszej stronie w pierwszym poscie napisac konkrety, bo jak ktos watku od poczatku nei sledzi, to bedzie mial klopoty z doszukaniem sie czegokolwiek (mi nie chcialoby sie czytac 80stron ;) ). Postaram sie w najblizszym czasie opisac Grisa takim tekstem, ktory moznaby do ogloszen dawac, i ktory zawiera opis jego charakteru dla zainteresowanych adopcja. Quote
Doda_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 więc czekamy na wieści, co z łapką.. :cool3: Quote
emilia2280 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ale wiesci, a Griso stawia tá nogé w gipsie na ziemi jak chodzi? Quote
wiosna Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 jestem.. z lapka dobrze - zostal zdjety gips i wszystko pod nim wyglada dobrze :multi: ..nic Wam wiecej dzis nie napisze, bo padam po prostu.. jutro czeka mnie znowu jechanie do Gliwic, wiec.. uciekam. tak czy siak mozemy narazie spac spokojnie ;) Quote
ocelot Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Tak trzymać kochani. griso nadal jest psem domowym? Quote
Argat Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10416191#post10416191 Quote
wiosna Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Griso nadal w domu, i zostanie tu na czas kiedy lapa jest w gipsie. W boksie Griso troche szaleje, na pewno duzo skacze, rusza sie, bo chce do psow i do ludzi. W domu jest spokokjniejszy, poza tym spora czesc czasu lazi po dywanie, co jest znaczna oszczednoscia bucikow, z ktorymi ja nie nadazam, bo starczaja doslownie na kilka dni :roll: Na lape staje, choc jest to utrudnione przez sam gips i buta. Kiedy idzie powoli, staje, kiedy żwawiej - łapa 'zostaje' jakby z tyłu, wtedy więc szura nią. Jeszcze niedawno łapy nie stawiał wogóle, bo paluchy obdarte musiały go boleć. Quote
ocelot Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Bazarek dla Grisiątka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10738075#post10738075 Quote
wiosna Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Dziękuję za bazarki, Grisowi właściwie brakuje już pieniędzy, bo odjęłam hotel i leki - dokładną rozpiskę napiszę później, bo mam tylko moment teraz. Griso ostatnio narobił szkód troche, kiedy został sam w domu - wskoczył na kanapę i okno w kuchni, dużo rzeczy pozrzucał i potłukł, w tym lampę, porozgniatał też sporą ilość warzyw na przetwory.. Jak narazie nie potrafi zostawać sam, odgryza też smycze, kiedy zostaje przywiązany - przegryzł już 3.. ;/ Postaram się przećwiczyć z nim chociaż dom, bo to dość istotne.. Quote
ocelot Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Nie za dobrze w takim razie. Niedobrze, że brakuje kasy, będziemy szukać w takim razie. Quote
ocelot Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Postaram się w przyszłym tyg. na Grisa coś wpłacić. Quote
emilia2280 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ale maly niszczyciel z Grisa- i co on bédzie jadl zimá jak pozgniatal kandydatów na zimowe przetwory! Quote
wiosna Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ...Grisiaty pogryzł dzisiaj gips - zgryzł kawałek za łokciem.. Chłopak się rozszalał ostatnio, chyba poczuł się u siebie :roll: tak czy siak będę rano dzwonić do weta, podejrzewam, że będę musiała pojechać z nim znowu do Gliwic. Prawdę mówiąc.. brakuje mi już pieniędzy na paliwo. Mogę prosić o jakiś bazarek w tym celu ? :roll: Głupio mi, ale naprawdę nie wyrabiam.... Quote
ocelot Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Jutro coś pomyślę wieczorkiem, na razie najadłam się tabletek przeciwbólowych (ząb) i nie myślę wcale. Czy ktoś mógłby pomóc? Quote
Argat Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Będę miała trochę rzeczy na bazarek, ale mogę je jedynie komuś wysłać. Od siebie też nic nie przeleje, przynajmniej na razie. Quote
ocelot Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Przed chwilą przelałam 100 zł. od pani Bożeny na Grisa. Wiosno czy wszystkie pieniążki z allegro cegiełkowego już doszły? Quote
ocelot Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 I następny bazarek www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10762265#post10762265 Quote
papudraczek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 widzę że grisiątko wcale nie jest tak do konca grzeczne!! niedobrze, bo w domciu powinien byc grzeczny!! oj grisiątko!! za chwilkę prześlę na niego choć odrobinkę!! postaram sie też zrobic w tym tygodniu jakis bazarek Quote
Recommended Posts