ocelot Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 To trzymamy mocno kciuki, od razu pisz. Chyba już bym chciala, żeby było po... Quote
wiosna Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Griso jutro jedzie do lecznicy i tam narazie zostanie - operowany będzie w środę :multi: Trzymajcie więc kciuki, aby wszystko się dobrze udało.. ;) Quote
Wet-siostra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Szkoda,że mieszkam tak daleko...Może udałoby mi się wprosić do asystowania...:oops: Ale mooooocno trzymam kciuki.:loveu: MUSI się udać!!!:lol: Quote
wiosna Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 informuję uprzejmie, że Griso 'dostarczony' ;) Dzisiaj spędza czas w szpitaliku pod opieką Wetów i praktykantów, a więc - z jego urokiem osobistym spodziewam się, że jest miziany przez cały dzień :evil_lol: Ma mieć też zrobione ostatnie badania, które będą potrzebne, no i cuż - jutro łapka będzie składana do kupy. Mam nadzieję, że wkrótce po zdjęciu gipsu Griso będzie biegał, nie kicał. Quote
ocelot Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Griso kochany, bardzo mocno trzymamy kciuki. Quote
ocelot Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Denerwuję się, ja jasna ....... Wiosno kochana od razu pisz Quote
emilia2280 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ojj, doláczam sié do grona kibicujácych Griskowi Quote
wiosna Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 będę pisać, gdy tylko czegokolwiek się dowiem - mam oczekiwać na telefon. Brakuje mi tutaj Grisiaka - bez niego tak pusto.. Młody ma tak uroczy charakter, jest tak uśmiechającym, ciepłym psem, witając mnie z psiarni, że teraz jego boks po prostu zieje pustością.. Chciałam zamknąć tam dziś na noc moje psy, ale Viktoria, mieszkajaca naprzeciwko szczerze nienawidzi Zoske, wiec z obawy na jakas awanture, lub chocby calonocne darcie sie ich na siebie, co biednemu Benkowi z pewnoscia by nie sluzylo, pozostawilam boks pusty. Quote
wiosna Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ..to potrzymam Was jeszcze troche w niepewnosci.. operacja przeniesiona zostala na jutro, nie wiem dokladnie dlaczego, ale powodow do obaw z pewnoscia nie ma. Wszystko wlasciwie przygotowane, jutro wiec lapka zostanie zasrubowana. Griso chodzi sobie na spacerki, ma sie dobrze i przypuszczalnie rozkochuje w sobie caly personel :evil_lol: Quote
ocelot Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Rozkochiwać to on potrafi:loveu::loveu::loveu: Powiedz mi, jak ktoś mógł go wyrzucić? Czyli nadal się będę denerwować... Quote
wiosna Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 oj, potrafi :) czy go ktos wyrzucil - nie wiadomo.. rownie dobrze mogl wpasc pod auto biegnac za innym psem czy czymkolwiek innym.. chociaz raczej nie wyglada na psa, ktorego ktos wychowywal, wiec nie wiem.. niektorych zreszta to nic nie wzruszy.. :roll: Quote
Wet-siostra Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Griso,to już dziś....:roll: Trzyyyyyyyyyyymam kciuki...:loveu: Quote
ocelot Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Tak bardzo chciałabym tam być przy Tobie maleńki... Quote
wiosna Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Griso juz po :multi: Jeszcze kilka dni spędzi w szpitaliku, aby można było powiedzieć, czy wszystko na pewno jest tak, jak powinno, więc boks jeszcze postoi pusty a i na zdjęcia poczekać trzeba będzie, ale wszystko jest na dobrej drodze :multi: Quote
ocelot Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Uff... ale rokowania pomyślne? Przeżywa pobyt w leczncy, czy już zaprzyjaźnił się z lekarzami? Quote
Isadora7 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Allegro cegiełkowe Griso: http://allegro.pl/item414907882_griso_mlody_piekny_pies_prosi_o_pomoc.html Teraz ważne aby dobrze je rozpocząć. Wyślijcie maile, dajcie w opisach na GG, naszej klasie itd. Dobrze by było jakby kilka cegiełek szybko zakupić. Ludzie widząc że już ktoś kupił chętniej w to "wchodzą" I prośba nabijajcie licznik aukcji czyli wejścia. Dzięki temu łatwiej sie wyszukuje. Quote
wiosna Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Isadoro, jesteś kochana :Rose: dziękujemy !! Quote
ocelot Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Isadora7']Allegro cegiełkowe Griso: http://allegro.pl/item414907882_griso_mlody_piekny_pies_prosi_o_pomoc.html Teraz ważne aby dobrze je rozpocząć. Wyślijcie maile, dajcie w opisach na GG, naszej klasie itd. Dobrze by było jakby kilka cegiełek szybko zakupić. Ludzie widząc że już ktoś kupił chętniej w to "wchodzą" I prośba nabijajcie licznik aukcji czyli wejścia. Dzięki temu łatwiej sie wyszukuje. Dziękujemy Isadoro bardzo. Teraz tylko, żeby pomocni ludzie się znaleźli. Podrzucać link mogę co jakiś czas, bo w pracy siedzę przy kompie;) Quote
ocelot Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Wstawiłam link aukcji w swoim opisie na gg i na naszej-klasie, może to pomoże Quote
Recommended Posts