Jump to content
Dogomania

Griso bez łapki - nie szuka już domu - on go ma - najwspanialszy u Wiosny:):):)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

informuję uprzejmie, że Griso 'dostarczony' ;)
Dzisiaj spędza czas w szpitaliku pod opieką Wetów i praktykantów, a więc - z jego urokiem osobistym spodziewam się, że jest miziany przez cały dzień :evil_lol:

Ma mieć też zrobione ostatnie badania, które będą potrzebne, no i cuż - jutro łapka będzie składana do kupy.
Mam nadzieję, że wkrótce po zdjęciu gipsu Griso będzie biegał, nie kicał.

Posted

będę pisać, gdy tylko czegokolwiek się dowiem - mam oczekiwać na telefon.

Brakuje mi tutaj Grisiaka - bez niego tak pusto.. Młody ma tak uroczy charakter, jest tak uśmiechającym, ciepłym psem, witając mnie z psiarni, że teraz jego boks po prostu zieje pustością..
Chciałam zamknąć tam dziś na noc moje psy, ale Viktoria, mieszkajaca naprzeciwko szczerze nienawidzi Zoske, wiec z obawy na jakas awanture, lub chocby calonocne darcie sie ich na siebie, co biednemu Benkowi z pewnoscia by nie sluzylo, pozostawilam boks pusty.

Posted

..to potrzymam Was jeszcze troche w niepewnosci..

operacja przeniesiona zostala na jutro, nie wiem dokladnie dlaczego, ale powodow do obaw z pewnoscia nie ma. Wszystko wlasciwie przygotowane, jutro wiec lapka zostanie zasrubowana.
Griso chodzi sobie na spacerki, ma sie dobrze i przypuszczalnie rozkochuje w sobie caly personel :evil_lol:

Posted

oj, potrafi :)
czy go ktos wyrzucil - nie wiadomo.. rownie dobrze mogl wpasc pod auto biegnac za innym psem czy czymkolwiek innym..
chociaz raczej nie wyglada na psa, ktorego ktos wychowywal, wiec nie wiem..
niektorych zreszta to nic nie wzruszy.. :roll:

Posted

Griso juz po :multi:

Jeszcze kilka dni spędzi w szpitaliku, aby można było powiedzieć, czy wszystko na pewno jest tak, jak powinno, więc boks jeszcze postoi pusty a i na zdjęcia poczekać trzeba będzie, ale wszystko jest na dobrej drodze :multi:

Posted

[quote name='Isadora7']Allegro cegiełkowe Griso:
http://allegro.pl/item414907882_griso_mlody_piekny_pies_prosi_o_pomoc.html

Teraz ważne aby dobrze je rozpocząć. Wyślijcie maile, dajcie w opisach na GG, naszej klasie itd. Dobrze by było jakby kilka cegiełek szybko zakupić. Ludzie widząc że już ktoś kupił chętniej w to "wchodzą"

I prośba nabijajcie licznik aukcji czyli wejścia. Dzięki temu łatwiej sie wyszukuje.

Dziękujemy Isadoro bardzo. Teraz tylko, żeby pomocni ludzie się znaleźli. Podrzucać link mogę co jakiś czas, bo w pracy siedzę przy kompie;)