ocelot Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Oj biegusiem;) Ciotki porozglądajcie się po domostwie, może coś znajdziecie na bazarek dla naszego piesa? ja już mam parę rzeczy;) Quote
papudraczek Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ja mam sporo już dawno nazieranych tylko nie mam czasu zająć się robieniem bazarku:shake: Quote
ocelot Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 papudraczek napisał(a):ja mam sporo już dawno nazieranych tylko nie mam czasu zająć się robieniem bazarku:shake: No z tym czasem to zawsze problem... Quote
ocelot Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Zapraszam na bazarek książkowy dla Henia;) www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113537 Quote
Doda_ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ocelot napisał(a):Co u młodego? na pewno super :loveu: Quote
wiosna Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 W końcu jestem.. Młodziak - doskonale :) Tryska energią, miłością, tęskni do człowieka potwornie - najchętniej zamieszkałby komuś na kolanach :loveu: Jest przemiły, choć czasem aż za bardzo wylewny - z pewnością mógłby tą miłością niejednego zamęczyć :diabloti: Jest też bardzo, ale to bardzo ruchliwy, żwawy - pędzi to tu, to tam, robienie mu zdjęć wymaga.. usadowienia go do głaskania ;) Połowa z tych dzisiejszych całkowicie nie wyszła, bo toto ucieka zanim kliknąć zdążę.. Jest potwornie chudy i.. potwornie żarłoczny - zjada wszystko i w każdej ilości :lol: Staramy się, aby za jakiś czas doszedł do w miarę normalnej wagi. W środę jedziemy do weterynarza, będzie więc - mam nadzieję - wiadomo, co i jak.. No - co będę gadać - macie Henryczka - w całej szczuplutkiej okazałości : tak reaguje na ludzi: Henryczek nauczył się aktorstwa - tutaj zdjęcie 'schroniskowe': a tutaj - dla odmiany - cała zawadiacka natura: Quote
wiosna Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 I reszta: łapka: Nie wiem, czy już to pisałam, bo sama się pogubiłam w wątkach. Heniek dostał obrożę - dałam mu również taką, jakie teraz mam w promocji - kosztuje 13zł. Od pieniędzy Heńka odejmę też koszt odrobaczenia - 15zł. W najbliższym czasie konieczne będą wszystkie szczepienia oraz odpchlenie. Quote
ocelot Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wiosna chyba czynisz cuda z tymi psami. Wiosenko ile ma jeszcze heniuś na koncie? pamiętaj o jakimś zdjęciu od weta, ze zostołu, albo coś... Takim na allegro cegiełkowe Łapką się trochę podpiera? Czy w ogóle jej nie używa/ Quote
Isadora7 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Piękny portret, na 1 stronę http://i3.photobucket.com/albums/y97/wiosna/hotel/Heniek/IMG_1635.jpg :loveu: Quote
mimiś Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jaki cudny! miałam identyczną sunię -20 lat temu:evil_lol: przelałam swoją niewielką ratę na hotelik za lipiec Quote
ocelot Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 mimiś napisał(a):jaki cudny! miałam identyczną sunię -20 lat temu:evil_lol: przelałam swoją niewielką ratę na hotelik za lipiec Dzięki mimisiu A widzicie ciotki, że jest piękny;) Nie mówiłam?:loveu: Quote
Zmysł Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 hejka, wrzućcie na mój heńkowy bazarek dane do przelewu;) Quote
ocelot Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Zmysł']hejka, wrzućcie na mój heńkowy bazarek dane do przelewu;) Na konto Wiosny Dane tutaj w pierwszym poście: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378 Quote
Argat Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zapraszam na nowy bazarek dla Henia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113082 i przypominam o starym: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10416324#post10416324 Quote
ocelot Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 To czekamy dzisiaj na relację po wizycie u weta... Quote
Wet-siostra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Heniu,trzymam kciuki...Musi być dobrze...MUSI...:loveu: Quote
Recommended Posts