Jump to content
Dogomania

Griso bez łapki - nie szuka już domu - on go ma - najwspanialszy u Wiosny:):):)

Recommended Posts

Posted

Ciotki Kluczbork znajduje się w opolskim, dość blisko Opola, Wielunia, od nas z Tomaszowa to w sumie prosta droga na Piotrków, Bełchatów, Wieluń...

Jak autko Wiosno?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może by poszukać jakiegoś innego transportu? Chyba, że Wiosna szybko autko zrobi. Szkoda, żeby siedział w schronisku, im dłużej tym gorzej.

A gdyby znaleźć kogoś kto za zwrot kosztów by pojechał?
Strasznie się boję, że trafi do tych boksów ogólnych, z tą łapiną nie ma szans, zwłaszcza, że on uległy jest bardzo

Posted

emilia2280 napisał(a):
Znam edie21, solidna dziewczyna jezdzi za zwrotem kosztów. Mieszka w Wolominie. Co myslicie? Oczywiscie láczymy transport dla zmniejszenia kosztów.

Może Wiosna niech się wypowie? Kiedy autko byloby sprawne, jeśli długo to chyba trzeba by zaryzykować. Tylko naszego kierownika trzeba by urobić, że znajoma psa odbierze. Ja nie zmotoryzowana to nawet na trasę bym psiaka nie mogła podrzucić:shake:

Posted

[quote name='Zmysł']Skąd dokąd szukacie transportu, bo nie znam całego wątku, a nie chcę sie pogubić?
Tomaszów Maz. do Kluczborka, właściwie okolice Kluczborka, a przy okazji do Wiosny ma też trafić benio, który jest w klinice koło Warszawy. Chciałyśmy początkowo połączyć transport.

u nas problem jest taki, ze Heniek ma być wyadoptowany na wiosnę, bo inaczej schronu by nie opuścił, ale sądzę, że kierownik jak dostanie dane - to będzie mu obojętne kto psa zabierze. Sprawa o tyle pilna, że Heńkowi potrzebne jest prześwietlenie łapy, bo właściwie nie wiemy na czym stoimy...

Posted

na szybciutko..
moje auto sprawne ma być na dziś lub jutro - zależy jak się uda w warsztacie zdążyć. Jeśli dziś, to postaram się pojechać jutro, ale jeśli jutro - to dopiero w poniedziałek, bo w sobotę przyjeżdża do mnie nowy koń i najprawdopodobniej też rodzina, która może zostać na niedzielę.

Dam więc znać co i jak, jak tylko będzie coś wiadomo na pewno.

Posted

Autko działa :multi:

Jedziemy więc jutro nad ranem, przypuszczalnie znowu tak wcześnie jak ostatnio.
Pojedziemy więc najpierw po Bennego, aby Heniek nie musiał połowy dnia spędzić niepotrzebnie w aucie - wracając pojedziemy do schroniska w Tomaszowie po Heńka.
Ja zadzwonię tam rano i powiem, że jedziemy - dzisiaj za późno okazało się, że się uda.

Wg zumi.pl wychodzi 281km, ile dokładnie - napiszę jutro jak wrócimy. Mniej więcej jednak będzie to 270zł - muszę liczyć już 48gr/km, ponieważ paliwo podrożało :roll:

Nie będzie mnie już przy komputerze, pozostaje więc jedynie sms lub telefon - 506 935 278.