Jump to content
Dogomania

Griso bez łapki - nie szuka już domu - on go ma - najwspanialszy u Wiosny:):):)

Recommended Posts

Posted

Cieszę się że Hienek trafi do Wiosny!!
i coś czuję że skorzystamy z transportu??!!ile to kilometrów Wiosno?? nie ma co przedłużać i czekać na transport!! trzeba tylko zliczyć ile pieniążków mamy i czy nam wystarczy narazie na transport i 1 miesiąc!! jeżeli chodzi o leczenie to jak bedzie wiadomo co i jak przeleje potrzebne pieniądze!!
ale się cieszę!!! dopytam jeszcze jednego znajomego czy ma jakieś plany na weekend, może pomoe nam jakoś w transporcie!! rozumiem że Hienek ma być gotowy na sobotę??
napiszę też na wątku uslugowym że szukamy transportu, tylko proszę o podanie dokładnego miejsca gdzie ma trafić!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Mnie wszyscy namawiaja a ja sie nie daje.... boje sie ze pozabijam ludzi :(

Nie bój sie!! Bedziesz mogla wozic psiakow :loveu: Mnie na szczęście nikt nie musi namawiać, bo lece na motoryzacje :diabloti:

Posted

O ja mogłabym mieć prawo jazdy, ale jakoś nigdy poprawnie placu manewrowego nie mogłam przejechać.

Wiosna pojedziesz po Henia?
Trzeba też mieć kasę na wykup psiaka ze schronu, dowiem się ile za Henia jutro.

Posted

Czy moglabym sié podczepic z transportem kudlacza, Benia? On tez tylko akurat czeka na transport do Wiosny (wczoraj dostal wypis od wetki po kontuzji lapy)- bédzie taniej.

Benio przebywa jeszcze u tej wetki w Legionowie k/Krzyczek (okolice Warszawy) i ma miejsce u Wiosny, tylko musze go tam dostarczyc jeszcze.

Posted

Jeżeli Wiosna się zgodzi ja nie widzę problemu z połączeniem transportów!! tylko Hienek jest w Tomaszowie, a to jest 100 km od Wawy i trzeba byłoby to jakoś zgrać!!
Właśnie dostałm info od mojej kolezanki, że wpłaciła na Hienka 50 zł - justyna Chmielewska. Także mamy dodatkowe pieniążki:multi:

Posted

Dotarły kolejne wpłaty na Heńka - 50zł, 50zł, 70zł i 30zł.

Czekam narazie na znać od schroniska, kiedy Heniek będzie do odbioru - wtedy mogę po niego pojechać za zwrotem kosztów (47gr/km, ode mnie jest do Tomaszowa 156km w jedną stronę).

Mieszkam we wsi Sierosławice, to niedaleko Byczyny.
Mogę pojechać po Bennego i Heńka zabierając je jednym transportem - koszt wtedy się rozłoży.

Posted

:multi::multi::multi:
Super wieści!!! to co Wiosno pojedziesz po niego??można też dograć transport Buniego! wtedy 2 psiaki byłyby szczęśliwe!!
ile pieniążków łacznie wpłynęło do ciebie na Hienka??

Posted

Widziałam dzisiaj Henia po zabiegu, po narkozie...
Był obolały i smutny..
Mój kochany Smuteczek...
Kucałam przy kratach boksu i mówiłam mu, że teraz będzie już tylko lepiej, a jemu nieśmiało zaczął chodzić ogonek i to spojrzenie pełne bólu, nadzieji, rozpaczy...

Wiosno zabierz go jak najprędzej...

Posted

Trzymaj się, Hienku. Bafuś cię pozdrawia. On jak nikt inny cię rozumie, bo wczoraj też miał wycięte jajeczka i taką brzydką narośl, i 5 ząbków stracił. Też mu nie do śmiechu, ale on jest w domu (wprawdzie tymczasowym, ale zawsze), więc łatwiej mu to znieść. Ty też niedługo znajdziesz domek, zobaczysz.