Olena84 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 chodzi o jakikolwiek hotelik gdziekolwiek, nie koniecznie w mazowieckim? Quote
ocelot Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Obojętnie, pewnie lepiej by było gdyby bliżej. Ale najważniejsze jest, żeby byl ktoś kto się nim zajmie. Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ocelot napisał(a):A ja do Gonip. Oby to coś dało;) Dajcie mi czas - 2 dni.... Quote
zulugula Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jeśli pies ma trafić z Tomaszowa do Sosnowca - mogę podwieźć w sobotę. Będzie już 2 psich pasażerów :-) dogstaxi do usług :evil_lol: Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 GoniaP napisał(a):Dajcie mi czas - 2 dni.... Damy nawet więcej Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 zulugula napisał(a):Jeśli pies ma trafić z Tomaszowa do Sosnowca - mogę podwieźć w sobotę. Będzie już 2 psich pasażerów :-) dogstaxi do usług :evil_lol: do soboty to się nie wyrobimy, w ceśniej musi być wykastrowny i zaczipowany No i będziemy jeszcze problem, że ktoś psiaka musi wyadoptować, nie możemy powiedzieć, że idzie do DT, bo nie wyjdzie ze schronu Quote
zulugula Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 On raczej nie wygląda na małego psiaka. Ile ma cm, ile lat, jaki charakter? Popytam... Piękny jest :loveu: Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Mały nie jest, jest wielkości On-ka. Młody bardzo, ma koło roku. Przyjacielski zarówno do ludzi, jak i zwierząt. W kondycji psychofizycznej i fizycznej niezłej. Kolega w boksie go zdominował niestety, odgania od ludzi, michy z wodą... Quote
zulugula Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A czy nie będzie agresywny w stosunku do dzieci? Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 tego na 100% nie mogę być pewna, ale chyba nie... Jeśli znajdzie się ktoś chętny to zabiorę moją córkę w niedzielę, choć będę mieć później horror Quote
zulugula Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wysłałam zdjęcia i wrazie czego będziemy go sprawdzać na dzieciaki :-) Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 zulugula napisał(a):Wysłałam zdjęcia i wrazie czego będziemy go sprawdzać na dzieciaki :-) Ok. trzeba było pomoc obiecać w leczeniu;) Quote
GrubbaRybba Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ocelot, próbowałam zmienić tytuł wątku i napisać, że pies nie ma złamanej łapy, a zerwane ścięgna, ale nie mogę, bo jako pierwszy post pojawia się twój. Sprawdź, czy możesz zmienić tytuł. Quote
Argat Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Może zmienić tylko złamaną łapę, na zerwane ścięgna? Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Argat napisał(a):Może zmienić tylko złamaną łapę, na zerwane ścięgna? Argat ale ja nie wiem czy on ma zerwane ścięgna czy złamaną łapę. Nie wiem... Quote
Argat Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Ocelot, próbowałam zmienić tytuł wątku i napisać, że pies nie ma złamanej łapy, a zerwane ścięgna, ale nie mogę, bo jako pierwszy post pojawia się twój. Sprawdź, czy możesz zmienić tytuł. Myślałam że ta informacja jest pewna. Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Nie jest pewna, wet mówi, że to złamanie, albo zwichnięcie. Kierownik i Agnieszka, że zerwane ścięgna. Pewne jest to, że DT jest na wagę złota. Quote
Doda_ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No szukajmy DT na citoooo... :-( Biedny psiak czeka w schronie, z bólem.. a jak nie to nawet lepiej... Jeśli długo nie znajdzie sie ani hotelik ani DT, to zastanowcie sie o hoteliku w Sosnowcu. Ale mam nadzieje ze znajdzie sie cos niedaleko Warszawy. Murka jeszcze mi nie odpisała Quote
Hanah Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 jeśli to schronisko miejsce to ktoś , kto jest na miejscu niech pójdzi e do gminy. Pozostawienie zwierzęcia chorego bez opieki narusza ustawe, wiem że to trochę nierealne, ale trzeba spróbować, żeby dali pieniądze na zabieg. Quote
mysza 1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mam nadzieję, ze w Sosnowcu tansze hotele u nas w Warszawie ok. za 1200/mc!!! Dramat. Quote
Recommended Posts