Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guziczek dziś dał sobie ubrać szeleczki :) Choć z budy musiałam go wyciągać ;) Chłopak siedział mi na nogach, tulił się, Maciek-Kot Kierownik łasił się o niego:evil_lol: Potem Guziczek wymyślił sobie, ze będzie się po mnie wspinał:evil_lol:;) Ale już się mniej boi:multi: Maleństwo kochane:loveu::loveu:

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To świetnie! Coraz lepiej z maleństwem, nic tylko do domku Guziczku! ;)

Basiu, czy nie sądzisz, że dziewczyny ucieszyłyby się z towarzystwa faceta? :evil_lol:

Posted

Doznałam istnego szoku!!:crazyeye: Byliśmy na chwilę w schronie, po psiaki na festyn, więc oczywiście podeszłam do boksu Guziczka, a on... skakał, merdał ogonkiem na mój widok, lizał mi ręce:crazyeye:w ogóle się nie bał!:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Doznałam istnego szoku!!:crazyeye: Byliśmy na chwilę w schronie, po psiaki na festyn, więc oczywiście podeszłam do boksu Guziczka, a on... skakał, merdał ogonkiem na mój widok, lizał mi ręce:crazyeye:w ogóle się nie bał!:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:

no to super!!!! :multi::multi::multi::multi: a jak na razie nikt nie jest chętny chociażby na DT? :(

Posted

basia bonnie napisał(a):
Chyba nikt... :( tzn. ja Go chce :evil_lol: ale mama.... ;):(

A mama absolutnie się nie zgadza? Czy jest jakiś cień szansy, że sie zgodzi?

Posted

Tata coś tam mówił, że pogadamy o tym, a mama powiedziała, że jak przyprowadzimy 3ciego psa, to sie wynosi z domu :diabloti: i tata powiedział, że bierzemy!! :evil_lol: ale jak braliśmy 2giego psa, to mama niby się nie zgadzała, a teraz zakochana w Warce ;)

Posted

basia bonnie napisał(a):
Tata coś tam mówił, że pogadamy o tym, a mama powiedziała, że jak przyprowadzimy 3ciego psa, to sie wynosi z domu :diabloti: i tata powiedział, że bierzemy!! :evil_lol: ale jak braliśmy 2giego psa, to mama niby się nie zgadzała, a teraz zakochana w Warce ;)

Eeeee....no to masz 90% pewności, że się zgodzi ;)

Posted

basia bonnie napisał(a):

Eeeee....no to masz 90% pewności, że się zgodzi ;)

Posted

Basia wierze w Ciebie! Masz to coś dziewczyno :evil_lol: A rodzice Cię kochają, nie wyrzuca Cię! No chyba, że... W sumie to nie wiem... Ale jak cos to możesz zamieszkać u mnie na działce, no problem! :diabloti: