basia bonnie Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Guziczek dziś dał sobie ubrać szeleczki :) Choć z budy musiałam go wyciągać ;) Chłopak siedział mi na nogach, tulił się, Maciek-Kot Kierownik łasił się o niego:evil_lol: Potem Guziczek wymyślił sobie, ze będzie się po mnie wspinał:evil_lol:;) Ale już się mniej boi:multi: Maleństwo kochane:loveu::loveu: Quote
Szarik Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To świetnie! Coraz lepiej z maleństwem, nic tylko do domku Guziczku! ;) Basiu, czy nie sądzisz, że dziewczyny ucieszyłyby się z towarzystwa faceta? :evil_lol: Quote
M&T Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No to super! :D Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie domek Quote
basia bonnie Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Szarik, dziewczyny by się ucieszyły, ale za to ja nie miałabym się gdzie podziać:diabloti: ale tata coś tam przebąkiwał.... :D Quote
basia bonnie Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Oj Guziczek tak chciałabym, żebyś ze mną zamieszkał... hop hop!! Quote
Kluska4 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Allegro Guziczka - http://www.allegro.pl/item371388852_guziczek_jeszcze_szczeniak_pilnie_szuka_domu.html Basia bonnie nie dałam pierwszego, bardzo ładnego, zdjęcia (chyba z Tobą, tak?) bo nie wiedziałam czy się zgodzisz ... Mogę go dać? Quote
basia bonnie Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Dziękujemy ogromnie za allegro :Rose: :loveu: Oczywiście, można dać :) Quote
basia bonnie Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Podnoszę maluszka na wieczor :loveu: Quote
M&T Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Guziczek do góry! Nie może zejść z pierwszej strony :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Guziczku Kochany mój maleńki do góry czwartkowym porankiem :loveu: Quote
M&T Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 I jak tam sytuacja na froncie Guziczka? Na razie nic się nie posuwa? :( hop do góry! :) Quote
M&T Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Wstaw może jakieś aktualne fotki Guziczka? :) no i przy okazji niech hopa na pierwszą stronę :) Quote
basia bonnie Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Doznałam istnego szoku!!:crazyeye: Byliśmy na chwilę w schronie, po psiaki na festyn, więc oczywiście podeszłam do boksu Guziczka, a on... skakał, merdał ogonkiem na mój widok, lizał mi ręce:crazyeye:w ogóle się nie bał!:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 basia bonnie napisał(a):Doznałam istnego szoku!!:crazyeye: Byliśmy na chwilę w schronie, po psiaki na festyn, więc oczywiście podeszłam do boksu Guziczka, a on... skakał, merdał ogonkiem na mój widok, lizał mi ręce:crazyeye:w ogóle się nie bał!:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: no to super!!!! :multi::multi::multi::multi: a jak na razie nikt nie jest chętny chociażby na DT? :( Quote
basia bonnie Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Chyba nikt... :( tzn. ja Go chce :evil_lol: ale mama.... ;):( Quote
M&T Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 basia bonnie napisał(a):Chyba nikt... :( tzn. ja Go chce :evil_lol: ale mama.... ;):( A mama absolutnie się nie zgadza? Czy jest jakiś cień szansy, że sie zgodzi? Quote
basia bonnie Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Tata coś tam mówił, że pogadamy o tym, a mama powiedziała, że jak przyprowadzimy 3ciego psa, to sie wynosi z domu :diabloti: i tata powiedział, że bierzemy!! :evil_lol: ale jak braliśmy 2giego psa, to mama niby się nie zgadzała, a teraz zakochana w Warce ;) Quote
Bewarka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 basia bonnie napisał(a):Tata coś tam mówił, że pogadamy o tym, a mama powiedziała, że jak przyprowadzimy 3ciego psa, to sie wynosi z domu :diabloti: i tata powiedział, że bierzemy!! :evil_lol: ale jak braliśmy 2giego psa, to mama niby się nie zgadzała, a teraz zakochana w Warce ;) Eeeee....no to masz 90% pewności, że się zgodzi ;) Quote
Bewarka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 basia bonnie napisał(a):Tata coś tam mówił, że pogadamy o tym, a mama powiedziała, że jak przyprowadzimy 3ciego psa, to sie wynosi z domu :diabloti: i tata powiedział, że bierzemy!! :evil_lol: ale jak braliśmy 2giego psa, to mama niby się nie zgadzała, a teraz zakochana w Warce ;) Eeeee....no to masz 90% pewności, że się zgodzi ;) Quote
Szarik Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Basia wierze w Ciebie! Masz to coś dziewczyno :evil_lol: A rodzice Cię kochają, nie wyrzuca Cię! No chyba, że... W sumie to nie wiem... Ale jak cos to możesz zamieszkać u mnie na działce, no problem! :diabloti: Quote
Recommended Posts