Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam ogłosić wszem i wobec, że...

GUZICZEK MA DOM!!! :multi: :multi: :multi:

Dziś przyjechali po niego jacyś młodzi państwo - szukali młodego szczeniaczka, Guziczek wpadł im w oko, mieli wrócić za parę dni... wrócili po naszego ulubieńca za parę minut :) Nowy Pan wyniósł go na rękach i poprowadził prosto ku szczęściu!

Guziczku! Powodzenia! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hehe byłam na działce, telefonu nie wzięłam, przyjeżdżam i czytam wspanialego sms'a od Pinczerki! :multi: :multi: dzięki Pinczerka:)
Guziczek mam nadzieje, że będziesz grzeczny hehe ;)
szkoda,że się nie pożegnaliśmy...:(
A jak ci Państwo?jakie zrobili na Was wrażenie? :)

Posted

obiecali przysłać zdjęcia na maila. Jak się odezwą to będziemy w kontakcie. Guziczek zamieszkał w Pietrzykowicach. Pan kupił od nas szeleczki, także Guziczek zabezpieczony ;)

Posted

_bubu_ napisał(a):
obiecali przysłać zdjęcia na maila. Jak się odezwą to będziemy w kontakcie. Guziczek zamieszkał w Pietrzykowicach. Pan kupił od nas szeleczki, także Guziczek zabezpieczony ;)

No to super:multi: strasznie sie ciesze:loveu:

Posted

Rano Guziczek wyszedŁ ze mną jeszcze na spacer , sam mi się wpakowaŁ na kolanka i wepchnąŁ pyszczek pod rękę ;)

RozmawiaŁam z tym państwem dŁugo. Na początku nie byŁam zachwycona ale później po dŁuższej pogawędce już ok. Chyba 10 razy mówiŁam im że trzeba do niego cierpliwie i Łagodnie. Że absolutnie spacer nie z obrożą , że może sikać, że nie jest wylewny, że potrzebuje czasu, żeby dać mu sznasę i że się mają nie zrażać itp. Zadawali pytania , sŁuchali wszystkiego , wzięli maila i obiecali pisać.

Mam nadzieję że będzie mu dobrze . Basiu pożegnaŁam go od Ciebie ;)

Posted

Hund napisał(a):
Rano Guziczek wyszedŁ ze mną jeszcze na spacer , sam mi się wpakowaŁ na kolanka i wepchnąŁ pyszczek pod rękę ;)

RozmawiaŁam z tym państwem dŁugo. Na początku nie byŁam zachwycona ale później po dŁuższej pogawędce już ok. Chyba 10 razy mówiŁam im że trzeba do niego cierpliwie i Łagodnie. Że absolutnie spacer nie z obrożą , że może sikać, że nie jest wylewny, że potrzebuje czasu, żeby dać mu sznasę i że się mają nie zrażać itp. Zadawali pytania , sŁuchali wszystkiego , wzięli maila i obiecali pisać.

Mam nadzieję że będzie mu dobrze . Basiu pożegnaŁam go od Ciebie ;)

Hehe łobuz:loveu:

No to dobrze, mam nadzieję,że Guziol będzie kochany przez właścicieli i nie wróci to bosku.. na pewno tak bedzie!!:loveu:

dzięki;):loveu:

• 3 weeks later...
  • 2 years later...