pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Chciałam ogłosić wszem i wobec, że... GUZICZEK MA DOM!!! :multi: :multi: :multi: Dziś przyjechali po niego jacyś młodzi państwo - szukali młodego szczeniaczka, Guziczek wpadł im w oko, mieli wrócić za parę dni... wrócili po naszego ulubieńca za parę minut :) Nowy Pan wyniósł go na rękach i poprowadził prosto ku szczęściu! Guziczku! Powodzenia! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Hehe byłam na działce, telefonu nie wzięłam, przyjeżdżam i czytam wspanialego sms'a od Pinczerki! :multi: :multi: dzięki Pinczerka:) Guziczek mam nadzieje, że będziesz grzeczny hehe ;) szkoda,że się nie pożegnaliśmy...:( A jak ci Państwo?jakie zrobili na Was wrażenie? :) Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no to super!!!!!! :multi::multi::multi: wreszcie się znalazł domek dla Guziola! :multi: Oby miał tam jak najlepiej :):) Quote
_bubu_ Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 obiecali przysłać zdjęcia na maila. Jak się odezwą to będziemy w kontakcie. Guziczek zamieszkał w Pietrzykowicach. Pan kupił od nas szeleczki, także Guziczek zabezpieczony ;) Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 _bubu_ napisał(a):obiecali przysłać zdjęcia na maila. Jak się odezwą to będziemy w kontakcie. Guziczek zamieszkał w Pietrzykowicach. Pan kupił od nas szeleczki, także Guziczek zabezpieczony ;) No to super:multi: strasznie sie ciesze:loveu: Quote
Bewarka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Świetnie! :multi: Guziczkowi się poszczęściło! :D Quote
Hund Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Rano Guziczek wyszedŁ ze mną jeszcze na spacer , sam mi się wpakowaŁ na kolanka i wepchnąŁ pyszczek pod rękę ;) RozmawiaŁam z tym państwem dŁugo. Na początku nie byŁam zachwycona ale później po dŁuższej pogawędce już ok. Chyba 10 razy mówiŁam im że trzeba do niego cierpliwie i Łagodnie. Że absolutnie spacer nie z obrożą , że może sikać, że nie jest wylewny, że potrzebuje czasu, żeby dać mu sznasę i że się mają nie zrażać itp. Zadawali pytania , sŁuchali wszystkiego , wzięli maila i obiecali pisać. Mam nadzieję że będzie mu dobrze . Basiu pożegnaŁam go od Ciebie ;) Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Hund napisał(a):Rano Guziczek wyszedŁ ze mną jeszcze na spacer , sam mi się wpakowaŁ na kolanka i wepchnąŁ pyszczek pod rękę ;) RozmawiaŁam z tym państwem dŁugo. Na początku nie byŁam zachwycona ale później po dŁuższej pogawędce już ok. Chyba 10 razy mówiŁam im że trzeba do niego cierpliwie i Łagodnie. Że absolutnie spacer nie z obrożą , że może sikać, że nie jest wylewny, że potrzebuje czasu, żeby dać mu sznasę i że się mają nie zrażać itp. Zadawali pytania , sŁuchali wszystkiego , wzięli maila i obiecali pisać. Mam nadzieję że będzie mu dobrze . Basiu pożegnaŁam go od Ciebie ;) Hehe łobuz:loveu: No to dobrze, mam nadzieję,że Guziol będzie kochany przez właścicieli i nie wróci to bosku.. na pewno tak bedzie!!:loveu: dzięki;):loveu: Quote
Kluska4 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 BRAWO GUZICZKU :multi::multi::multi: Miejmy nadzieję, że Państwo się odezwą i może zdjęcia prześlą .... :roll: Quote
peate Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 świetne wiadomości - Guziczek nareszcie sie doczekał :multi: Quote
Szarik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Guziczek wreszcie dostał to, na co zasługiwał! Sprawuj się dobrze chłopie! :loveu: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 I co? nie odezwali się nowi własciciele? :( Quote
Recommended Posts