Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guziczek
Hej. Jestem Guziczek.mam za sobą 8 bardzo trudnych miesięcy swego psiego życia. Przez trudne doświadczenia bardzo się boję. Potrzebuję kontaktu z człowiekiem, a jednoczenieśnie obawiam się, że ktoś zrobi mi krzywdę. Jestem przerażony, cały czas siedzę w budzie, albo na niej. Boję się ludzi, boję się wyjść na spacer, boję się ! Na spacery muszą mnie wynosić, bardzo się boję, ale gdy chwilę posiedzą ze mną na trawie boję się mniej, daje się przytulić, jednak ciągle czuje ten strach. Tak bardzo potrzebuję miłości, tak bardzo chciałbym się już nie bać, tak bardzo chciałbym być wreszcie kochany... przecież to tak nie wiele...a może i bardzo wiele... Aby wyzbyć się moich lęków potrzebuję nowego, kochającego i troskliwego domu. Może Ty mi go dasz?

Kontakt w sprawie adopcji: na PW z Hund lub _bubu_ albot tel. 515-242-723 lub 604-950-574
e-mail: adopcje.bielsko@interia.pl

Jestem mały i nieśmiały i miłości wygłodniały!!

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chcesz tam gdzieś wcisnąć Guziczka, to musisz ciachnąć 'Galerię Mickiego' ;) Ja aktualnie zmykam, ale jutro chętnie ciachnę :evil_lol:

EDIT: No i post mi zwiał gdzieś do góry...

Posted

Szarik napisał(a):
Nie wiem M&T, czy nie będziesz mieć problemów z powodu tak dużego podpisu, admini moga być nieugięci...

A to mój podpis jest za duży? Hmm...A ktoś chciałby mi zrobić mniejszego bannerka wtedy? xD bo ja nie umiem xP