olgaj Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 dobcio całuje kube, kuba nie chce sie całowac wiec ucieka przed dobciem. Pojechały razem na działke, siedziały razem z tyłu, generalnie nic sobie nie mowia. problem tylko w tym ze dobcio jest super szybki a kuba zaj...... wolny, wiec wspolny spacer wyglada fatalnie. Zawarły za to wspolny pakt na psa sasiadów. Quote
Ayia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 moze Kuba troche schudnie przy dobciu :evil_lol: Quote
olgaj Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Stefan dostał dzis wsparcie finansowe od Magdy u ktorej był na tymczasie. Bardzo mocno dziekujemy Stefan i ja. :) Ciocia Ania jak sie tylko trche ogarnie to wstawi nowe zdjecia z wczorajszej wizyty u nas :) Quote
Tuśka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Przepraszam bo się zgubiłam :oops: Wchodzę na wątek z doskoku... Dobcio jedzie do Niemiec na dniach? I za tydzień ma wyjazd, tak? I jak z jego stanem zdrowotnym. Trzymam mocno kciuki za chudziaka... Quote
olgaj Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dobcio narazie nigdzie nie jedzie bo sa problemy z transportem, jest u mnie na domu tymczasowym. Jesli chodzi o jego zdrowie to jest juz lepiej, ale codziennie odwiedzamy doktora Jachmana, zmieniamy opatrunki i walczymy z przetoka ktora nie chce sie zagioc. Dobcio w lecznicy czuje sie jak u siebie, wszyscy pracownicy go uwielbiaja, a on czuje sie tam na tyle doskonale ze dzisiaj naprzykład przy zmanie opatrunku lezał do góry kołami :) wszyscy przchodzili obejrzec te pozy przy ktorych siostra Monika niezle musiał sie nameczyc. Niestety przetoka nie chce sie goic, zrobiła sie takze odlerzyna. Quote
Niewiasta_21 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Prawdopodbny wyjazd niestety dopiero w przyszły weekend,bo w tygodniu Niemcom nie bardzo pasuje. Oby to był ostateczny termin. Zaraz wstawie fotki. Quote
Niewiasta_21 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Z ciocią Olgą: Glowa Kubusia Puchatka :-) Quote
olgaj Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A ja nie widze ani głowy kubusia puchatka ani dobka :P, widze same IMG :P Quote
Reno2001 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A ja widze wszystkie zdjęcia. Są super...:eviltong: Quote
Ayia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 a gdzie zdjecia Kubusia! wiecej zdjec kubusia tez chcemy :loveu: Quote
Tuśka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 O Bogini! Jaki on piękny!!! Razem z Olgą wyglądają fantastycznie ;) Quote
Panca Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 on jest przecudny :loveu::loveu:mocno mu kibicuje bo tylko tyle moge Quote
hanka456 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Tak czy inaczej dobcio jedzie. Ostatecznym terminem bedzie ten tydzień. Quote
anovip1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dobcio jest kochany ,rozkoszny,cudowny,wspaniały:loveu: Stwierdzam,że w ciocię Olgę wpatrzony jak w obrazek ,niemal wskoczył by za nią w ogień. Zbliżające się rozstanie będzie ciosem dla obojga :-( Quote
olgaj Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ratunku dobcio zaczoł broic moze za dlugo siedzial sam, ja musialam isc od nowej pracy, potrzebuje na jutro od 8 do 16 kogos kto z nim posiedzi bo inaczej grozi mi eksmisja z mieszkania., chyba ze mnie mama wczesniej zabije :) Quote
TYGRYS-ica. Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 i co tam u dobcia?? mieszkanie całe chociaz?? :evil_lol::evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):i co tam u dobcia?? mieszkanie całe chociaz?? :evil_lol::evil_lol: dzis dobek goscinnie u mnie w pracy;) chłopak chyba za bardzo przejął się rolą, bo wszystkich obszczekuje:p Quote
Niewiasta_21 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Wczoraj ja go pilnowałam od 8-16,niczym niania. Wynudziłam sie chyba tak smao jak on :D Quote
Recommended Posts