Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobcio całuje kube, kuba nie chce sie całowac wiec ucieka przed dobciem. Pojechały razem na działke, siedziały razem z tyłu, generalnie nic sobie nie mowia.

problem tylko w tym ze dobcio jest super szybki a kuba zaj...... wolny, wiec wspolny spacer wyglada fatalnie.

Zawarły za to wspolny pakt na psa sasiadów.

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stefan dostał dzis wsparcie finansowe od Magdy u ktorej był na tymczasie. Bardzo mocno dziekujemy Stefan i ja. :)

Ciocia Ania jak sie tylko trche ogarnie to wstawi nowe zdjecia z wczorajszej wizyty u nas :)

Posted

Przepraszam bo się zgubiłam :oops: Wchodzę na wątek z doskoku... Dobcio jedzie do Niemiec na dniach? I za tydzień ma wyjazd, tak? I jak z jego stanem zdrowotnym. Trzymam mocno kciuki za chudziaka...

Posted

dobcio narazie nigdzie nie jedzie bo sa problemy z transportem, jest u mnie na domu tymczasowym. Jesli chodzi o jego zdrowie to jest juz lepiej, ale codziennie odwiedzamy doktora Jachmana, zmieniamy opatrunki i walczymy z przetoka ktora nie chce sie zagioc. Dobcio w lecznicy czuje sie jak u siebie, wszyscy pracownicy go uwielbiaja, a on czuje sie tam na tyle doskonale ze dzisiaj naprzykład przy zmanie opatrunku lezał do góry kołami :) wszyscy przchodzili obejrzec te pozy przy ktorych siostra Monika niezle musiał sie nameczyc.

Niestety przetoka nie chce sie goic, zrobiła sie takze odlerzyna.

Posted

Dobcio jest kochany ,rozkoszny,cudowny,wspaniały:loveu:
Stwierdzam,że w ciocię Olgę wpatrzony jak w obrazek ,niemal wskoczył by za nią w ogień.
Zbliżające się rozstanie będzie ciosem dla obojga :-(

Posted

ratunku dobcio zaczoł broic moze za dlugo siedzial sam, ja musialam isc od nowej pracy, potrzebuje na jutro od 8 do 16 kogos kto z nim posiedzi bo inaczej grozi mi eksmisja z mieszkania., chyba ze mnie mama wczesniej zabije :)

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
i co tam u dobcia?? mieszkanie całe chociaz?? :evil_lol::evil_lol:

dzis dobek goscinnie u mnie w pracy;) chłopak chyba za bardzo przejął się rolą, bo wszystkich obszczekuje:p