Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu weźcie proszę cennik od tego chłopaka od busa, ale na to większe auto. Nie wiem czy nie podeprę sie nim przy sierpniowym transporcie mielczaków :roll:.

w przyszły czwartek chce jechac na giełdę zoologiczną. może wypatrze tam ciekawa klatke bądź transporter.

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na kiedy mniej wiecej planowany jest transport , trzeba zabrac dokumentacje medyczna od jachmana, a on to tez musi przygotowac i ponawiam pytanie o ksiazeczke ze szczepieniami, czy mam ja odbierac

Posted

W ksiązeczce niech dr Jachman wpisze to co moze. Mozna ja odebrac po niedzieli.Paszport bedzie przygotowany do wyjazdu taki jaki byc powinien,dopiero jak bedzie wiadomo ile i które psy jada,zeby hurtem to zrobic.Planowany wyjazd czwartek,piatek,sobota lub niedziela w przyszłym tygodniu, w zaleznosci od busa i Fundacji.

Posted

Dobrze, wiec potzrebujemy kogos kto przynajmiej wezmie klucze od mojego mieszkania i w poniedziałek, wtorek, i ewentualnie piatek jesli nie dojdzie do wyjazdu do czwartku, przyjdzie chociaż wyjsc z dobkiem na spacer albo posiedzi z nim troche. No i jeszcze wizyty u jachmana w te dni tez potrzebne.
Ja pracuje w te dni po 12 godzin, a z tymczasu zabrac go musze jutro i mysle ze ta decyzja niestety sie nie zmieni bo magda prawie sie z mezem rozeszła.:oops:

Posted

Poznan chyba po drodze moze by go z tamtad zabrac, u mnie czeka na niego klatka i tyle co na zmiane beda chodzic z kubkiem.
Z drugiej strony leczenie, pewnie jachman bedzie chciał go do konca prowadzic.

Nie wiem sama co lepsze,

Ale moze by tego drugiego dobka do niej wysłac, zeby ten tam poczekał.

Posted

Stefan dzis po zmianie opatrunku i zastrzykach. Z łapą wszystko OK. Przeleżał na moich kolanach godziną czyli całą naszą wizytę u weta :loveu:.
Strasznie żałuję, że nie może byc mój...

Posted

Transport bedzie prawdopodobnie w czwartek,czekamy jeszcze na akceptacje z Niemiec. Niestety nie mogą zabraz zadnych juz psów w potrzebie,bo niemaja poprostu miejsca. Mogą zabrac jedynie 3 małe,młode pieski,takie które szybko znajdą domek. Jutro podeslemy im zdięcia i jakies wybiorą.

Posted

ccioteczki wiec w takim razie jesli transport odwołany to mamy problem bo ja juz z matka sie nie dogadam zeby mi kube przez tydzien zatrzymała.

Czy tymczas u olenki nadal aktualny?

A moze robic ogłoszenia i szukac domu w Polsce?

Posted

Dobcio to prawdziwy skarb, czuje sie juz na tyle dobrze, ze nie wyobrazam sobie go zamknac w klatce.
Z drugiej strony moj pies demoluje mieszkanie mojej mamy, widac po nim ze teskni, zrobił sie jeszcze bardziej osowiały niz zwykle.

Boze, wyc mi sie chce z bezsilnosci.

Własnie przyszedł, wtulił łeb tak jak tylko on potrafi i popatrzył tym błagalnym wzrokiem, on mysli ze to jego dom, a ja zryczałam sie jak bóbr, bo nic dla niego nie moge zrobic.

Posted

Dzisiaj postanowiłam zaryzykowac i wprowadzic te dwa "samce" razem do domu.

Jeszcze nie wiem jak to bedzie, ale narazie wszyscy zyjemy, nikt w klatce nie siedzi,

Posted

dobcio całuje kube, kuba nie chce sie całowac wiec ucieka przed dobciem. Pojechały razem na działke, siedziały razem z tyłu, generalnie nic sobie nie mowia.

problem tylko w tym ze dobcio jest super szybki a kuba zaj...... wolny, wiec wspolny spacer wyglada fatalnie.

Zawarły za to wspolny pakt na psa sasiadów.