Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie no, tak do konca jej nie zabijaj :cool3:. jeszcze nam sie pewnie przyda...:evil_lol:
Są 4 woreczki po 2,5kg karmy dla psów aktywnych czyli bardziej kalorycznej. Może cos mu to da :roll:?

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

postraszyc chciałam jak dobcio:evil_lol:
a ja ciociu jak bede to bede bo nie wiem o ktorej bede bo przeciez w mojej ppracy nie da sie okreslic o ktorej bede:evil_lol:

Posted

Bardzo potrzebna nam pomoc i pomysł na transport do Niemiec. Na Barona czeka dom i doskonała Klinika. Drugi z pasiaków to Pikuś, niepełnosprawny maluszek, trzeci to dobermann 4 letni, który kiepsko się czuje w schronisku.

Posted

Czy li 3 psy,to juz nie tal źle,bo bez sensu było by jechac taki kawał z jednym psem. Niestety Hundehilfe nie pomoże teraz w transporcie,moze to zrobic dopiero w lipcu,wiec jestesmy zdani na siebie.

Posted

Cholera, gdyby było troche bliżej...My dopiero bylismy w rasie od piatku do niedzieli. Nie moge niestety co tydzień na cały weekend zostawiać moich psów mamie :shake:.

Posted

kurcze, może ja bym pokombinowała... ale koszty my musielibyśmy ponieść.
z wro to kawałek drogi po psiaki... ale można by coś pokombinować- tylko pytanie do was, kombinować?:razz:

Posted

My mamy jeszcze mozliwosc wynajecia busa. Tylko ze busem przewozic tylko 3 psy taki kawał drogi mija sie z celem. Moze jakby druga Fundacja Niemiecka dobrała jeszcze jakies psy to byłby wtedy sens. Koszt taki to wyniesie ok 2000 zł,które Fundacja Niemiecka oczywiscie zwróci.

Posted

my ewentualnie mozemy zwykłą osobówką jechać, i wiadomo im wiecej psiaków tym lepiej.

tzn mój ojciec ma busa, całkeim dużego. jak by tam kilka klatek wsadzic (skąd je wziąć) to tylko za benzyne byśmy zapłacili, ale to musiałabym sie dowiedzieć.

bo jeśli jest kilka psiaków to trzeba brać ile wejdzie;)

Posted

W pierwszej kolejnosci potrzebujemy transportu na jutro do jachmana. Ja własnie wrociłam teraz idzie juz bardzo szybko, tylko zastrzyki i opatrunku.

Ciotki prosze o kontakt albo do mnie albo bezposrednio do magdy, ja jestem jutro i pojutrze w pracy wiec czekam na propozycje :) nie bedzie mnie juz dzis na necie wiec tel tylko.
Licze ze ktoras pojedzie bo jutro ma zapasc diagnoza co do druta.

Posted

Ja jutro odpadam.
A jesli chodzi o busa to mamy chłopaka z którym nie raz juz jechałsmy z psami. Liczy 70 lub 80 gr za km (juz niepamietam). Niewiem czy dobermany moga zabrac wiecej psów do siebie,tu nie chodzi o transport tylko o miejsce dla nich w Niemczech. Damy znac jak bedziemy wiedziec wiecej.