party Posted May 11, 2003 Posted May 11, 2003 Wiecie, troche zmienie temat ... Moja Nuka boi sie pewnych dzwiekow ( m.in. takiego z takiej rury,ktora sie obraca a ona takie dziwne wydaje z siebie dzwieki- mam nadzieje ze kojarzycie ) Mamy taka jedna w domu,ale jak ona po takim 1-szym "krzyku"przesraszyla sie, to od tej pory jej nieuzywamy i lezy sobie na lodowce, ok. roku. Az tu nagle wczoraj siedze sobie przy kopmie i slysze ze suka strasznie szczeka,myslalm ze moze na jakiegos psa,ale dluzej niz zwykle i to szczekanie bylo racej takie paniczne :( otwieram drzwi a tu glupie dziecko sasiadow z taka rura :(((( i sie cieszy,nuka chciala przez plot do nich dojsc i cos zrobic tej rurze,a dziecko stoi i sie cieszy ze piesek sie chce z nia bawic :( zobaczyla mnie Nuczka i ucielka do domu, pod schody :( ( tam sie tez chowa w innych staracach,czyli jak sie zbliza kapiel :D ) a ja opieprzylam to dziecko :evil: Chociaz pozniej wieczorem znow chyba bylo to samo z tego co mi mama opowiadala :( Ehh... jak tu nie zabic takich dzieci wrednych? Dodam jeszce ze ona kiedys ciagle dawala jakies jedzenie nuce( az ja porzadnie opieprzylam :P ) rzeczy typu skorki od arbuza,albo nawet jakies inne smieci.z tw. sztucznych :( Chlip Quote
agacia Posted May 11, 2003 Author Posted May 11, 2003 A pozniej sie ludzie dziwia ze pies dzieci nie lubi :o :evil: :agrue: Quote
PaYooK Posted May 12, 2003 Posted May 12, 2003 ELO!!! niom niestety malemu dziecku trudno wytlumaczyc ze np.chipsy sa nie zdrowe dla psa no ale zeby dziecka w wieku kolo 15 lat karmilo swojego psiaka chipsami ??? tylko szkodza zdrowiu swojego psiaka moim zdaniem :roll: Quote
Recommended Posts