Neigh Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Krysiam napisał(a):Burcia dzisiaj dała sobie założyć obrożę i poszła na krótki spacer wokół klombu. Sparcer był bardzo krótki a sunia umierała ze strachu ale udało się. Nie zapominajcie o Burci - ona was potrzebuje :p NIe zapominam, no skąd! Fajnie, ze robi postępy:-) Quote
irenaka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Krysiam a nie możesz je dać z innym psem do towarzystwa? To działa. Quote
Krysiam Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 myślałam o tym ale nie iwem z którym. ona jest dość duża a w tym rozmiarze mam psa - a Burcia nie jest sterylizowana :cool3: Quote
mysza 1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Fajnie jakby się udało zorganizować jej towarzystwo- to chyba najlepsze lekarstwo jednak. Quote
Neigh Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Krysia a tak a'propos to ją KONIECZNIE trzeba wysterylizować. Co do kasy, to wiesz.......tak jak się zobowiązalyśmy. Pytanie tylko, jak ona to zniesie.... transport te sprawy. No i co z nią zrobić po sterylizacji.......Aaaa i ja mam dalszy ciag karmy dla Ciebie:-) Quote
irenaka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Krysiam -jeżeli nie ma teraz cieczki to daj Jej jakiegoś chłopaka. Tylko takiego życzliwego dla całego świata i ludzi. Wielkość nie będzie ważna, byle nawzajem się akceptowały. Będzie go obserwować i uczyć się zachowań wobec człowieka. Quote
Krysiam Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 chłopak jest ok - bardzo przylepny, zanim sie obejrzysz to ci wchodzi na kolana a waży jakies 20 kilo. Bedę tam w sob-niedz to spróbuję. Quote
irenaka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Krysiam napisał(a):chłopak jest ok - bardzo przylepny, zanim sie obejrzysz to ci wchodzi na kolana a waży jakies 20 kilo. Bedę tam w sob-niedz to spróbuję. Jesteś kochana!!:loveu: Quote
Krysiam Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Chłopak nie poszedł do Buraski bo wdał sie wczesniej w bójke i na spuchniety zadek. Lezy nieszcześliwy pod stołem i cierpi. Ale wzięłam wolowinkę i jeda z suniek- padło na Droopi - i poszłam do kojca. Jak Burcia zobaczyła wolowinke i konkurencje do tejże wołowiny - wyskoczyła z budy i podbiegła w podskokach. Póki było mięsko, dała sie nawet pogłaskac. Ot, przekupna psia natura. na szczęście. Quote
mysza 1 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Krysiam napisał(a):Chłopak nie poszedł do Buraski bo wdał sie wczesniej w bójke i na spuchniety zadek. Lezy nieszcześliwy pod stołem i cierpi. Ale wzięłam wolowinkę i jeda z suniek- padło na Droopi - i poszłam do kojca. Jak Burcia zobaczyła wolowinke i konkurencje do tejże wołowiny - wyskoczyła z budy i podbiegła w podskokach. Póki było mięsko, dała sie nawet pogłaskac. Ot, przekupna psia natura. na szczęście. Taa, mięsko i konkurencja i prawie każdego da się przekupić:evil_lol: Oby czyniła dalsze postepy. Quote
Krysiam Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Burcia w podskokach wybiega z budy jak niose miske i pozwala wtedy sie głaskac i drapać, ile tylko zechce. Na razie nie przybiega tylko po to aby sie przytulić ale to pewnie kwestia czasu . Futerko na piekne, czyściutkie a podszerstek taki jasno złoty. Gdyby ktos jej teraz mógł poswięcic więcej czasu :razz: Quote
Krysiam Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Sunia ma cieczkę- stoi z nosem przy furtce a po drugiej stronie moj jedyny mój jajeczny zwany Czarnym. Burcia rozruszała się, pozwala sie głaskać ale spacery teraz muszą poczekać. Quote
_beatka_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotół Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne! Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej 1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register 2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto - klikasz na zawarty w nim link. 3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie: Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło. Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008". Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij". Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum! Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę! Quote
Lu_Gosiak Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Gosiapk napisał(a):Krysiam, co u suni słychać? jak sie miewa sunieczka???? Quote
Krysiam Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Sunieczka marnuje swoje piękne lata w kojcu. :-( Do mnie i do pracownika, który ją karmi wychodzi i cieszy sie , smiesznie podskakując. Fizycznie wygląda dobrze, ma piękne futro i interesuje się otoczeniem. Na wiosnę trzeba ją bedzie wysterylizować. Burcia wymaga pracy ale to dobra sunia, potrzebuje tylko większego zainteresowania a ja nie moge jej tego dać. Quote
paros Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Poproszę kilka ładnych zdjęć Burki i parę słów o niej ;) Trzeba zrobić ogłoszenia. A do kogo podać namiaryw ogłoszeniach? Quote
paros Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dlaczego nikt tu nie zagląda??? :shake: Quote
Neigh Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Krysiaaaaaaaaaa!!!!!!!! informacje na temat suńki pilnie potrzebne!!!!!!! Quote
Recommended Posts