Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękne zdjęcia! Jura to mój ukochany kawałek Polski, za czasów studenckich zdarzało mi się spać pod gwiazdami w Olsztynie, w Ogrodzieńcu, gdzieś między Mirowem a Bobolicami, a jak padało, to w jaskiniach.

No a kwiatuszku jak tam moje kciuki? :mad: Długo jeszcze mam trzymać? Ścierpły mi... Jacuś by już chciał kolegę albo koleżankę :evil_lol:

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saskja napisał(a):
Kwiatek, co niełatwo, co nieprosto, nawet biedronki to potrafią :diabloti:

Za miesiąc chcę tu słyszeć fanfary i ani słowa sprzeciwu!!! :mad:

Tak jest, panie kapitanie :)
mam nadzieje że fanfary będa trochę wcześniej :diabloti:
pozdrawiamy ze słonecznych Hutek ! zdj beda po powrocie (ale nie wiem kiedy bedziemy wracać) - od dziś mam 2 tyg urlopu jupiii !!!

Posted

[quote name='deer_1987']Szukajac nowej obrozy dla Niuni natrafilam na takie fajnie:
HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt - Halsband Boxer Grön

HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt - Halsband Boxer Gul

a tu wiecej ras: HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt

Ale super !!! Fajowe te obróżki :cool3:
my leżyny i zdychany w Hutkach - na termometrze jedyne 34 st C !!! Unka leży w cieniu i śpi już od rana ;)
mam iPlusa ale chodzi strasznie wolno - raz necik jest raz go nie ma :(
wiec inne galerie poodwiedzam po powrocie :evil_lol:
buziole !!

Posted

Moniek193 napisał(a):
Deer super te obróżki:evil_lol::loveu:

mnie korci ta z jamniczkami ale sherry ma czerwony identyfikator i nie bedzie nam pasowac niebieska czy zolta obroza :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
mnie korci ta z jamniczkami ale sherry ma czerwony identyfikator i nie bedzie nam pasowac niebieska czy zolta obroza :(

Kupisz drugi, najlepiej srebrny identyfikator:loveu: Pasuje do wszytskiego:eviltong:

Ja Sarze kupuje teraz obróżkę z rogza, więc ta musi poczekać:evil_lol:

No chyba, że się Unka skusi:razz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Kupisz drugi, najlepiej srebrny identyfikator:loveu: Pasuje do wszytskiego:eviltong:

Ja Sarze kupuje teraz obróżkę z rogza, więc ta musi poczekać:evil_lol:

No chyba, że się Unka skusi:razz:

Ja juz mam druga obroze ale bez id - rogz niebieski wiec trzecia mi niepotrzebna :P

jaka kupujesz?

• 2 weeks later...
Posted

Pytanie dnia
gdzie jest Unka??

właśnie skończylismy robić szafę, wrzuciłam poslanie Unki od niechcenia do szafy bo chciałam poodkurzać pokój - nagle Kuba mnie szturcha - Unka siedzi w szafie i dziwnie się patrzy :)
czyżby od dziś spała w szafie? no coż ... :)
taki mały z niej świr :)

• 2 weeks later...
Posted

kwiatek82 napisał(a):

Unka waży ok 33 kg i wcale nie jest gruba, ma po prostu mocną budowę.

O pierdziulex!! To Uma musi siostre dogonić, ona 28 waży:evil_lol:

Posted

Meldujemy się po wakacjach i obiecujemy jakieś zdj z wakacyjnych wojaży !
dziś ledwo żyje - Unek wymiotował w nocy, a rano zauważyłam perwsze kropki cieczki :(
pannica działa jak w zegarku - pierwsza cieczka 31 marzec, teraz 31 sierpień - nie wiem czy nie za szybko ??mineło równe 5 miesięcy.
pozdrawiamy !

Posted

Kwiatek, to chyba normalne, ale ja się na sukach nie znam;) No to widze, że Ume w samą pore wykastrowałam, ona też by pewnie miała w podobnym czasie;) Wymiziaj Unke:loveu: i powiedz jej, żeby już nie miotała...:-(

Posted

kwiatek, nic nie za szybko, 5 miesięcy to norma, tak samo jak 4 i nawet jeszcze 3. Zresztą raz w roku to też norma :evil_lol:

No a jak Twoje sprawy? Fanfary już trąbić czy jeszcze nie? :mad:

Posted

Saskja napisał(a):
kwiatek, nic nie za szybko, 5 miesięcy to norma, tak samo jak 4 i nawet jeszcze 3. Zresztą raz w roku to też norma :evil_lol:

No a jak Twoje sprawy? Fanfary już trąbić czy jeszcze nie? :mad:

chyba fałszywy alarm :crazyeye: jedna plamka i koniec, pewnie się niebawem rozkręci .....

co do fanfar - mam nadzieje na prezent urodzinowo-rocznicowy (urodzinki 4 wrzesien, "7 rocznica bycia razem" 6 wrzesien) ale cii nie zapeszac, czuje sie normalnie więc pewnie nie tym razem .... :shake:

Posted

:) łapię fluidki !!
mój mózg znowu płata mi figle - pewnie będzie to kolejna ciąża urojona ... przekonam się za pare dni ... ale pozytywne jest to że na razie odrzuca mnie od kawy :eviltong: