Saskja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Piękne zdjęcia! Jura to mój ukochany kawałek Polski, za czasów studenckich zdarzało mi się spać pod gwiazdami w Olsztynie, w Ogrodzieńcu, gdzieś między Mirowem a Bobolicami, a jak padało, to w jaskiniach. No a kwiatuszku jak tam moje kciuki? :mad: Długo jeszcze mam trzymać? Ścierpły mi... Jacuś by już chciał kolegę albo koleżankę :evil_lol: Quote
kwiatek82 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Oj Saskja to nie tak łatwo i prosto :) ale trzymanie kciuków pewnie pomoże :) zobaczymy za ponad tydzien :) albo nastepnym razem się uda :oops: Quote
Saskja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kwiatek, co niełatwo, co nieprosto, nawet biedronki to potrafią :diabloti: Za miesiąc chcę tu słyszeć fanfary i ani słowa sprzeciwu!!! :mad: Quote
kwiatek82 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Saskja napisał(a):Kwiatek, co niełatwo, co nieprosto, nawet biedronki to potrafią :diabloti: Za miesiąc chcę tu słyszeć fanfary i ani słowa sprzeciwu!!! :mad: Tak jest, panie kapitanie :) mam nadzieje że fanfary będa trochę wcześniej :diabloti: pozdrawiamy ze słonecznych Hutek ! zdj beda po powrocie (ale nie wiem kiedy bedziemy wracać) - od dziś mam 2 tyg urlopu jupiii !!! Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Szukajac nowej obrozy dla Niuni natrafilam na takie fajnie: HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt - Halsband Boxer Grön HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt - Halsband Boxer Gul a tu wiecej ras: HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt Quote
kwiatek82 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='deer_1987']Szukajac nowej obrozy dla Niuni natrafilam na takie fajnie: HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt - Halsband Boxer Grön HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt - Halsband Boxer Gul a tu wiecej ras: HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt Ale super !!! Fajowe te obróżki :cool3: my leżyny i zdychany w Hutkach - na termometrze jedyne 34 st C !!! Unka leży w cieniu i śpi już od rana ;) mam iPlusa ale chodzi strasznie wolno - raz necik jest raz go nie ma :( wiec inne galerie poodwiedzam po powrocie :evil_lol: buziole !! Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Moniek193 napisał(a):Deer super te obróżki:evil_lol::loveu: mnie korci ta z jamniczkami ale sherry ma czerwony identyfikator i nie bedzie nam pasowac niebieska czy zolta obroza :( Quote
Moniek193 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 deer_1987 napisał(a):mnie korci ta z jamniczkami ale sherry ma czerwony identyfikator i nie bedzie nam pasowac niebieska czy zolta obroza :( Kupisz drugi, najlepiej srebrny identyfikator:loveu: Pasuje do wszytskiego:eviltong: Ja Sarze kupuje teraz obróżkę z rogza, więc ta musi poczekać:evil_lol: No chyba, że się Unka skusi:razz: Quote
taxelina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Moniek193 napisał(a):Kupisz drugi, najlepiej srebrny identyfikator:loveu: Pasuje do wszytskiego:eviltong: Ja Sarze kupuje teraz obróżkę z rogza, więc ta musi poczekać:evil_lol: No chyba, że się Unka skusi:razz: Ja juz mam druga obroze ale bez id - rogz niebieski wiec trzecia mi niepotrzebna :P jaka kupujesz? Quote
kwiatek82 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Pytanie dnia gdzie jest Unka?? właśnie skończylismy robić szafę, wrzuciłam poslanie Unki od niechcenia do szafy bo chciałam poodkurzać pokój - nagle Kuba mnie szturcha - Unka siedzi w szafie i dziwnie się patrzy :) czyżby od dziś spała w szafie? no coż ... :) taki mały z niej świr :) Quote
C&B Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No to ma lokum :evil_lol: Pies wybiera zawsze najlepsze miejsca:diabloti: Quote
Akadna Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Vector wchodził do lodówki, więc wiesz... wszystko możliwe :diablo: Quote
Kiłi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 kwiatek82 napisał(a): Unka waży ok 33 kg i wcale nie jest gruba, ma po prostu mocną budowę. O pierdziulex!! To Uma musi siostre dogonić, ona 28 waży:evil_lol: Quote
.Agata. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://img189.imageshack.us/img189/7518/26013288.jpg haha :evil_lol: :loveu: mój się pakuje w to miejsce na pościel w środku łóżku jak chce je pościelić i już dyktę połamał :diabloti: czekamy na więcej zdjęć :loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 :evil_lol::evil_lol: ale agentka http://images44.fotosik.pl/180/64db914528b87a76med.jpg Quote
kwiatek82 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Meldujemy się po wakacjach i obiecujemy jakieś zdj z wakacyjnych wojaży ! dziś ledwo żyje - Unek wymiotował w nocy, a rano zauważyłam perwsze kropki cieczki :( pannica działa jak w zegarku - pierwsza cieczka 31 marzec, teraz 31 sierpień - nie wiem czy nie za szybko ??mineło równe 5 miesięcy. pozdrawiamy ! Quote
Kiłi Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kwiatek, to chyba normalne, ale ja się na sukach nie znam;) No to widze, że Ume w samą pore wykastrowałam, ona też by pewnie miała w podobnym czasie;) Wymiziaj Unke:loveu: i powiedz jej, żeby już nie miotała...:-( Quote
Saskja Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 kwiatek, nic nie za szybko, 5 miesięcy to norma, tak samo jak 4 i nawet jeszcze 3. Zresztą raz w roku to też norma :evil_lol: No a jak Twoje sprawy? Fanfary już trąbić czy jeszcze nie? :mad: Quote
kwiatek82 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Saskja napisał(a):kwiatek, nic nie za szybko, 5 miesięcy to norma, tak samo jak 4 i nawet jeszcze 3. Zresztą raz w roku to też norma :evil_lol: No a jak Twoje sprawy? Fanfary już trąbić czy jeszcze nie? :mad: chyba fałszywy alarm :crazyeye: jedna plamka i koniec, pewnie się niebawem rozkręci ..... co do fanfar - mam nadzieje na prezent urodzinowo-rocznicowy (urodzinki 4 wrzesien, "7 rocznica bycia razem" 6 wrzesien) ale cii nie zapeszac, czuje sie normalnie więc pewnie nie tym razem .... :shake: Quote
Saskja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ciiiiiii, nie zapeszam ;) Ja też za pierwszym razem czułam się normalnie :lol: Quote
kwiatek82 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 :) łapię fluidki !! mój mózg znowu płata mi figle - pewnie będzie to kolejna ciąża urojona ... przekonam się za pare dni ... ale pozytywne jest to że na razie odrzuca mnie od kawy :eviltong: Quote
Recommended Posts