Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś miot U Benignus kończy Roczek :)
Z okazji urodzinek życzymy wszystkim dzieciaczkom dużo zdrówka, radości i miłości
Szczególnie dla Unki i Umy ktore są mi najbliższe:loveu:

"Mała" Uneczka dostała już buziaki a popołudniu bedzie prezencik :loveu:

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unka w wieku 1 roku i 5 dni zafundowała sobie pierwszą cieczkę - z szczeniolka stała sie kobietą :diabloti: (wcale po niej tego nie widać:evil_lol:)

Ratunku jestem przerazona co to sie bedzie dzialo na osiedlu ! :diabloti:
Ona tak lgnie do wszystkich psiaków :shake: wydaje mi sie ze to ona bedzie gonic kawalerów a nie oni jej :shake:

Posted

Kwiatek gadu znowu mi padło.
Gratulacje!!!! :loveu: Unka to już kobieta:BIG:
U Umy ani widu ani słychu cieczki, a spray "antilove" i gacie czekają:evil_lol:

Posted

[quote name='kwiatek82']Unka w wieku 1 roku i 5 dni zafundowała sobie pierwszą cieczkę - z szczeniolka stała sie kobietą :diabloti: (wcale po niej tego nie widać:evil_lol:)

Ratunku jestem przerazona co to sie bedzie dzialo na osiedlu ! :diabloti:
Ona tak lgnie do wszystkich psiaków :shake: wydaje mi sie ze to ona bedzie gonic kawalerów a nie oni jej :shake:
No prosze :multi:Gartulacje:loveu:
Moja Sara ma juz 4 cieczke i dalej sie zachowuje jak wieku 2 mies:evil_lol:Wiec spokojnie z tego sie nie wyrasta:diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']Kwiatek gadu znowu mi padło.
Gratulacje!!!! :loveu: Unka to już kobieta:BIG:
U Umy ani widu ani słychu cieczki, a spray "antilove" i gacie czekają:evil_lol:

dzieki ! a co to za cudo-spray ??:evil_lol: moze wyprobujemy !:diabloti:

[quote name='Moniek193']No prosze :multi:Gartulacje:loveu:
Moja Sara ma juz 4 cieczke i dalej sie zachowuje jak wieku 2 mies:evil_lol:Wiec spokojnie z tego sie nie wyrasta:diabloti:

hehe zdaje sobie sprawe ze to jest nieuleczalne !!! :diabloti:

Posted

Pozdrowionka dla kobitki Unki:cool3:,u nas koniec cieczki to już druga i tym samym mogę planować już coś odnośnie wystaw,a wy wybieracie się na jakąś,może coś w wakacje?Chętnie poznamy Unkę:loveu:

Posted

Dzieki Kiłi - ciekawe czy faktycznie działa !
Kiłi Unka w piatek i sobote cos nie chciala jesc,wiecej spała, w niedziele powiedzmy ze apetyt wrócił a w poniedzialek na spacerku zauwazyłam strasznie powiekszony srom - jak piłeczka i domu jak ją podtarłam chusteczka to byl malutki skrzep - wczoraj i dziś sa już wyraźne kropki na jej posłaniu i na narzutce którą przykryliśmy łóżko :)

Dziekujemy Ciociu :)
Młoda jakos nie przejmuje sie "tym czyms" :) gorzej ze mną ja to panikara jestem :evil_lol: Unce na dobre zaczelo leciec wiec to na 100% cieczka

Posted

Kwiatek, Uma plami od rana, wszystko brudzi a Tops łazi i wylizuje. Teraz w gaciach chodzi. Ale jakiego koloru Unka ma wydzieline? Uma brązową i to mnie zastanawia czy to cieczka, chociaż raczej tak intensywne to raczej cieczka.

• 2 weeks later...
Posted

Śmigus! Dyngus! Na uciechę
z kubła wodę lej ze śmiechem!
Jak nie z kubła, to ze dzbana,
śmigus-dyngus dziś od rana.
Staropolski to obyczaj,
żebyś wiedział i nie krzyczał,
gdy w Wielkanoc, w drugie święto,
będziesz kurtkę miał zmokniętą.

Pozdrawiamy

Aneczka Veron i Kenzo :multi:

Posted

Dziękujemy za życzenia - my również życzymy wszystkiego dobrego poŚwiętach !!!!

My już po przeprowadzce ! Melduje ze wszystko przebiegło w miare sprawie i już od 5 kwietnia mieszkamy u siebie
Unka przeprowadzke zniosła dzielnie - w pierwszym momencie wpadła do domku, pobiegała po piętrach, wsadziła nos w każdy kąt i stwierdziła ze jest fajnie i moze z nami zamieszkać Pierwsza nocka minela ciutke niespokojnie ale teraz jest juz OK !

Unka od 30 marca ma cieczke wiec paraduje dumnie w sexi majtaskach musze wkleic pozniej zdj wyglada komicznie ale jakoś dało się ją przekonać że musi je nosić i tyle ! mam nadzieje ze niedlugo cieczka sie jej skonczy ! Jednym z plusów mieszkania tutaj jest to ze Unka nie ma adoratorów - nie czatuje żaden kawaler pod naszym domkiem (nie widzialam zadnego bezdomnego psiaka)

teraz mam bliziutko do pracy - wstaje godzinę później
Pierwsze Święta w nowym domku były super !

mielismy drobne problemy z netem - brak tutaj sieci kablowych, internetowych wiec zdecydowalismy sie na bezprzewodowy internet z Plusa (iPlus) i na poczatku 4 dni nie dzialało - nie chcialo sie laczyc a jak polaczyl sie z siecia to zamiast 3G wskakiwal EDGE i d * nie ładowaly sie strony - bylismy zalamani tym bardziej ze pan z pomocy tech nie umial rozwiazac problemu - teraz mamy inny modem i juz wszystko dziala chyba ten modem co daja za 1 zl to szajs !

achh jak fajnie - mialam tydzien urlopu ale juz niestety sie skonczyl i musialam wrocic do pracy

Posted

[quote name='kwiatek82']Dziękujemy za życzenia - my również życzymy wszystkiego dobrego poŚwiętach !!!!

My już po przeprowadzce ! Melduje ze wszystko przebiegło w miare sprawie i już od 5 kwietnia mieszkamy u siebie
Unka przeprowadzke zniosła dzielnie - w pierwszym momencie wpadła do domku, pobiegała po piętrach, wsadziła nos w każdy kąt i stwierdziła ze jest fajnie i moze z nami zamieszkać Pierwsza nocka minela ciutke niespokojnie ale teraz jest juz OK !

Unka od 30 marca ma cieczke wiec paraduje dumnie w sexi majtaskach musze wkleic pozniej zdj wyglada komicznie ale jakoś dało się ją przekonać że musi je nosić i tyle ! mam nadzieje ze niedlugo cieczka sie jej skonczy ! Jednym z plusów mieszkania tutaj jest to ze Unka nie ma adoratorów - nie czatuje żaden kawaler pod naszym domkiem (nie widzialam zadnego bezdomnego psiaka)

teraz mam bliziutko do pracy - wstaje godzinę później
Pierwsze Święta w nowym domku były super !

mielismy drobne problemy z netem - brak tutaj sieci kablowych, internetowych wiec zdecydowalismy sie na bezprzewodowy internet z Plusa (iPlus) i na poczatku 4 dni nie dzialało - nie chcialo sie laczyc a jak polaczyl sie z siecia to zamiast 3G wskakiwal EDGE i d * nie ładowaly sie strony - bylismy zalamani tym bardziej ze pan z pomocy tech nie umial rozwiazac problemu - teraz mamy inny modem i juz wszystko dziala chyba ten modem co daja za 1 zl to szajs !

achh jak fajnie - mialam tydzien urlopu ale juz niestety sie skonczyl i musialam wrocic do pracy
Ale sie kwiatuszku rospisalas:evil_lol:
Fajnie ze juz jestescie na swoim, no i widze ze Unka tez juz sie cieszy(chociaz chlopakow to jej pewnie brakuje:evil_lol:).Oczywiscie czekam na majteczkowe fotasy:loveu:
PS My tez mamy neta na modem i nieraz sie psuje ale zazwyczaj nie trwa to dlugo, chociaz obsluga jak to obsluga niezbyt fachowa i wszytsko zawsze naprawia moj brat:evil_lol: