kwiatek82 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Dziś miot U Benignus kończy Roczek :) Z okazji urodzinek życzymy wszystkim dzieciaczkom dużo zdrówka, radości i miłości Szczególnie dla Unki i Umy ktore są mi najbliższe:loveu: "Mała" Uneczka dostała już buziaki a popołudniu bedzie prezencik :loveu: Quote
Yana Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 to wymiziaj Unkę też ode mnie :loveu: sto lat !!! Quote
Kiłi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Siemanko siostrzyczki. Umka przyszła podzielić się z siostrzyczką swoim urodzinowym tortem:loveu: Quote
kwiatek82 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Właśnie pisałam jaki świetny i na pewno przepyszny :loveu: Uniolek dziekuje :loveu: Quote
Rybka_39 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :buzi::angel::sweetCyb::new-bday::new-bday::tort::BIG::knajpa:I my życzymy wszystkiego najlepszego!:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :loveu:UMCIA ....zdróweczka z okazji URODZIN :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Sto lat sto lat nasze panienki:multi::multi::new-bday::new-bday::BIG::BIG: Quote
kwiatek82 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Dziękujemy kochane za życzenia ! Unka własnie bryka po mieszkaniu:loveu: coś nie ma ochoty na spanie :evil_lol: Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 w kolejce z kwiatami ustawili się także dwaj dorodni Irlandczycy. Rośnij zdrowo Unosławo :buzi::Rose: Quote
Moniek193 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No a co Uniolek dostal na urodzinki:diabloti:?? Moze jakies fotki z nowa zdobycza:cool3:?? Quote
kwiatek82 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Unka w wieku 1 roku i 5 dni zafundowała sobie pierwszą cieczkę - z szczeniolka stała sie kobietą :diabloti: (wcale po niej tego nie widać:evil_lol:) Ratunku jestem przerazona co to sie bedzie dzialo na osiedlu ! :diabloti: Ona tak lgnie do wszystkich psiaków :shake: wydaje mi sie ze to ona bedzie gonic kawalerów a nie oni jej :shake: Quote
Kiłi Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kwiatek gadu znowu mi padło. Gratulacje!!!! :loveu: Unka to już kobieta:BIG: U Umy ani widu ani słychu cieczki, a spray "antilove" i gacie czekają:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='kwiatek82']Unka w wieku 1 roku i 5 dni zafundowała sobie pierwszą cieczkę - z szczeniolka stała sie kobietą :diabloti: (wcale po niej tego nie widać:evil_lol:) Ratunku jestem przerazona co to sie bedzie dzialo na osiedlu ! :diabloti: Ona tak lgnie do wszystkich psiaków :shake: wydaje mi sie ze to ona bedzie gonic kawalerów a nie oni jej :shake: No prosze :multi:Gartulacje:loveu: Moja Sara ma juz 4 cieczke i dalej sie zachowuje jak wieku 2 mies:evil_lol:Wiec spokojnie z tego sie nie wyrasta:diabloti: Quote
kwiatek82 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Kiłi']Kwiatek gadu znowu mi padło. Gratulacje!!!! :loveu: Unka to już kobieta:BIG: U Umy ani widu ani słychu cieczki, a spray "antilove" i gacie czekają:evil_lol: dzieki ! a co to za cudo-spray ??:evil_lol: moze wyprobujemy !:diabloti: [quote name='Moniek193']No prosze :multi:Gartulacje:loveu: Moja Sara ma juz 4 cieczke i dalej sie zachowuje jak wieku 2 mies:evil_lol:Wiec spokojnie z tego sie nie wyrasta:diabloti: hehe zdaje sobie sprawe ze to jest nieuleczalne !!! :diabloti: Quote
*Samba* Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Pozdrowionka dla kobitki Unki:cool3:,u nas koniec cieczki to już druga i tym samym mogę planować już coś odnośnie wystaw,a wy wybieracie się na jakąś,może coś w wakacje?Chętnie poznamy Unkę:loveu: Quote
Kiłi Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kwiatek, takie cósik: HAU-HAU: No Love Spray Umce dzisiaj coś z pipki leci, ale nie wiem czy to cieczka:roll: Quote
kwiatek82 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Dzieki Kiłi - ciekawe czy faktycznie działa ! Kiłi Unka w piatek i sobote cos nie chciala jesc,wiecej spała, w niedziele powiedzmy ze apetyt wrócił a w poniedzialek na spacerku zauwazyłam strasznie powiekszony srom - jak piłeczka i domu jak ją podtarłam chusteczka to byl malutki skrzep - wczoraj i dziś sa już wyraźne kropki na jej posłaniu i na narzutce którą przykryliśmy łóżko :) Dziekujemy Ciociu :) Młoda jakos nie przejmuje sie "tym czyms" :) gorzej ze mną ja to panikara jestem :evil_lol: Unce na dobre zaczelo leciec wiec to na 100% cieczka Quote
Kiłi Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kwiatek, Uma plami od rana, wszystko brudzi a Tops łazi i wylizuje. Teraz w gaciach chodzi. Ale jakiego koloru Unka ma wydzieline? Uma brązową i to mnie zastanawia czy to cieczka, chociaż raczej tak intensywne to raczej cieczka. Quote
kwiatek82 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Wiesz co w poniedzialek miala taką brunatną ale od wczoraj to norlamna krew pewnie zaczyna Umka cieczkować - zgrały się dziewczęta :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej świąt w szczęście owocnych życzy kurczaczek wielkanocny! Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Pozdrawiamy Aneczka Veron i Kenzo :multi: Quote
kwiatek82 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Dziękujemy za życzenia - my również życzymy wszystkiego dobrego poŚwiętach !!!! My już po przeprowadzce ! Melduje ze wszystko przebiegło w miare sprawie i już od 5 kwietnia mieszkamy u siebie Unka przeprowadzke zniosła dzielnie - w pierwszym momencie wpadła do domku, pobiegała po piętrach, wsadziła nos w każdy kąt i stwierdziła ze jest fajnie i moze z nami zamieszkać Pierwsza nocka minela ciutke niespokojnie ale teraz jest juz OK ! Unka od 30 marca ma cieczke wiec paraduje dumnie w sexi majtaskach musze wkleic pozniej zdj wyglada komicznie ale jakoś dało się ją przekonać że musi je nosić i tyle ! mam nadzieje ze niedlugo cieczka sie jej skonczy ! Jednym z plusów mieszkania tutaj jest to ze Unka nie ma adoratorów - nie czatuje żaden kawaler pod naszym domkiem (nie widzialam zadnego bezdomnego psiaka) teraz mam bliziutko do pracy - wstaje godzinę później Pierwsze Święta w nowym domku były super ! mielismy drobne problemy z netem - brak tutaj sieci kablowych, internetowych wiec zdecydowalismy sie na bezprzewodowy internet z Plusa (iPlus) i na poczatku 4 dni nie dzialało - nie chcialo sie laczyc a jak polaczyl sie z siecia to zamiast 3G wskakiwal EDGE i d * nie ładowaly sie strony - bylismy zalamani tym bardziej ze pan z pomocy tech nie umial rozwiazac problemu - teraz mamy inny modem i juz wszystko dziala chyba ten modem co daja za 1 zl to szajs ! achh jak fajnie - mialam tydzien urlopu ale juz niestety sie skonczyl i musialam wrocic do pracy Quote
Moniek193 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='kwiatek82']Dziękujemy za życzenia - my również życzymy wszystkiego dobrego poŚwiętach !!!! My już po przeprowadzce ! Melduje ze wszystko przebiegło w miare sprawie i już od 5 kwietnia mieszkamy u siebie Unka przeprowadzke zniosła dzielnie - w pierwszym momencie wpadła do domku, pobiegała po piętrach, wsadziła nos w każdy kąt i stwierdziła ze jest fajnie i moze z nami zamieszkać Pierwsza nocka minela ciutke niespokojnie ale teraz jest juz OK ! Unka od 30 marca ma cieczke wiec paraduje dumnie w sexi majtaskach musze wkleic pozniej zdj wyglada komicznie ale jakoś dało się ją przekonać że musi je nosić i tyle ! mam nadzieje ze niedlugo cieczka sie jej skonczy ! Jednym z plusów mieszkania tutaj jest to ze Unka nie ma adoratorów - nie czatuje żaden kawaler pod naszym domkiem (nie widzialam zadnego bezdomnego psiaka) teraz mam bliziutko do pracy - wstaje godzinę później Pierwsze Święta w nowym domku były super ! mielismy drobne problemy z netem - brak tutaj sieci kablowych, internetowych wiec zdecydowalismy sie na bezprzewodowy internet z Plusa (iPlus) i na poczatku 4 dni nie dzialało - nie chcialo sie laczyc a jak polaczyl sie z siecia to zamiast 3G wskakiwal EDGE i d * nie ładowaly sie strony - bylismy zalamani tym bardziej ze pan z pomocy tech nie umial rozwiazac problemu - teraz mamy inny modem i juz wszystko dziala chyba ten modem co daja za 1 zl to szajs ! achh jak fajnie - mialam tydzien urlopu ale juz niestety sie skonczyl i musialam wrocic do pracy Ale sie kwiatuszku rospisalas:evil_lol: Fajnie ze juz jestescie na swoim, no i widze ze Unka tez juz sie cieszy(chociaz chlopakow to jej pewnie brakuje:evil_lol:).Oczywiscie czekam na majteczkowe fotasy:loveu: PS My tez mamy neta na modem i nieraz sie psuje ale zazwyczaj nie trwa to dlugo, chociaz obsluga jak to obsluga niezbyt fachowa i wszytsko zawsze naprawia moj brat:evil_lol: Quote
Recommended Posts