Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrażenia jak najbardziej pozytywne !
Pierwsze koty za płoty !
Uprzejmnie donosze ze bylysmy w finałach
niestety Uneczka przegrala z żółtym psiakiem z Holandii który wygrał najlepszego Baby Klubu. Dostalismy na pamiątkę mały pucharek i wściekle różową rozete (dla dziewczynki )
i tak jestesmy dumni z naszego malenstwa ze zachowywala sie w miare poprawnie na ringu

Wystawiał nam ją i pokazał co i jak syn hodowczyni bardzo mu dziekujemy za cenne rady !
Pawła nazywają "zaklinaczem psów" - podobno bardzo ładnie psy wystawia
mamy jak na razie tylko 2 zdjecia

moze jeszcze dostaniemy jakies zdjecia !

Ma cudowny opis
Mocna, elegancka, doskonale rozwinięta, poprawna sucza głowa o graniastej czaszce i proporcjonalnej kufie. Krótki zwarty korpus, doskonały grzbieta i klatka piersiowa, doskonałe kontowane kończyny, swobodny ruch

Ocena - W.Obiecująca

Posted

Dzięki :)
to nasza pierwsza wystawa i emocje były ogromne :) Cieszymy sie ze Unce nie udzielilo sie moje lekkie zdenerwowanie :) Cała drogę tam i spowrotem przespała grzecznie w aucie :)

Posted

Gratulacje dla eleganckiej dziewczynki:loveu:My debiutujemy ale w młodzieży za ponad miesiąc:pbędziecie może w Kielcach na wystawie?Chętnie poznała bym szkraba:cool3:

Posted

[quote name='kwiatek82']Wrażenia jak najbardziej pozytywne !
niestety Uneczka przegrala z żółtym psiakiem z Holandii który wygrał najlepszego Baby Klubu. Dostalismy na pamiątkę mały pucharek i wściekle różową rozete (dla dziewczynki )
i tak jestesmy dumni z naszego malenstwa ze zachowywala sie w miare poprawnie na ringu

Wystawiał nam ją i pokazał co i jak syn hodowczyni
mamy jak na razie tylko 2 zdjecia

http://images28.fotosik.pl/273/57fbdfc1cc8bdcd8.jpg

http://images24.fotosik.pl/274/6bad10624ace77e8.jpg
moze jeszcze dostaniemy jakies zdjecia !

Ma cudowny opis
Mocna, elegancka, doskonale rozwinięta, poprawna sucza głowa o graniastej czaszce i proporcjonalnej kufie. Krótki zwarty korpus, doskonały grzbieta i klatka piersiowa, doskonałe kontowane kończyny, swobodny ruch

Ocena - W.Obiecująca

Serdeczne GRATULACJE!!!

Masz przepiękną suczkę!:loveu:

Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki.

Posted

kwiatek82 napisał(a):
:)
u nas ziimnooo i deszczowo :(
Unce wbrew pozorom pogoda nie przeszkadza i szaleje na dworze :)
Witamy !

Korek jak pada nie wyściubia nawet nosa :) marszczy się,otrzepuje ze wstrętem i patrzy z wyrzutem "jak możesz robić mi coś takiego? pada a ja chcę siku... no zrób coś, prooooszę..."

Musimy przyjechać do Was na lekcje pt. "deszcz jest fajny" :)

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Korek jak pada nie wyściubia nawet nosa :) marszczy się,otrzepuje ze wstrętem i patrzy z wyrzutem "jak możesz robić mi coś takiego? pada a ja chcę siku... no zrób coś, prooooszę..."

Musimy przyjechać do Was na lekcje pt. "deszcz jest fajny" :)

hehe no my ciągle zapraszamy wasza rodzinke :loveu:
Uneczka zdaje sie wcale nie przejmowac pogoda ! im bardziej pada tym fajniej :evil_lol: mozna nawet poturlac sie po ziemi i byc fajnie mokrą :evil_lol: naszej panience to nie przeszkadza :)
gorzej po powrocie do domku - trzeba wytrzec łapki a tego tygryski nie lubią :diabloti:

Posted

kwiatek82 napisał(a):
po powrocie do domku - trzeba wytrzec łapki a tego tygryski nie lubią :diabloti:

A my od pierwszego spacerku wycieramy wszystkie łapcie (nawet jak jest sucho ;)) i Saidi się już przyzwyczaiła :p