BeaC Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a co będzie jak pierwszą kupę na dworze złapiesz??? chyba morze wódki wypijesz:razz::razz::razz: Quote
kwiatek82 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='BeaC']a co będzie jak pierwszą kupę na dworze złapiesz??? chyba morze wódki wypijesz:razz::razz::razz: moge wypic, tylko ktos bedzie mnie musial z ziemi zbierac :cool3: :diabloti: Quote
kwiatek82 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Po powrocie z pracy Kuba wziął Unkę na spacerek. Poszlismy na łąki oddalone od osiedla, w ciszy i spokoju Unka poweszyla zrobila siku. Kuba (ku mojemu przerazeniu) odpial jej smycz - myslalam ze mala od razu gdzies pobiegnie, ale łądnie sie nas trzymala :) pokrecila sie troszke i .... zrobila KUUPEEE !!! :D od razu podsoczyla i poprosila o ciasteczko :D Moja mała mądrala ! Quote
taxelina Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Takie szczeniaki to sie zawsze blisko trzymaja, wiec swietny moment na uczenia podstaw przychodzenia jak sie wola i od razu ciasteczko :D Quote
jamnicze Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 kwiatek82 napisał(a):Nie mamy zdj ze spacerkoiw bo chodzimy na razie we dwie. Mąż ma nocki wiec w dzien jest raczej bezużyteczny :) nastawilam sobie juz budzik na 5:20 !! musze wstac szybko ubrac sie i wybiec z domu :) najgorszy jest bieg z ciezarkiem 11 kg na rekach z 2 pietra :) ale bede miec kondycje :D skąd ja to znam? :evil_lol: Ja budziłam męża on łaps za psa, a ja za ciuchy - a potem z 4 pietra (no ale moja kruszynka miała 4kg ;) ) Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Możesz uczyć przywołania zabawą :) np. Unka węszy, węszy ty się gdzieś w krzaczkach chowasz i wołasz "Unka, do mnie!" później jak cię znajdzie smakołyk i zabawa :D Quote
kwiatek82 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Wbrew moim obawom na spacerku z Rybka i Kora (dziekujemy raz jeszcze) Unka bardzo sie sluchala, przybiegala na zawołanie, obserwowala i pilnowala czy jestesmy :) Raz tylko pobiegla za panem na rowerze - ale to bylo widac silniejsze od niej :D oczywiscie byla tak zaaferowana kolezanka ze przez ponad godzinny spacerek siku nie zrobila, zrobila za to od razu jak podjechalismy pod blok i wyszlam na "nasza" łączkę :) Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a masz jakies fotki ze spacerku?;] Korucha super jest, no nie? :mdrmed: Quote
kwiatek82 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Niestety nie pomyslelismy o aparacie ;( takie trąby z nas no Kora super - mala nie odstepowala jej na krok :D Quote
BeaC Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='kwiatek82']Po powrocie z pracy Kuba wziął Unkę na spacerek. Poszlismy na łąki oddalone od osiedla, w ciszy i spokoju Unka poweszyla zrobila siku. Kuba (ku mojemu przerazeniu) odpial jej smycz - myslalam ze mala od razu gdzies pobiegnie, ale łądnie sie nas trzymala :) pokrecila sie troszke i .... zrobila KUUPEEE !!! :D od razu podsoczyla i poprosila o ciasteczko :D Moja mała mądrala ! stawiasz!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kwiatek82 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Hehe to przyjedz do nas :d mamy jeszcze wódkę weselną :) - chyba przez rok nie wyparowaly % :P dzis rano tez bylo siku i kupka na trawke hehe a po skonczonej toalecie Unka weszly trawke , usiadla na srodku popatrzyla na mnie tymi swoimi ślepolkami i skoczyla po ciacho - mala cfaniara pomyslala ze nie zauwaze ze nie sikala :) Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Slodka ona musi byc ;) pomyslec ze Sherry dwa dni temu rok skonczyla.. :D Quote
Akadna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cwaniura mała :) ile ona ma już ma w kłębie? ;) Quote
kwiatek82 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Akadna']Cwaniura mała :) ile ona ma już ma w kłębie? ;) nie wiem :) po powrocie do domu jak sie uda to zmierze :diabloti: a w kłębie to tam gdzie ma łopadki ?? Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 "Wysokość w kłębie - pionowy rozmiar zwierzęcia czworonożnego liczony od poziomu ziemi do kłębu, czyli najwyższego punktu tułowia, położonego na szczycie łopatek." Quote
Akadna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Deer już wyjaśniła :) Unka to twój pierwszy piesek? Quote
kwiatek82 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Tak, mój pierwszy. Mąż miał kiedys czarnego jamnika. Ja odkad pamietam marzyłam o żółtej bokserce z czarną kufa i mała ilością białego :D Jak widac marzenia sie spelniają :) Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Marzenia sie spelniaja :D czasami trzeba poczekac dluzej ale sie w koncu spelnia :D Ja zmienie tylko obiektyw i uciekam na zdjecia z Sherry na lince i Niunia bez smyczy :D Quote
infers Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A mnie ciekawi ile ona waży?;):cool3::cool3: Zapraszam do swojej galerii! Quote
taxelina Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 kwiatek82 napisał(a): najgorszy jest bieg z ciezarkiem 11 kg na rekach z 2 pietra :) ale bede miec kondycje :D tutaj byla waga podana Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dobry wieczor :), a czemu nie ma nowych zdjec tej slodkosci :placz: ... Quote
kwiatek82 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 W weekend bedziemy dużo spacerować (mamy tez oboje urlopki:D) to zapewniam że nowe zdjątka beda :loveu: Moja słodziaczka robi za kazdym razem jak wyjdziemy siku / koopke na dworku :loveu: co oczywiscie nie znaczy ze w miedzyczasie nie siknie po tajniacku w domu :diabloti: nie ma co, madra bestyjka z niej :evil_lol: (nie ma to jak chwalic wlasnego psa hehe) Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 I bardzo dobrze! trzeba chwalic swojego ukochanego maluszka :loveu: - w takim razie trzymam za slowo i czeeeeeekam na nowe fotki :multi:! Quote
Recommended Posts