zdrojka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DIFku, JoSi się odezwała!!! Na "Pogryziony Fakir..." - to tak informacyjnie... Z transportem niestety nie mam pomysłów. Ile Bao może mieć latek? Bo jak on waży tak malutko, to może w końcu wcisnę go znajomej koleżanki... Jak on się zachowuje do innych, większych psów? Podeślę jej zdjęcia, może się zdecuje... Ale nic nie mogę obiecać, bo ona chciała ratlerka szczeniaka... Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 zdrojka napisał(a):DIFku, JoSi się odezwała!!! Na "Pogryziony Fakir..." - to tak informacyjnie... Z transportem niestety nie mam pomysłów. Ile Bao może mieć latek? Bo jak on waży tak malutko, to może w końcu wcisnę go znajomej koleżanki... Jak on się zachowuje do innych, większych psów? Podeślę jej zdjęcia, może się zdecuje... Ale nic nie mogę obiecać, bo ona chciała ratlerka szczeniaka... Zdrojko! Tak jak gadałyśmy dzisiaj!! Wciskaj jej malucha, bo naprawdę wart tego!!! :p Jutro będą zdjęcia!!! Podjadę i zrobię foty!! Dzwoniła do mnie pani Alicja!!! Psiaczek lata luzem po działce..w tym kołnierzu ... :evil_lol:!! Z jej psami także do psów jest spoko!!! A ma jednego psa takiego do kolana... większego czyli!!!! Quote
zwierzus Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DIF napisał(a):Idź tam... z takimi emocjami!! :diabloti: Widziałaś, serce mi siada..kolano rozwalone ..... :diabloti: Ale w duszy "powera" mam okrutnego!!!!! :loveu: Meliskę na to skołatane serce podrzucić???? W sumie to tylko kilka kilometrów :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 zwierzus napisał(a):Meliskę na to skołatane serce podrzucić???? W sumie to tylko kilka kilometrów :evil_lol: Podrzuć.. to jakieś pifko obalim ;):evil_lol:!! Quote
zdrojka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Salibinka, nic nie mogę powiedzieć ani obiecać, pokażę Marcie malucha w weekend i zobaczymy. Pani szukała psiaczka naręczniego, ale szczeniaka i ratlerka, zobaczymy... Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 zdrojka napisał(a):Salibinka, nic nie mogę powiedzieć ani obiecać, pokażę Marcie malucha w weekend i zobaczymy. Pani szukała psiaczka naręczniego, ale szczeniaka i ratlerka, zobaczymy... On jest jak najbardziej "naręczny"!!! Może niekoniecznie szczeniaczek i ratlerek ale "naręczny" na 1000 procent!!!!! :loveu::evil_lol: Quote
salibinka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Byłoby cudownie. W takim razie czekamy? A co na to pani, która bąbla przetrzymuje? Quote
zdrojka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ale słuchajcie, szansa jest baaardzo mała... Nie chcę wzbudzać niepotrzebnie nadziei... Bardzo bym chciała, żeby znajoma Marty go zwięła, ale poczekajcie do weekendu... Quote
zwierzus Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Potwierdzam naręczność psiula. W dodatku doskonale się układa na rękach. Pasuje do większości rozmiarów kończyn górnych :eviltong::evil_lol: Quote
salibinka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Domyślam się. Nic na siłę. Jeśli ktoś ma określone preferencje... warto iść w tym kierunku. Już raz Bao chciał wystąpić w roli pinczerka;), ale nic z tego (musi być pinczerek). Może tym razem? Wszystko się przedłuża, a psiak ma ustalony czas do soboty u pani Alicji... Z drugiej strony, skoro już dogaduje sie z jej psami, może da się przedłużyć ten termin do tej nieszczęsnej następnej soboty. Quote
patch75 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ja tez szukam transportu dla psa do krakowa, moze polaczymy sily i obydwa pzrewieziemy? zrzucimy sie na transport, ten drugi nasz tez maly pies Quote
salibinka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Gdyby się znalazł przewoźnik, jak najbardziej... możemy próbować. Quote
zwierzus Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111717 A może uda się podczepić Bao pod ten transport???? DIF w razie czego wiesz gdzie szukać klatki :loveu: Quote
supergoga Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 2 psiaki i kicia jadą z Warszawy do Krakowa jutro. Z Selket. Może napiszcie, może zabierze jeszcze jednego piesia małego. To jest szansa. Ale musicie pisać dzisiaj. Selket będzie chyba dostępna w porze obiadowej. Na PM podam tel. do Selket - myslę, że mnie na zamorduje, a jakby to pomścijcie. Na paliwo się zbieramy, więc im więcej nas tym lepiej. Quote
kaja555 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 mantra mi odpisała, że będzie jechać do Krakowa dopiero pod koniec czerwca, będę o niej pamiętac bo a nuż DIF inną krówkę do tego czasu znajdzie :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 zwierzus napisał(a): DIF w razie czego wiesz gdzie szukać klatki :loveu: Mogę dzisiaj podjechać i zabrać? Tak na wszelki wypadek... ;) I w poniedziałek, jak nic nie wyjdzie z transportu, to zwrócę... :loveu: Quote
salibinka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Dzięki supergoga za informację, ja wiem, że selket jedzie, ale tu wchodzą jakieś względy poza psie, nie bardzo w sumie rozumiem, w czym rzecz... pisałam też priva, nie dostałam odpowiedzi. Chyba nie da rady. Quote
supergoga Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To nie wiem w czym rzecz. Wiem też, że Selket nie ma na dogo na razie. Bedzie dopiero po 16.00 chyba. Szkoda, skoro jest transport. Ale się nie mieszam i bardzo przepraszam.Już wychodzę... Quote
salibinka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie przepraszaj, ja dziękuję, że o nas pomyślałaś. Nie wiem, może DIF się jakoś porozumie. Quote
zwierzus Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 DIF napisał(a):Mogę dzisiaj podjechać i zabrać? Tak na wszelki wypadek... ;) I w poniedziałek, jak nic nie wyjdzie z transportu, to zwrócę... :loveu: JASNE że możesz :eviltong:. Quote
Hotel KADIF Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Rozmawiałam z Selket. Jedzie jutro do Krakowa ze zwierzakami i mogłaby wziąć malucha. Niestety sprawa się skomplikowała u mnie, ponieważ dzisiaj oddałam swój samochód do warszatu :-(! W związku z tym Selket miała pomyśleć nad zboczeniem z tarsy i zachaczeniem o Halinów. Ale w drodze do domu zajrzałam do pani Alicji i Bao. Jeszcze raz zapytałam czy mogłaby go przetrzymać do czasu znalezienia mu DS a ona się zgodziła!!! Powiedziała, że jest bardzo niekłopotliwy i może zostać u niej na tymczasie!:loveu: Co Wy na to??? Quote
salibinka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jeśli jest ok, to chyba nie ma sensu ciągnąć Bao przez pół Polski. Zaproponowałam DT, chociaż mieszkam daleko, bo sytuacja wymagała szybkiej interwencji i zdjęcia psiaka z jezdni. Skoro pani Alicja może się nim zaopiekować do czasu znalezienia DS - wspaniale, ogromne podziękowania dla niej. DIF, zdecyduj. Jedzie do Krakowa? Zostaje u pani Alicji? Wybieraj ;) Jeśli zostanie w Halinowie, miejsce u mnie pozostaje wolne, może jakiś inny pies skorzysta. Dobrze, że porozmawiałaś z selket, mam nadzieję, że wszystko się wyjaśniło i jest w porządku :) Quote
SZPiLKA23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Znalazłam cos takiego moze warto tam zgłosic kotopsa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111874 Quote
Monika_23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ja nie mieszkam tak blisko:( ale bym go wzięła.Trezba mu szybko znalezc dom.Zrob cos,wez go na jakis czas do siebie,mozew odzyje i ktos go wezmie.Ja bym tak zrobiła:( na prawdę.Kto mu pomoze jak nie Ty:(? Quote
Recommended Posts