Hotel KADIF Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Nikt się nie odzywa.... nikt go nie chce.....:placz::placz::placz: Wczoraj znowu mi wylazł :angryy:! Do tej pory nie wyłaził poza granice posesji jak był sam na podwórku a wczoraj latał z Pinezką! Jeszcze ją nauczy "głupich manier". :mad: A Pinia chwyta wszystko w lot.. dwa razy nie trzeba jej powtarzać! A też jest mała...;):diabloti: Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 DIF napisał(a):Nikt się nie odzywa.... nikt go nie chce.....:placz::placz::placz: Wczoraj znowu mi wylazł :angryy:! Do tej pory nie wyłaził poza granice posesji jak był sam na podwórku a wczoraj latał z Pinezką! Jeszcze ją nauczy "głupich manier". :mad: A Pinia chwyta wszystko w lot.. dwa razy nie trzeba jej powtarzać! A też jest mała...;):diabloti: oj DIF masz Ty sie z tymi laciatymi maliznami :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Od wczoraj mam aktywne już konto na Świstaku. Wystawiłam Bao. http://www.swistak.pl/aukcje/3669370,Smiech-to-zdrowie-zaadoptuj-Bao-to-ci-to-powie.html Skorzystałam z opcji, że aukcje Świstaka mogą być ogłaszane tutaj: http://baza24.pl/ :loveu: Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ja się tylko zastanawiam DIF co to będzie - jak zachcą a Ty nie oddasz!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Talcott napisał(a):Ja się tylko zastanawiam DIF co to będzie - jak zachcą a Ty nie oddasz!!!:evil_lol::evil_lol: Nie ma takiej opcji, ciotka!!! :diabloti: Już mam o jednego psa za dużo - Pinezkę! Wybłagałam TZ-a o nią a poza tym mam jeszcze resztki rozsądku i nie mam kasy! Kolejny pies by głodował i musiał jeść korzonki.....:evil_lol::shake: Quote
Hotel KADIF Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Isadora7']Od wczoraj mam aktywne już konto na Świstaku. Wystawiłam Bao. http://www.swistak.pl/aukcje/3669370,Smiech-to-zdrowie-zaadoptuj-Bao-to-ci-to-powie.html Skorzystałam z opcji, że aukcje Świstaka mogą być ogłaszane tutaj: http://baza24.pl/ :loveu: Dzięki, Isadorko!!!!! :Rose: Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wiem coś o tym, bo moje resztki rozsądku psi zjedli z kotem do spółki!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Może ktoś się zakocha :placz:: Tak się boję burzy :eek2::shake:: Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ja juz dawno zakochana :loveu::oops: ciotka masz deszcz? u nas sauna :shake: Quote
Hotel KADIF Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='GameBoy']ja juz dawno zakochana :loveu::oops: ciotka masz deszcz? u nas sauna :shake: Miałam przez chwilę :diabloti:! A dobrze by było, żeby z tydzień popadał, bo mi się ryby w stawie poduszą... Ale była taka burza, że bez tych "krówek" nie mogłam się ruszać po domu... Łaziły za mną nawet do kibelka, tak się bały! Tzn Ronia i Bao się bały, bo Pinezka im tylko towarzyszyła .....Ona się niczego ani nikogo nie boi!!! :wallbash: Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='DIF']Miałam przez chwilę :diabloti:! A dobrze by było, żeby z tydzień popadał, bo mi się ryby w stawie poduszą... Ale była taka burza, że bez tych "krówek" nie mogłam się ruszać po domu... Łaziły za mną nawet do kibelka, tak się bały! Tzn Ronia i Bao się bały, bo Pinezka im tylko towarzyszyła .....Ona się niczego ani nikogo nie boi!!! :wallbash: fenomenalne stadko :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 A propos rybek: :eating::sabber::eating::sabber::eating::sabber: Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='DIF']A propos rybek: :eating::sabber::eating::sabber::eating::sabber: to chyba ie sa trupki ze stawu?:-o Quote
Hotel KADIF Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 GameBoy napisał(a):to chyba ie sa trupki ze stawu?:-o Trupki są, bo nie mają główek :evil_lol::eviltong:!! Ale jak TZ je łowił to jeszcze żyły!! Przecież bym nie ruszyła zdechniętej ryby ze stawu!!! Co, Ty ciotka....:-o Teraz leje jak z cebra!! Sie chmurka urwała...albo cuś :multi::loveu:!! Quote
GameBoy Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 DIF napisał(a):Trupki są, bo nie mają główek :evil_lol::eviltong:!! Ale jak TZ je łowił to jeszcze żyły!! Przecież bym nie ruszyła zdechniętej ryby ze stawu!!! Co, Ty ciotka....:-o Teraz leje jak z cebra!! Sie chmurka urwała...albo cuś :multi::loveu:!! ciotka to byl zart :evil_lol: u mnie burza od dwoch godzin ale moje zwierzeta sie nie boja a maluszki tymczasowe spia.. a jak u Was? Quote
Hotel KADIF Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 :cunao::BIG::klacz::bigcool::lilangel::drink1: Wczoraj Bao pojechał do nowego domu!!!!!!!!!!! Nic nie pisałam, bo nie miałam dogo!!! :shake::angryy: Jak to się stało... Otóż: W sobotę znalazłam w dziale "przygarnę psa" ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113308 Dom w Warszawie, więc zaczęłam "kuć żelazo.." Dzwoniłam do pani kilka razy, ale była poza zasięgiem sieci. Wczoraj, czyli w niedzielę, oddzwoniła do mnie, poprosiła o zdjęcia Bao na maila. Wysłałam zdjęcia i napisałam, że jeśli się spodoba na zdjęciach to mogę z nim podjechać i go pokazać. Pani Małgosia po obejrzeniu zdjęć powiedziała, że go adoptuje bez oglądania w realu. Baaardzo jej się Maluch spodobał!! :multi::multi::multi: I pojechaliśmy!!!!! Bao zamieszkał w dużym mieszkaniu w centrum Warszawy. Rodzina przesympatyczna i bardzo liczna. W domu są dwa pieski wielkości Bao. Suczka i piesek. Suczka jest wysterylizowana a piesek jest wykastrowany. Oba psy zostały odebrane od kata, są po strasznych przejściach!! Suczka Sonia tylko wyglądała z kuchni, bała się wyjść a Murzynek wogóle nie chciał do mnie podejść. Uprzedzałam Panią Małgosię, że Bao niechętnie odnosi się do samców i zastrzegłam, że z tym może być problem, ale Pani Małgosia powiedziała, że sobie z tym poradzi. Miała psy "od zawsze" i wie jak z nimi postępować. Zdziwiłam się starsznie, bo Bao nie atakował rezydenta, a raczej przed nim uciekał :crazyeye:! Dzieciaki od razu zaczęły się kłócić z kim Bao będzie spał i czyim będzie psem :evil_lol:! Fajna rodzinka i mam nadzieję, że mojemu małemu Psiątkowi będzie u nich dobrze!! Pani Małgosia obiecała, że zaloguje się na dogomanii i będzie pisać co słychać u Malucha.:loveu: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ciotka gratulacje:loveu: - super informacje :multi: Maluszku powodzenia w domym domku!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Zdjęcia będą wieczorem, ale kiepskie bo z komórki. Z pośpiechu i wrażenia zapomniałam aparatu! :oops::shake: Wczoraj jak wracałam do domu jeszcze raz zadzwoniłam, jak Bao po moim wyjściu. P. Małgosia powiedziała, że łaził cały uśmiechnięty za dzieciakami a teraz siedzi na kolanach u męża!! :loveu::loveu::loveu: A ja jechałam i ryczałam, ze szczęścia i z żalu!!! :placz::loveu: Quote
Doda_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 o super wieści!!! :multi::multi::multi: Nie mozemy sie doczekac na nowe zdjęcia Bao z nowego domku ! Quote
zwierzus Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Zostawić Was same na parę dni :loveu:. Super wieści DIF :loveu: Quote
bogusika1 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wspaniale wiesci trzymam kciuki za nowy domek:happy1: Quote
ewajanka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A to niespodzianka:multi: To jest o czym rozmawiałyśmy na wątku. Jeśli komuś bardzo zależy to adopcja jest błyskawiczna. Hip hip hura:lol: Quote
Recommended Posts