Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt się nie odzywa.... nikt go nie chce.....:placz::placz::placz:

Wczoraj znowu mi wylazł :angryy:! Do tej pory nie wyłaził poza granice posesji jak był sam na podwórku a wczoraj latał z Pinezką! Jeszcze ją nauczy "głupich manier". :mad: A Pinia chwyta wszystko w lot.. dwa razy nie trzeba jej powtarzać! A też jest mała...;):diabloti:

Posted

DIF napisał(a):
Nikt się nie odzywa.... nikt go nie chce.....:placz::placz::placz:

Wczoraj znowu mi wylazł :angryy:! Do tej pory nie wyłaził poza granice posesji jak był sam na podwórku a wczoraj latał z Pinezką! Jeszcze ją nauczy "głupich manier". :mad: A Pinia chwyta wszystko w lot.. dwa razy nie trzeba jej powtarzać! A też jest mała...;):diabloti:

oj DIF masz Ty sie z tymi laciatymi maliznami :evil_lol:

Posted

Talcott napisał(a):
Ja się tylko zastanawiam DIF co to będzie - jak zachcą a Ty nie oddasz!!!:evil_lol::evil_lol:

Nie ma takiej opcji, ciotka!!! :diabloti: Już mam o jednego psa za dużo - Pinezkę! Wybłagałam TZ-a o nią a poza tym mam jeszcze resztki rozsądku i nie mam kasy! Kolejny pies by głodował i musiał jeść korzonki.....:evil_lol::shake:

Posted

[quote name='GameBoy']ja juz dawno zakochana :loveu::oops:

ciotka masz deszcz? u nas sauna :shake:

Miałam przez chwilę :diabloti:! A dobrze by było, żeby z tydzień popadał, bo mi się ryby w stawie poduszą...
Ale była taka burza, że bez tych "krówek" nie mogłam się ruszać po domu... Łaziły za mną nawet do kibelka, tak się bały!
Tzn Ronia i Bao się bały, bo Pinezka im tylko towarzyszyła .....Ona się niczego ani nikogo nie boi!!! :wallbash:

Posted

[quote name='DIF']Miałam przez chwilę :diabloti:! A dobrze by było, żeby z tydzień popadał, bo mi się ryby w stawie poduszą...
Ale była taka burza, że bez tych "krówek" nie mogłam się ruszać po domu... Łaziły za mną nawet do kibelka, tak się bały!
Tzn Ronia i Bao się bały, bo Pinezka im tylko towarzyszyła .....Ona się niczego ani nikogo nie boi!!! :wallbash:

fenomenalne stadko :loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
to chyba ie sa trupki ze stawu?:-o

Trupki są, bo nie mają główek :evil_lol::eviltong:!!
Ale jak TZ je łowił to jeszcze żyły!! Przecież bym nie ruszyła zdechniętej ryby ze stawu!!! Co, Ty ciotka....:-o

Teraz leje jak z cebra!! Sie chmurka urwała...albo cuś :multi::loveu:!!

Posted

DIF napisał(a):
Trupki są, bo nie mają główek :evil_lol::eviltong:!!
Ale jak TZ je łowił to jeszcze żyły!! Przecież bym nie ruszyła zdechniętej ryby ze stawu!!! Co, Ty ciotka....:-o

Teraz leje jak z cebra!! Sie chmurka urwała...albo cuś :multi::loveu:!!

ciotka to byl zart :evil_lol:
u mnie burza od dwoch godzin ale moje zwierzeta sie nie boja a maluszki tymczasowe spia.. a jak u Was?

Posted

:cunao::BIG::klacz::bigcool::lilangel::drink1:

Wczoraj Bao pojechał do nowego domu!!!!!!!!!!!

Nic nie pisałam, bo nie miałam dogo!!! :shake::angryy:

Jak to się stało... Otóż:
W sobotę znalazłam w dziale "przygarnę psa" ten wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113308

Dom w Warszawie, więc zaczęłam "kuć żelazo.." Dzwoniłam do pani kilka razy, ale była poza zasięgiem sieci. Wczoraj, czyli w niedzielę, oddzwoniła do mnie, poprosiła o zdjęcia Bao na maila. Wysłałam zdjęcia i napisałam, że jeśli się spodoba na zdjęciach to mogę z nim podjechać i go pokazać. Pani Małgosia po obejrzeniu zdjęć powiedziała, że go adoptuje bez oglądania w realu. Baaardzo jej się Maluch spodobał!! :multi::multi::multi:
I pojechaliśmy!!!!!
Bao zamieszkał w dużym mieszkaniu w centrum Warszawy.
Rodzina przesympatyczna i bardzo liczna. W domu są dwa pieski wielkości Bao. Suczka i piesek. Suczka jest wysterylizowana a piesek jest wykastrowany. Oba psy zostały odebrane od kata, są po strasznych przejściach!! Suczka Sonia tylko wyglądała z kuchni, bała się wyjść a Murzynek wogóle nie chciał do mnie podejść. Uprzedzałam Panią Małgosię, że Bao niechętnie odnosi się do samców i zastrzegłam, że z tym może być problem, ale Pani Małgosia powiedziała, że sobie z tym poradzi. Miała psy "od zawsze" i wie jak z nimi postępować. Zdziwiłam się starsznie, bo Bao nie atakował rezydenta, a raczej przed nim uciekał :crazyeye:!
Dzieciaki od razu zaczęły się kłócić z kim Bao będzie spał i czyim będzie psem :evil_lol:! Fajna rodzinka i mam nadzieję, że mojemu małemu Psiątkowi będzie u nich dobrze!!

Pani Małgosia obiecała, że zaloguje się na dogomanii i będzie pisać co słychać u Malucha.:loveu:

:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:

Posted

Zdjęcia będą wieczorem, ale kiepskie bo z komórki. Z pośpiechu i wrażenia zapomniałam aparatu! :oops::shake:

Wczoraj jak wracałam do domu jeszcze raz zadzwoniłam, jak Bao po moim wyjściu. P. Małgosia powiedziała, że łaził cały uśmiechnięty za dzieciakami a teraz siedzi na kolanach u męża!! :loveu::loveu::loveu:

A ja jechałam i ryczałam, ze szczęścia i z żalu!!! :placz::loveu: