Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Nikt nie zagląda! :placz: Nikt nie podbija! :placz: Nikt się nie interesuje! :placz: Nikt mnie nie kocha! :placz: A ja nadal nie mam domu! :placz::placz: :modla::modla::modla: Quote
Cekinka13* Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jak on wyładniał :loveu: :loveu: Zglądajmy do Bao!!! :placz: Quote
ewajanka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Śliczny:loveu: DIF czy ten domek się odzywał czy szukamy innego?:roll: Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Zmieniłam tytuł! Bao nadal szuka domu! Tak jak napisała wet, i ja sama wiem z własnego doświadczenia (pamiętam, jak wydzwaniałam do biednej JoSi z pytaniami o Ronię :evil_lol:), że jeśli komuś zależy to dzwoni, wypytuje...jak się psiak zachowuje, co u niego słychać itd. Potencjalny dom w ogóle się nie interesuje Bao! Dla mnie jest to bardzo zły sygnał!!!:shake: Dzisiaj zadzwonię i powiem, że sprawa jest nieaktualna! Chcę, żeby Bao miał kochający dom, a nie dom na zasadzie "bo się trafił"!!! Mam nadzieję, że rozumiecie i .... nadal szukamy! Prawda? :mad::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ewajanka napisał(a):Śliczny:loveu: DIF czy ten domek się odzywał czy szukamy innego?:roll: Kochana! Pisałyśmy prawie w tym samym czasie! :p Dom się nie odezwał i nie interesuje się wogóle Bao!! Wobec tego postanowiłam, że szukamy innego!! :shake: Bo ten pies jest wart najlepszego domu na świecie!!! Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Cekinka13* napisał(a):Jak on wyładniał :loveu: :loveu: Zglądajmy do Bao!!! :placz: Dzisiaj wieczorkiem wkleję miliony zdjęć z całego dnia!! Jest ciudny!!!!! :iloveyou: Quote
Cekinka13* Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 DIF napisał(a):Dzisiaj wieczorkiem wkleję miliony zdjęć z całego dnia!! Jest ciudny!!!!! :iloveyou: :loveu: :loveu: :loveu: Już nie mogę się doczekać... :iloveyou: Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewajanka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 DIF napisał(a):Kochana! Pisałyśmy prawie w tym samym czasie! :p Dom się nie odezwał i nie interesuje się wogóle Bao!! Wobec tego postanowiłam, że szukamy innego!! :shake: Bo ten pies jest wart najlepszego domu na świecie!!! Jestem tego samego zdania. Jeśli komuś zależy to sie stara. Szkoda tylko psiaka bo się przywiązał do Ciebie i rozstanie bedzie bolesne. Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ewajanka napisał(a):Jestem tego samego zdania. Jeśli komuś zależy to sie stara. Szkoda tylko psiaka bo się przywiązał do Ciebie i rozstanie bedzie bolesne. Przywiązał się i to "jak diabli"!! Zaufał mi i ja nie mogę zawieźć tego zaufania!! :-( Ale niestety.... To tylko DT! :placz: Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Bao Mikrokrówko - trzeba ci chyba kodeks ruchu drogowego kupić!!! Quote
kaja555 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):Bao Mikrokrówko - trzeba ci chyba kodeks ruchu drogowego kupić!!! :evil_lol: no nie da się ukryć, że jest z niego samochodziarz!:evil_lol: No to do trzech razy sztuka - następny dom musi być TYM domem! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Bao - Wspaniały Psiak - Można sie zakochać na zabój!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):Bao - Wspaniały Psiak - Można sie zakochać na zabój!!!!! Czy "chwyciło"? Mogę go zaklepać dla Ciebie :evil_lol:.... A oto obiecane wcześniej zdjęcia Malucha: Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 A te zdjęcia po prostu powalają, uważam......:loveu::evil_lol:: :loveu::loveu::loveu: Quote
Cekinka13* Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ma śliczną, błyszczącą i gładziutką sierść :loveu:! I jak słodko śpi! :loveu: :loveu: CUDO!!! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jam upsiona po zęby !!!Gdybym tylko mogła - złapalabym Bao bez wahania - taki On Cudny !!!!Mam dwa Starusie wymagające stałej wytężonej troski i trzeciego ancymona!!! A co z tym Domkiem!!!! Cioteczki Włodawsko - Parczewskie - POMÓŻCIE!!!!!!! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nie dałoby się tego apelu o pomoc w sprawdzeniu Domku wstawić na Pierwszą??????? Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):Nie dałoby się tego apelu o pomoc w sprawdzeniu Domku wstawić na Pierwszą??????? Dom się nie odzywa, wobec tego uznałam, że stacił zainteresowanie! Poza tym chciałabym mieć Bao zdećko bliżej siebie!!! Także szukamy dalej!! Quote
Wet-siostra Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Będę balsamem na Twoje rany Będę podnóżkiem u Twoich stóp Będę Twym cieniem za plecami Będę obrońcą gdy grozi wróg Będę miłością Twojego życia Będę otarciem Twoich łez Tylko pokochaj mnie,mikro-piesia Tylko do domu swego mnie weź... Quote
Recommended Posts