kaja555 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 super wieści, teraz tylko termin wyjazdu Bao do domku :loveu: Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wet-siostra napisał(a): Cioteczko GameBoy-jakie stare nerwy???Kobieta jest ZAWSZE młoda...:diabloti: (swoją drogą...masz ponad 35 lat??? :cool3:) a to jakas granica bycia mlodym?:evil_lol: mam 30 Quote
Wet-siostra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 GameBoy napisał(a):a to jakas granica bycia mlodym?:evil_lol: mam 30 Noo...Pierwsza starość zaczyna się w wieku 25 lat...Druga-jak kończysz 35...Ja kończę za parę dni...:eviltong:(35-druga starość...KOSZMAR...:evil_lol:) Quote
zwierzus Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 GameBoy napisał(a):a to jakas granica bycia mlodym?:evil_lol: mam 30 Toś młódka GB :evil_lol:. Poza tym nie metryka ważna tylko to na ile się czujesz :evil_lol:. Można być zgrzybiałą w wieku 25 lat :eviltong: Quote
~MaDaLeNa~ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Uff.........pozytywne wieści :) jak ja to lubie:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Selenga napisał(a):W zyciu bym nie powiedziała, 25 góra :) :oops::oops::oops::oops: :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Selenga Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 GameBoy napisał(a):a to jakas granica bycia mlodym?:evil_lol: mam 30 W zyciu bym nie powiedziała, 25 góra :) Quote
Hotel KADIF Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 kaja555 napisał(a):DiF, sa jakieś świerze wieści? Są!!! :-( Wczoraj rano Bao o mały włos nie został zagryziony przez Rudego!! :placz: Rudy jest wielkości "do kolana" a Bao do "ponad kostkę"! Ale Rudzielec jest stary, ślepy, głuchy i chyba poprzez wyczucie złapał Bao za gardło!!! Mały zaczął się wić jak piskosz i skowyczeć i chwała Bogu, że akurat niosłam garnek z czystą wodą do kojca!! Chlusnęłam na Rudego i przestał gryźć Małego!! Psy w ciągu dnia pogryzły się jeszcze dwukrotnie!!!! Niesety muszą być teraz za każdym razem izolowane od siebie co nie jest łatwe, bo Bao jest na tyle mały i sprytny, że robi podkopy pod siatkami i wręcz rozwala siatkę!! I włazi/wyłazi w dowolny sposód praktycznie wszędzie!!!! Dzisiaj po powrocie z wycieczki rowerowej zszokowana zobaczyłam Bao jak siedział pod bramą a TZ powiedział, że przed chwilą widział jak "łapał" za samochód!!!!! A dom się nie odzywa......:shake: Ja z kolei nie chcę się narzucać, ale nie wiem czy nie trzeba będzie szukać mauchowi domu!!! Tak jak napisała wet.... psa w którym się zakochaliśmy chcemy mieć natychmiast, już, od razu...... :shake::placz: A tu nic.... Quote
Wet-siostra Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cioteczko-smutne jest to,co piszesz...:-( Z tego,co piszesz,Bao to mały akrobata...:roll: Przełazi przez każdą szparę,szczelinę,siatkę...:shake: To niebezpieczne dla niego...:oops: Bao,psiaku-co z tobą będzie??? :-( Quote
zdrojka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jej, ale huśtawka nastrojów, raz dobrze, raz źle... Ale może faktycznie potrzebują czasu na zorganizowanie wszystkiego... Choć ja, jak brałam Małą, to dzwoniłam do schroniska codziennie, że będę, że się nie mogę doczekać itp. Ale to tylko my jesteśmy takie wariatki, może to z zewnątrz inaczej wygląda... Quote
TYGRYS-ica. Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 spokojnie ja mysle ze im naprawde potrzeba troche czasu. widac praca i sprawy osobiste troche go zajmuja. najgorsze jest to ze Bao tego czasu nie ma :roll: a tak swoja droga jesliby zrezygnowali czy cos to chyba wypadałoby o tym powiadomic :razz: Quote
kaja555 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A mówili kiedy mają go zabrać? Czy to było takie "niewiadomokiedy"? Quote
Hotel KADIF Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 kaja555 napisał(a):A mówili kiedy mają go zabrać? Czy to było takie "niewiadomokiedy"? "Niewiadomokiedy" ... może za dwa tygodnie! Na razie sytuacja z psami się unormowała o tyle, że obchodzą się z daleka ale jak podejdą do siebie za blisko od razu "stroszą uszy" i muszę ich baaaardzo pilnować! A Bao wczoraj jak wylazł za teren posesji wytarzał się w jakiejś perfumie i strasznie "pachnie" :diabloti:! Chyba go dzisiaj wykąpię! :evil_lol: Quote
JoSi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 DIF, a TZ jeszcze nie uciekł za ogrodzenie i w siną dal? Quote
ewajanka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 DIF napisał(a):"Niewiadomokiedy" ... może za dwa tygodnie! Na razie sytuacja z psami się unormowała o tyle, że obchodzą się z daleka ale jak podejdą do siebie za blisko od razu "stroszą uszy" i muszę ich baaaardzo pilnować! A Bao wczoraj jak wylazł za teren posesji wytarzał się w jakiejś perfumie i strasznie "pachnie" :diabloti:! Chyba go dzisiaj wykąpię! :evil_lol: Może kawaler na panny się wybiera i musiał się wyperumować:evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 ewajanka napisał(a):Może kawaler na panny się wybiera i musiał się wyperumować:evil_lol: Na jakie panny .... ! On bezjajeczny jest :eviltong:! Co prawda zanim minie mu burza hormonów to co i rusz będzie się pewnie "perfumował".... Ps. Bao potwornie boi się burzy.... Właśnie mamy burzę a mały chciał się przed chwilą wcisnąć pod telewizor!! :shake: Jezuuuuu.... ale cuchnie, fuuuuj.....!!!!!:diabloti: . Quote
Hotel KADIF Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 JoSi napisał(a):DIF, a TZ jeszcze nie uciekł za ogrodzenie i w siną dal? O, JoSi!! :loveu: Nie jeszcze, ale sprawa rozwodowa już jest w toku!!! :placz::evil_lol: Ogrodzenie jest dobrze zabezpieczone i przełażą przez nie tylko istoty wielkości mrówki! Ale "twoja" Ronia do nich nie należy!! Nie martw się jest bezpieczna a poza tym kocha nas ponad życie i nigdzie się nie wybiera. Podobnie Pinezka!!! :p . Quote
kaja555 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oj Bao, niedość że się pogryzł to teraz jeszcze wyperfumował! Niby mały pies, ale daje się we znaki!;) Quote
TYGRYS-ica. Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 przynajmniej nie daje o sobie zapomniec i to na wszystkie sposoby :evil_lol::evil_lol: Quote
zwierzus Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):przynajmniej nie daje o sobie zapomniec i to na wszystkie sposoby :evil_lol::evil_lol: Na trwałe wpisze się w pamięć DIF :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dwa razy pomyśli zanim zgarnie kolejnego krówka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 zwierzus napisał(a):Na trwałe wpisze się w pamięć DIF :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dwa razy pomyśli zanim zgarnie kolejnego krówka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kolejnego MIKRO krówka :diabloti: Quote
zwierzus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dobrze powiedziane TYGRYS-ica :eviltong:. MIKROkrówka :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 zwierzus napisał(a):Dobrze powiedziane TYGRYS-ica :eviltong:. MIKROkrówka :evil_lol: smiejcie sie smiejcie to DIF bedzie zamykala oczy po przekroczeniu progu domu przy wychodzeniu z niego Quote
Hotel KADIF Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 GameBoy napisał(a):smiejcie sie smiejcie to DIF bedzie zamykala oczy po przekroczeniu progu domu przy wychodzeniu z niego Właśnie! :diabloti: Ale na razie nie mogę się ruszyć z domu, bo MIKROkrówka wyje za mną! :shake: Baaaardzo się do mnie przywiązał! Niestety cały czas nie może się dogadać z moim Rudym i musimy cały czas obserwować oba psy i od razu reagować! A dzisiaj Bao znowu wylazł poza teren i latał po ulicy! Niestety, bardzo pięknie potrafi się podkopywać pod siatką. Na szczęście nie ucieka nigdzie tylko biega w pobliżu. Myśli pewnie, że przy "swoim" terenie :placz:! Bao bardzo ładnie teraz wygląda! Przestała mu wychodzić sierść, zaczął mu się zaokrąglać brzuchal. :evil_lol: Dostaje do jedzenia ryż z mięsem oraz witaminy z mikroelementami. I oczywiście jest niezmiennie ....straaasznie fajny!! Taki mikropsiak! :loveu: - Quote
Recommended Posts