Cekinka13* Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cholera, znowu coś nie tak... :shake: Co oni, powariowali???? :roll: Quote
kaja555 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No że jeden wieczór nie odbierali to jeszcze nic nie znaczy, ale muszą dzisiaj odebrać, bo inaczej będzie to podejrzane :crazyeye: Quote
Wet-siostra Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pamiętam,jak czekałam na Koliego...Nawet w nocy miałam komórkę włączoną...Może mieli jakąś awarię,albo coś,niemniej jednak trochę to n iepokojące...Ja zamęczałam cioteczki smsami,byłyśmy w ciągłym kontakcie...DIF-Psiapsiółko...Nie wiem,co o tym myśleć,próbuj się z nimi skontaktować...Bao,piesku...Trzymam za Ciebie kciuki... Quote
ewajanka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Mam nadzieję że wszystko da się jakoś racjonalnie wytłumaczyć:roll: Domku jeśli jestes tym odpowiednim odezwij się. Quote
Wet-siostra Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Czy ta cisza jest oznaką dobrych,czy złych wieści????DIF-Psiapsiółko.hop hooop!!! Quote
Cekinka13* Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 DIF się nie odzywa, bo pewnie tak długo rozmawia przez telefon z nowymi właścicielami Bao. Prawda, DIF????? Quote
ewajanka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 DIF wyjaśnij sytuacje bo ciotki się niecierpliwią:lol: Quote
GameBoy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ewajanka napisał(a):DIF wyjaśnij sytuacje bo ciotki się niecierpliwią:lol: ciotka wiesz cos wiecej? mozemy przestac sie martwic? Quote
zwierzus Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 DIF odezwie się jak ujarzmi swoje stadko :evil_lol::eviltong: Ale z tego co wiem to możecie się nie zamartwiać :cool3: Quote
ewajanka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 zwierzus napisał(a):DIF odezwie się jak ujarzmi swoje stadko :evil_lol::eviltong: Ale z tego co wiem to możecie się nie zamartwiać :cool3: Otóż to, możemy się niemartwić:multi: Quote
Hotel KADIF Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wywaliło mnie!!!!! :angryy: Napisałam super długi post i mnie wywaliło!!! Mam cholernego Trojana albo jego resztki i problemy ze sprzętem!!! Piszę krótko, bo zaraz znowu "zniknę" z neta! :angryy: Nie było kontaktu z potencjalnym domem, bo Pani Ania zostawiła komórkę w Warszawie a sama pojechała w rodzinne strony!! Chce Bao.. nic się nie zminiło! :ghost_2: Dom poprzez dogomaniackie znajomości (dziękuję bardzo za pomoc!!! ;):evil_lol:) został zweryfikowany pozytywnie! A więc Bao zamieszka pod Lublinem!!!! Teraz czekam na kontakt od Pani Anny z informacją ...... KIEDY!!!!!! Piesku kochany!!! Mam nadzieję, że to już koniec Twojej tułaczki!!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
ewajanka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Czyli nie wiadomo kiedy ****k pojedzie do domku? Chyba miał jechać w piątek:roll: Quote
GameBoy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 uffff....ulzylo, nie na moje stare skolatane nerwy takie akcje :evil_lol: Quote
Cekinka13* Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Wiedziałam, że tak to się skończy!!! :loveu: :multi: Quote
Hotel KADIF Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 ewajanka napisał(a):Czyli nie wiadomo kiedy ****k pojedzie do domku? Chyba miał jechać w piątek:roll: Kochana! To chyba ja coś źle zrozumiałam!!! :oops: Jak rozmawiałam z potencjalnym domem wywnioskowałam, że pani Ania jedzie na weekend do domu (ten wekend co minął :evil_lol:) A w następny weekend jedzie na urlop na dwa tygodnie!!! Wiesz.... czasami ludzie słyszą to co chcą usłyszeć!!! :shake: Teraz nie wiem kiedy Mały pojedzie.... czekam na info! Pani Ania obiecała, że postrają się jak najszybciej odebrać Bao ode mnie, ale jej TZ ma terminy w pracy.....:roll: Quote
salibinka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='DIF']Wywaliło mnie!!!!! :angryy: Napisałam super długi post i mnie wywaliło!!! Mam cholernego Trojana albo jego resztki i problemy ze sprzętem!!! Piszę krótko, bo zaraz znowu "zniknę" z neta! :angryy: Nie było kontaktu z potencjalnym domem, bo Pani Ania zostawiła komórkę w Warszawie a sama pojechała w rodzinne strony!! Chce Bao.. nic się nie zminiło! :ghost_2: Dom poprzez dogomaniackie znajomości (dziękuję bardzo za pomoc!!! ;)) został zweryfikowany pozytywnie! A więc Bao zamieszka pod Lublinem!!!! Teraz czekam na kontakt od Pani Anny z informacją ...... KIEDY!!!!!! Piesku kochany!!! Mam nadzieję, że to już koniec Twojej tułaczki!!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Wreszcie zanosi się na pozytywny finał. DIF, Bao - :loveu: Quote
Wet-siostra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ufff...Ulżyło mi... No to teraz tylko czekać! Cioteczko GameBoy-jakie stare nerwy???Kobieta jest ZAWSZE młoda...:diabloti: (swoją drogą...masz ponad 35 lat??? :cool3:) Quote
ewajanka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 DIF napisał(a):Kochana! To chyba ja coś źle zrozumiałam!!! :oops: Jak rozmawiałam z potencjalnym domem wywnioskowałam, że pani Ania jedzie na weekend do domu (ten wekend co minął :evil_lol:) A w następny weekend jedzie na urlop na dwa tygodnie!!! Wiesz.... czasami ludzie słyszą to co chcą usłyszeć!!! :shake: Teraz nie wiem kiedy Mały pojedzie.... czekam na info! Pani Ania obiecała, że postrają się jak najszybciej odebrać Bao ode mnie, ale jej TZ ma terminy w pracy.....:roll: W takim razie cierpliwie czekamy na sygnał z nowego domku:razz: Quote
Recommended Posts